Гледка от работното ми място /демек от линейката/ рано заранта, е не всичко там е....малцинства, брадви и мизерия8)

По Пътя. Към Велики Преслав.

От новия град снимки нема. Град, като град, кво:D
Старините. Църквата "Св.СВ. Кирил и Методий"

От близо8)

Прицърковната Чешма....В Началото беше Водата, си мисля аз8) /в Библията пише друго, ма тва си е проблем на Библейците:P/

Насред Историята Ни.

На Малкия ме се привидяха "лицали" /рицари/ върху една от крепостните стени....Отдалече приличаха.....От близо се оказаха сюрия почерпени тийнове, забегнали от алкохолните възбрани покрай изборите:twisted:

Възстановките се осъществяват със страшна сила:P...и на "Златната Църква" тоже. Все пак, Преслав за времето си е бил един от най-великите градове в Европа. В тая същата, дето ще "влизаме" сега:twisted:

Камчия, ех Камчия....ако можеше да говориш .... някои от нашите историци /с безкрайното им количество школи и кой от кой по-по-най:twisted:/....щяха да ядат ряпа и да плетат чорапи:twisted:

Патлейна. Това май е било Манастир. Заради някакъв спор между синода/те и бизнеса .... ей тъй си седи празен:evil:

Язовир "Тича". Заради факта, че е вододайна зона и заради войната с митичния тероризъм, охраната не допусна превозното ни средство:twisted: до самия язовир....тъй-че паркирахме на една полянка:D за кратка почивка.....макар, че като се замисля....можехме да минем и през охраната:twisted:

Ами това е. Пред възможността да гласувам, избрах да покажем на Децата и да си припомним и Ние..... Кои сме и какви сме и отде идем ..... Българите, малко преди евентуалното ни "приемане" в Европа. Европа.... която преди години са олицитворявали точно нашите прадядовци и прабаби8)