Айде да обърнем малко внимание и на останалата част от антуража му.
Зимна приказка за еврибади
Приятно!

Интересно, но беше много текст, малко нагледен матриал.БоЕВ написа:Всеки се сеща за добрият Старец - нали!
Приятно!
Четене, четене му е майката...иначе нищо няма да разбереш, а е готино.ELBI написа:Интересно, но беше много текст, малко нагледен матриал.БоЕВ написа:Всеки се сеща за добрият Старец - нали!
Приятно!
Пусни нещо с повече гледане и малко четене
Тц. Ама няма да спорим сега. Кажи - ще идваш ли насам тези дни или ние да идваме към тебеБоЕВ написа:Четене, четене му е майката...иначе нищо няма да разбереш, а е готино.ELBI написа:Интересно, но беше много текст, малко нагледен матриал.БоЕВ написа:Всеки се сеща за добрият Старец - нали!
Приятно!
БоЕВ написа:Всеки се сеща за добрият Старец - нали!
Приятно!
Ценоразпис за Коледа:Semiramis написа:БоЕВ написа:Всеки се сеща за добрият Старец - нали!
Приятно!
Боже Мили!
колко истини има тука
![]()
![]()
![]()
![]()
ай по една снежанка, на всички, които я пожелаха
![]()
![]()
Аз пак не разбрах, коя е Снегурочка и коя Мащехата, а принца що го няма в коледно облекло?!БоЕВ написа:ELBI написа:
Интересно, но беше много текст, малко нагледен матриал.
Четене, четене му е майката...иначе нищо няма да разбереш, а е готино.
Ми то и аз съм с червена панделка, ама в косатаDark Lady написа: това предколедно щото имам червена панделка на бедрото
следколедно ще пиша само ужасно умни неща и тук ще се напълни с жадни за знание витруални люде...нда....и тогава Куид ще напусне работата си щото ще бъде ужасно зает да събира такси
шпагата му е в панталона:rotfl24:pocti_bezobidna написа:А шпага?Dark Lady написа:с пелерина, роза в устата и се катери по улукаMila написа: На мен просто ми беше любопитно какъв ли принц, с какво ли облекло, ще подхожда за случая.
Закъде принц без шпага, нали...
ЛеееелеееееQuid написа:и розата с трънчето му пробила езика и принца целия в кървища....
улука пластмаса
качва се почти до горе и всичко се срива
пада в/у бентлито
покрива хлътва
от там отхвръква на улицата
профучава кола и го премачква
върви текст
карайте с нови зг
нискобюджетна реклама на кат:rotfl24:
Малка пернишка трагедияQuid написа:и розата с трънчето му пробила езика и принца целия в кървища....
улука пластмаса
пада в/у бентлито
покрива хлътва
върви текст
карайте с нови зг
нискобюджетна реклама на кат:rotfl24:
сещам се за още няколко толкова задръстени ... ама някой да се не обиди, че навсякъде си има готини хора.Dark Lady написа:Перник е чуден град
града на 3-те "К"та казват бил.....
Не, нама да пътувам.ELBI написа:
Тц. Ама няма да спорим сега. Кажи - ще идваш ли насам тези дни или ние да идваме към тебеВидяло се е, че Айвън нищо няма да организира, та да разходим малко кокаляците. Може би. Освен ако караш ски - ще уредя на Банско да се пуснеме...
Баси черния хумор!:shocked:4avdar4e написа:Малка пернишка трагедияQuid написа:и розата с трънчето му пробила езика и принца целия в кървища....
улука пластмаса
пада в/у бентлито
покрива хлътва
върви текст
карайте с нови зг
нискобюджетна реклама на кат:rotfl24::rotfl24: