Альоооо, "Ръководството"...
-
Дядо Капинчо
Не му се връзвай! Той забравя дори къде си е сложил очилата, пък камо ли какво кой бил казАл или писАл...Капинчо написа: Слушай Питена Житке, ще ти се разсърдя сериозно. Аз проглуших очите не всички да повтарям, че съм на 50, ти сега се изненадА като тези дето чистят снега на Витиня. Или не ме четеш изобщо, или ти е през маята какво пиша. Ха мъде!:mad:
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
-
Дядо Капинчо
Аз го мислех някъде към 57. Не знам защо.esti написа:На 50 си?:blink:Капинчо написа:
Слушай Питена Житке, ще ти се разсърдя сериозно. Аз проглуших очите не всички да повтарям, че съм на 50, ти сега се изненадА като тези дето чистят снега на Витиня. Или не ме четеш изобщо, или ти е през маята какво пиша. Ха мъде!:mad:
-
Дядо Капинчо
ъъЪЪЪЪ?vyara написа:На мен пък сега всеки път като натисна да пиша съобщение и ме кара да се регистрирам с има и парола за кредор... На всичкото отгоре не ми приема регистрацията и трябва да му давам "cancel". И сега всеки път ли ще ми излиза?
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
Вие ме утрепАхте! Аз съм на събСилвър - като Верчето и нищо таквози не ми излиза. А има още около 130 души дето са на ГринТех. Всички ли са така?Капинчо написа:И аз съм така, ама ще го преживея.
П.П. Влиза само рома
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
-
Дядо Капинчо
- Житената Питка
- BOFH
Ако искаш да сме добре информирани си ги пиши тия неща в подписа и си сложи актуална снимка на аватара.Капинчо написа:Слушай Питена Житке, ще ти се разсърдя сериозно. Аз проглуших очите не всички да повтарям, че съм на 50, ти сега се изненадА като тези дето чистят снега на Витиня. Или не ме четеш изобщо, или ти е през маята какво пиша. Ха мъде!:mad:
Не всички сме в пенсионна възраст и да сме заети само с това да гледаме сериали и да четем зочо, някои още ходим на работа ев@ти!
П.П.
Искаш да те запозная с баща ми? Пада си по багерчета и камиончета.
П.П.2
Москито, ако кажеш още веднъж нещо неверно по мой адрес ще ти обръсна главата докато спиш!!!
Последно промяна от Житената Питка на 05.12.07, 20:11, променено общо 1 път.
(\__/)
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
Само английски, нали? Знам си аз...Капинчо написа: Извинявай, ама не говоря френски и не те разбрах.
Искам да кажа, че проблемите дето дойдоха от слагането на РД-тата са свързани със специфични теми (скинове, кожи, стилове - кой както иска да го нарича). Та понеже аз съм на същата кожа, на която е Верка Заверка и нищо таквози не ми излиза, предполагам че случая е повече в някаква друга настройка по профила й. Както и при твоя, тъй като много хора са на кожа като твоята, пък до сега никой не е казАл таквози нящо.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Добре, де - забравяш къде ти е телефона, когато си го сложил пред очите тиЖитената Питка написа: П.П.2
Москито, ако кажеш още веднъж нещо неверно по мой адрес ще ти обръсна главата докато спиш!!!
А ако само посмееш да ми обръснеш главата, да знаеш че на другата заран ше се събудиш епилиран и с ярко оранжев лак на краката!
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
-
Дядо Капинчо
vyara написа: И пак го прави. През деня не беше така.
Е не знам... не е от моите кандилканици в кодирането на РДтата, явно.Капинчо написа:Това ми се появи тази вечер, преди по-малко от час.
Ще се опитам да разбера от какво е, щото знам че е досадно.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
-
Дядо Капинчо
Пиърсинга шгу оставя за лятото4avdar4e написа: И с пиърсинг на гърдите??Оранжевия лак определено ще му тича, ще се слива с обстановката
:rotfl24:
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Капинчо написа:Нещо такова ли имаше предвид?Житената Питка написа:
Ако искаш да сме добре информирани си ги пиши тия неща в подписа и си сложи актуална снимка на аватара.
Бравос! Тук 99% от хората никога не биха си пуснали снимката.
-
Дядо Капинчо
- Житената Питка
- BOFH
-
Дядо Капинчо
що така бе, аз ли съм единия единствен:shy:vyara написа:Капинчо написа:Нещо такова ли имаше предвид?Житената Питка написа:
Ако искаш да сме добре информирани си ги пиши тия неща в подписа и си сложи актуална снимка на аватара.
Глей го! Добре че не ти казаха да се изтипосаш гол
:shocked::rotfl24:
Бравос! Тук 99% от хората никога не биха си пуснали снимката.
и винаги съм пускал
аз се гордея с моя образ:rotfl24:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
-
Дядо Капинчо
Бързо!Капинчо написа:... Сега се сетих, че Житената Питка ми прати целувки. Изчезвам!
(не мислех, че ще ми се отдаде случай да я използвам тая емотикона, ама ей го'в'на!
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...