За камерите
За камерите
Ония дето са накичени по улиците - предимно в центъра и на вход-изход от градовете.
Тук е пълно с камери и скоро разбрах, че по Скат излъчват в реално време заснетото. Денонощно!
Добре де, камери - камери. По цял свят ги има, ама защо трябва и по тв да се гледаме бе?
Най-перверзното е, че има хора и то не малко, които непрекъснато гледат по Скат - кой, къде минал, къде отишъл, кога се върнал, какво носел, с кого бил...
Абе шпионска работа.
Това, дали не ни нарушава правата се чудя.
Егати, трябва да се плаща за тв изяви!
Тук е пълно с камери и скоро разбрах, че по Скат излъчват в реално време заснетото. Денонощно!
Добре де, камери - камери. По цял свят ги има, ама защо трябва и по тв да се гледаме бе?
Най-перверзното е, че има хора и то не малко, които непрекъснато гледат по Скат - кой, къде минал, къде отишъл, кога се върнал, какво носел, с кого бил...
Абе шпионска работа.
Re: За камерите
стига па ти?!
Бургас ли дават?
Ма вие сте много интересни значи?
Стига бе, ТВ СКОТ да плащат?!esti написа:Ония дето са накичени по улиците - предимно в центъра и на вход-изход от градовете.
Абе шпионска работа.
Че то персонала им сигурно работи срещу обяд и квартира (това за квартирата не е сигурно)
Дават бе!Semiramis написа:![]()
стига па ти?!
Бургас ли дават?
Ма вие сте много интересни значи?
И аз скоро разбрах.
Един познат се жалваше - спрял с колегата си на един от изходите на Бс да чакат някакъв камион за нещо си...по работа.
Докато си чакат жена му звъни (патологично ревнива) и го пита кво аджеба правел там и кой седял до него в колата, щото не виждала добре.
Вчера и една дружка докато си вървим ми вика "айде вече ни видяха" - минали сме покрай камера. Тя ги знае повечето къде са.
Лятото видяла сина си, като се шматкал по центъра.
Извратено ми се вижда на мен.
И незаконно.
по принцип уж ти нарушава праватаpocti_bezobidna написа:Стига бе, ТВ СКОТ да плащат?!esti написа:Ония дето са накичени по улиците - предимно в центъра и на вход-изход от градовете.
Абе шпионска работа.
Че то персонала им сигурно работи срещу обяд и квартира (това за квартирата не е сигурно)
в Пловдив имаше скандал за едни такива камерки
в реално време на един сайт си гледаш
май се оказа, че има вратичка
ко не знаете да ви кажа, че има уеб-камера на Витошка в Сф
знаеш колко ми пука дали някой ме гледаesti написа:Ония дето са накичени по улиците - предимно в центъра и на вход-изход от градовете.
Абе шпионска работа.
пък и аз не гледам
виж ако е от плажа на галата лятото
това е друга работа
за красота и плодовитост става дума там
и форми и форми
п.п. не форУми
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- Nejimaki-dori
Стига де esti! То и аз така реагирах в началото, но сега знаеш ли колко ми е удобно, вместо да ходя да посрещам дребосъка, щрак, пускам си на там който е канал и гледам - автобусът е пристигнал, детето слиза от него, значи след 10 мин. е в къщи. Само съм предупредила половинката къде има камери, та да не минава там с гаджетата - няма да си разваляме семейството заради глупости, я.esti написа:Ония дето са накичени по улиците - предимно в центъра и на вход-изход от градовете.
Абе шпионска работа.
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
Извинявай Доки, ама аз често ходя по улиците без грим и наистина ми пука, дали ще ме дават по телевизията.Кент написа:
знаеш колко ми пука дали някой ме гледа
пък и аз не гледам
това е друга работа
и форми и форми
п.п. не форУми
В която и тв да отидеш за интрвю най-малкото ще те напудрят.
Абе въпроса е принципен - нарушават ни правата и тва е!
- Глас в пустиня
Извратено е и още как!
Кофти е, че и в и-нет има достъп до камерите.
Но, нейсе, тва е за добро, нали властта трябва да има инфо, кой къде и как, недай си боже да се сбере народа и да започне да се организира срещу всичкото продажно и чуждопоклоническо племе.
Скат ми е любима ТВ - трябва повече такива ТВ-та да има. Да!:winkw:
Но, нейсе, тва е за добро, нали властта трябва да има инфо, кой къде и как, недай си боже да се сбере народа и да започне да се организира срещу всичкото продажно и чуждопоклоническо племе.
Я кажи на кой канал е, щото аз не съм сигурна дали го имам?:shocked:imaranta написа:
Стига де esti! То и аз така реагирах в началото, но сега знаеш ли колко ми е удобно, вместо да ходя да посрещам дребосъка, щрак, пускам си на там който е канал и гледам - автобусът е пристигнал, детето слиза от него, значи след 10 мин. е в къщи. Само съм предупредила половинката къде има камери, та да не минава там с гаджетата - няма да си разваляме семейството заради глупости, я.
Да почна и аз да гледам, кво...
Там е работата, че ако е само за властта или разните служби - няма лошо.БоЕВ написа:Извратено е и още как!
Но да си ги гледат само те!
Не да ни пускат като сериал по тв-то.
Воайори мръсни!
- Nejimaki-dori
Ако си на цифрова са от 150-ти нататък. Щтракаш и ги набелязваш коя къде е, после им минаваш от тъмната странаesti написа:
Я кажи на кой канал е, щото аз не съм сигурна дали го имам?:shocked:
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
Сега и тъмните страни да им гледам егати..imaranta написа:Ако си на цифрова са от 150-ти нататък. Щтракаш и ги набелязваш коя къде е, после им минаваш от тъмната странаesti написа:
Я кажи на кой канал е, щото аз не съм сигурна дали го имам?:shocked:
ББ ни наблюдава!
-
Дядо Капинчо
Кав е тоя аватар дето си го турил?Кент написа: знаеш колко ми пука дали някой ме гледа
пък и аз не гледам
това е друга работа
и форми и форми
п.п. не форУми
Много старшно гледа:eek:
къде му видя очитеpocti_bezobidna написа: Кав е тоя аватар дето си го турил?
- сър Айвънхоу
Българският войник трябва да всява страх у врага още с външния си вид!pocti_bezobidna написа:Кав е тоя аватар дето си го турил?Кент написа: знаеш колко ми пука дали някой ме гледа
пък и аз не гледам
това е друга работа
и форми и форми
п.п. не форУми
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Аре аз излизам, пускайте скат - ще ви помахам.
Виж, хората имат жесток проблем - много им бяга работната ръка.БоЕВ написа: Скат ми е любима ТВ - трябва повече такива ТВ-та да има. Да!:winkw:
Начи имаш две възможности:
1. Да плащаш от джоба си заплатата на някой от журанлистите там и така да облекчиш бюджета им
2. В свободното си време да работиш доброволоно като оператор/ репортер примерно.
Обаче, едно от изискванията към операторите е да имат собствена техника, щото явно дотациите към въпросното ТВ рязко са спаднали.
Плачат си некой дето се е видял да ги осъди.Semiramis написа:
по принцип уж ти нарушава правата
в Пловдив имаше скандал за едни такива камерки
в реално време на един сайт си гледаш
май се оказа, че има вратичка
![]()
ко не знаете да ви кажа, че има уеб-камера на Витошка в Сф
Начи, ако камерите са на КАТ и за тях предварително е обявено къде са - може, особено с тия джигити по улиците. Но камера на телевизия - това е вече доста перверзно.
Ми ....zmeu написа:къде му видя очитеpocti_bezobidna написа: Кав е тоя аватар дето си го турил?
не че ги видяяяяааах, ама има определено заплашителен вид...
- Dark Angel
- Глас в пустиня
Никулден минА, а шараните дърпат ли дърпат плуФката!pocti_bezobidna написа:Виж, хората имат жесток проблем - много им бяга работната ръка.БоЕВ написа: Скат ми е любима ТВ - трябва повече такива ТВ-та да има. Да!:winkw:
Начи имаш две възможности:
1. Да плащаш от джоба си заплатата на някой от журанлистите там и така да облекчиш бюджета им
2. В свободното си време да работиш доброволоно като оператор/ репортер примерно.
Обаче, едно от изискванията към операторите е да имат собствена техника, щото явно дотациите към въпросното ТВ рязко са спаднали.
Учудващо добре си запозната в детайли - тва фолклор ли е някакъв или просто ги държиш под око и отчет.