vyara написа:frisky lioness написа:
Така е. Затова сме различни. При мене е обратното. Често ми втръсва от дълбокомислици и хипер-турбо интелектуалщини:shy:
Един бегъл поглед е достатъчен, за да се види съотношението, което е драстично в полза на чесането на езици.
Цялата работа идва от това, че човек всеки ден е с различна настройка - един ден иска да философства и задълбава в сериозното, а друг ден да олеква и спами.
Естествено е, че когато ти е едно такова сериозно, "леките" теми ти се набиват в очи и те дразнят.
И обратното - философските дразнят, когато ти е игриво и весело и....
Аз съм против всякакви ограничения в тематиките и изкуствено налагане на една или друга с цел "балансиране" на форумната атмосфера.
Това е естествен процес и не трябва да се опитваме да го вкарваме в каквито и да е рамки, защото.....много добре знете защо - сега ме мързи да се обяснявам.
Освен това
угода няма! и това не трябва да се забравя.
Мен например всеки божи ден ме дразнят я теми, я клубари, я времето, я нещо друго....но не считам за редно да казвам на който и да било, каква тема да пуска. То който има чувство за мярка може и сам да се усети, че и ние разполагаме с интернет и можем да четем новините.

А ако не се усети - здраве да е.