в петък
- snowprincess
в петък
голямата ми принцеса ще е за първи път на състезание по ката
стискайте палци
за тези, които не знаят какво е "ката"
http://zazz.bg/play:831e9df3
исках да тренира само за форма, а не да се състезава, но е много амбициозна и не мога да и скърша хатъра
стискайте палци
исках да тренира само за форма, а не да се състезава, но е много амбициозна и не мога да и скърша хатъра

- сър Айвънхоу
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: в петък
Успех и желая!snowprincess написа:голямата ми принцеса ще е за първи път на състезание по ката
стискайте палци
Киокошин ли?
Вие във Варна имате много добра школа:-)

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Успех и да разкажеш после!!!snowprincess написа:голямата ми принцеса ще е за първи път на състезание по ката
стискайте палци
Да се похвалиш после:-)snowprincess написа:голямата ми принцеса ще е за първи път на състезание по ката
стискайте палци
Мойто беше лятпто за степен в друго бойно. Държаха ги 2 часа и всички деца бяха супер сериозни, дори когато им изтръпнаха краката от седене в сейза
- сър Айвънхоу
И да покаже, ако може!4avdar4e написа:Успех и да разкажеш после!!!snowprincess написа:голямата ми принцеса ще е за първи път на състезание по ката
стискайте палци
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
-
Дядо Капинчо
- Dark Angel
- snowprincess
мерси! ще и предамсър Айвънхоу написа:Стискам палци от сега!
Успех на детето!
детето вече е високо почти 160см. (беше миньонче), а е само на 11г.

- snowprincess
мерси, фрискиfrisky lioness написа: Успех и желая!![]()
Киокошин ли?
Вие във Варна имате много добра школа:-)
нали ти казваше, че хубавите мисли (пожелания) на много хора дават резултат
да, киокушин
сенсея е много добър

- snowprincess
мерси, чаве4avdar4e написа:
Успех и да разкажеш после!!!
не очаквам от първия път да спечели, но не и го казвам, за да не я разочаровам

- snowprincess
ще разкажаПипи написа:
Да се похвалиш после:-)
Мойто беше лятпто за степен в друго бойно. Държаха ги 2 часа и всички деца бяха супер сериозни, дори когато им изтръпнаха краката от седене в сейза
мойта е толкова нахъсана, би трябвало да ходи с начинаещите само понеделник, сряда и петък на тренировки, а тя реши да отива и с напредналите във вторник и четвъртък
в началото влизах, ама така се стресирах като гледах как се ритат и удрят, че спрях

- snowprincess
Стискам й палци!snowprincess написа:голямата ми принцеса ще е за първи път на състезание по ката
стискайте палци
То май ти повече ще се притесняваш. Да взема и на теб ли да постискам...
Panta rhei...
- snowprincess
- snowprincess
да не гледаш на кристална топкаМнемозина написа:
Стискам й палци!
То май ти повече ще се притесняваш. Да взема и на теб ли да постискам...
права си, шъ умръ от притеснение

- snowprincess
Мерси, Капинчо!Капинчо написа:Стискаме здраво!snowprincess написа:голямата ми принцеса ще е за първи път на състезание по ката
стискайте палци

- Dark Angel
- snowprincess
Стискаме! И ушите стискаме!
Да има добра стойка и равновесие, пък другото само ще си дойде!
П.П. Голяма е сладурана, обаче!
Да има добра стойка и равновесие, пък другото само ще си дойде!
П.П. Голяма е сладурана, обаче!
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
Да, ако иска. Малката от две години ме врънка за балет. Голям мерак, сама си е решила. И ще я запиша догодина.Капинчо написа:Ще го запишеш ако иска. Моя така и не можах да го накарам.vyara написа:Успех на голямата принцеса!
Хубаво е да се състезава. Макр, че и само да тренира пак е добре.
Аз сина ми ще запиша на нещо такова като порасне още малко.
Може ли малко акъл непоискан да дам??vyara написа: Да, ако иска. Малката от две години ме врънка за балет. Голям мерак, сама си е решила. И ще я запиша догодина.
Понеже сме минали през де що се сетащ спортове с големия, почваше с голям мерак, постигаше някакъв успех и ... край. Повече не му е интересно. Плуване, баскетбол, азиатските спортове... Та, искам да кажа, че като дойде трудното, или просто като мине време, на много от децата им става безинотересно (наблюдавала съм го и върху приятелски деца). Което обаче не трябва да отчайва теб
Така де, аз за това говоря. Искат, искат и после бързо им писва. Но това не е притеснително, как да избереш най-хубавата торта, ако не пробваш няколко поне?vyara написа: Ама то само щЕ дЯтето бе. Аз не ги карам нищо насила. То може би затуй ме врънка. И аз съм минала през много спортове, сама си решавах, никой не ме е карал.
На наши приятели дъщеричката - адски гъвкава, живя, бясна, тя научи Филко да се катери по дърветата. Голям мерак имаше за художествена гимнастика. Една година тренира, майка й бягаше от работа да я кара, девойчето правеше шпагат на касата на вратата и един хубав ден - край. Вече не й беше интересно. Фил пък спечели градско по плуване и баскетбол и след това спря. Това имах предвид, дори и при огромно желание, децата лесно се отказват и не трябва да им се сърдим за това
Даже мисля, че така е по-добре - да минат през повече различни спортове. Ще развият повече умения. Аз не искам да са спортисти и да се състезават. Това води до травми, пренатоварвания и т.н. Трябва да го правят с кеф. Важно е не какво, а как. Така винаги е много по-благотворно.4avdar4e написа:Това имах предвид, дори и при огромно желание, децата лесно се отказват и не трябва да им се сърдим за това
vyara написа: Даже мисля, че така е по-добре - да минат през повече различни спортове. Ще развият повече умения. Аз не искам да са спортисти и да се състезават. Това води до травми, пренатоварвания и т.н. Трябва да го правят с кеф. Важно е не какво, а как. Така винаги е много по-благотворно.
Средното Дзвер снощи седи, рисува и нарежда: Ох, чудя се какъв да стана - художник като бате
От витрината, от витрината.vyara написа:
Щото знаеш съставките.Ама като ги гледаш на витрината...
Последно промяна от Мнемозина на 05.12.07, 21:02, променено общо 1 път.
Panta rhei...
Ша стискаме палци. Успех и пожелай :)snowprincess написа:голямата ми принцеса ще е за първи път на състезание по ката
стискайте палци
Аз мойте природни бедствия ги насърчавам да си намерят начин за изразходване на разрушителната енергия някъде извън дома. С цел ако не повишаване то поне запазване благосъстоянието на нацията в лицето на една градивна клетка на обществото. Щото ако седна да правя списък на нещата, дето "аз не съм го пипал; то така си беше; както си работеше и спря" и т.н. ще трябва дни да си отделя за целта
И-водата-сама-си-потече-от чешмата-по-подаJikaarinomoteku написа:Щото ако седна да правя списък на нещата, дето "аз не съм го пипал; то така си беше; както си работеше и спря" и т.н. ще трябва дни да си отделя за целта
Мани4avdar4e написа: И-водата-сама-си-потече-от чешмата-по-пода
Бяха наводнили кухнята един ден. А всичко почнало с една снежна топка от прозореца...