ЧИД!

И на банкерите също.zmeu написа:и на всички морски хора и твари
сложихме рибата вечеееееееееее
Тихо ся!Капинчо написа: Я не се помайвай, ами бързичко да вкараш и имените (Чаве, за малко да го напиша с 2 н) дни.
чшшшшшш, да не се отрепиш от работаmaggot написа: Тихо ся!![]()
Мисля го и тва.
Абе кво ти трябва да се занимаваш с глупости.maggot написа:Тихо ся!Капинчо написа: Я не се помайвай, ами бързичко да вкараш и имените (Чаве, за малко да го напиша с 2 н) дни.![]()
Мисля го и тва.
Цъ. Имам много свободен бясesti написа: Абе кво ти трябва да се занимаваш с глупости.
Имаш много свободно време ли?:blum:
E те тука си ме пропуснАла.vyara написа:А на Ести, Докторка и Змею честит им бургаски празник.
Ако някого съм пропуснала, и той да е жив и здрав!
На всички останали хубав ден и цалувки!
Да пробвам още някоя тема?maggot написа:Цъ. Имам много свободен бясesti написа: Абе кво ти трябва да се занимаваш с глупости.
Имаш много свободно време ли?:blum:
пак ще се пиеmaggot написа:Да сте живи и здрави всичи Никита, Николинки и вся асталная сволоч! Късмета да не ви забрави, а щастието да препърхва от едното рамо на другото!
ЧИД!

Браво, Сноу, пък той даже наскоро ни подсетиsnowprincess написа: мернах, че Пияндурника сте изтървали
Да си жив и здрав!4avdar4e написа:Браво, Сноу, пък той даже наскоро ни подсетиsnowprincess написа: мернах, че Пияндурника сте изтървали
Пияндурник, и за теб специални поздрави!!
Бях аз, бях, ама толкова отдавана, че ми се струва в друг живот да е било. Тук (в Бургас) си се чувствам съвсем на място.4avdar4e написа: Аз пък тебе за кестен си те броя
честито на именяците, на рибарите и на банкерите!maggot написа:Да сте живи и здрави всичи Никита, Николинки и вся асталная сволоч! Късмета да не ви забрави, а щастието да препърхва от едното рамо на другото!
ЧИД!
Той Пияндурника си е изтърван .... от лудницатаsnowprincess написа: мернах, че Пияндурника сте изтървали