тъй, ветреца един остър, Зимата близо, шлиферчето ич не ме топлеше, време е за ушанка
вървях по килим от жълти листа. зелените листа по клоните изглеждат много зелени
пожелавам Ви успешна седмица и сите проблеми да ги издуха Вятърко
Благодаря и на теб:)Dark написа:
тъй, ветреца един остър, Зимата близо, шлиферчето ич не ме топлеше, време е за ушанка
вървях по килим от жълти листа. зелените листа по клоните изглеждат много зелени

Dark написа:
И аз, но миналата седмица. Пътувах към Великото Търново и пейзажа беше неописуем. Едва следях пътя, погледът ми все бягаше настарни. Имаше и едно нежно, галещо слънце. Топях се от кеф.Green Light написа:...пътувах в една командировка в събота и в друга в понеделник и какви цветове бяха горите и килима от листа и зеленото, жълтото и червеното в пейзажа
Благодаря!Green Light написа:започнах да обяснявам, че пътувах в една командировка в събота и в друга в понеделник и какви цветове бяха горите и килима от листа и зеленото, жълтото и червеното в пейзажа, обаче Странничето е показало всичко каквото исках да разкажа Супер снимка. Бугарско ли е тва, бе Странниче или странските листа копират наште цветове?