или И като Ибахти дето казва Латревю. Днеска ми писна инглиша и тръгнах с ени приятелчета да се поразкършим из околностете

да погледаме пак скалните дупки дето ги знаем и да намериме други незнайни, еми то валеше ама....като стигнахме до почти едно любимо мое плато, зехме че заседнахме в калта с новия ван на аверчето дето шофираше...но 70 км от Варна, в дива посока при папуасите и тепапуасите не се притекоха на помощ и тряваше сами да вадим вана, с разни пръчки да ги слагаме под гумите и да измисляме нови псувни:rotfl24: после имах кал дори в сополите:shy: и в гащите:crying:...но нейсе накрая ена Нива спаси положението, Нивите са страхотни автомобили харесали сме си розова

такава....чака се само зареждането на акаунта ни с жена ми и земаме такава...
След като изпълзя вана от калта, аверчето отказа скалния манастир под депресиращото платото и е прав щото кой знае кво още щеше да заседне и къде .... и се върнахме до едно друго скалнодупчесто място....по-близо до Варна макар времето че още по се развали и заваля суграшица.
Много е яко ................ лятото като се ебава със зимата и се получава един квазисезон - не е есен @ не е зима ...... нещо средно - от пролетта го има зеленото, от зимата студа, от есента калта

На връщане намерих един див шаран в едно малко градче, див и жив мамка му

но за находката платих кеш де:-) но разходката беше яка - вятър, мизерия кал после си зех едно гоооооолямо вино да се стопля в къщи че зъбуците ми тракаха като кастанети и чак "теща пожелела меня"

и двамата с нея заклахме шарана щото се опитваше да се измъкне от мивката и сега седя и Ви се радвам. Малко снимки после
п.п. извинете на "единдъх" беше:rotfl24:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.