Паритетът във въоръженията -
-
Дядо Капинчо
Паритетът във въоръженията -
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 29.12.08, 13:34, променено общо 1 път.
-
Дядо Капинчо
Наистина са много красиви.Капинчо написа: Не се срамувай Верче. Тези черпаци са по на 80-100 години, а тогава са правили нещата и да бъдат красиви освен практични. От друга страна вие жените наистина имате странно чувство за красота, като гледам мъжете, за които се жените (по принцип, твоя не го познавам)
Чувството ми за красота си е добре. А мъжа ми е сладур. Външността е важна дори за жените, не ги слушай какво разправят.
- Nejimaki-dori
Това ли ви е гаранцията?!
Ела вкъщи да видиш въоръжение - Нямам нищо от тези, които си показал, но имам такава колекция от ножове, че ум да ти зайде. Преди време мъж ми ги беше броил, бяха към 40, всякаква големина и вид, и всичките супер наточени.

Ела вкъщи да видиш въоръжение - Нямам нищо от тези, които си показал, но имам такава колекция от ножове, че ум да ти зайде. Преди време мъж ми ги беше броил, бяха към 40, всякаква големина и вид, и всичките супер наточени.
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
-
Дядо Капинчо
Re: Паритетът във въоръженията -
Добре де, ама твоите оръжия къде са?Капинчо написа:гаранция за дълготраен и стабилен брак.
Panta rhei...
Неговите оръДия (на труда) са лъжицата и вилицата... и кърпата на вратлетоМнемозина написа:Добре де, ама твоите оръжия къде са?Капинчо написа:гаранция за дълготраен и стабилен брак.
-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 29.12.08, 13:35, променено общо 1 път.
Аз съм я чела, ама какво от туй. В невИдение съм.Капинчо написа: Ма ти май не си чела сагата "Верче, ма". Аааа, ше ти се обидя. Не ме четеш ти, не ме четеш.
-
Дядо Капинчо
...
-
Дядо Капинчо
...
Мдааа, добре те гледат. А аз горкия ми мъж го карам сам да си прибира дрехите и чорапите.Капинчо написа: Ха, ха, ха! Представих си се в детската градина на малко столче (183 см/90кг), как си ям манджичката с кърпа на вратлето.
Истината е, че ако женичката не ми сложи да ям, гладен ще си умра или ще рупам само хляб над мивката (да си спестя някоя точилка заради трохите). Някои съдинки така и не знам от къде ги вади да ги сложи на масата. И други чудеса стават в къщи. Ставам сутрин от кревата, отивам до банята и като се върна - той оправен, дрехите ми от вчера изчезнали. Мистерия!
И много ми е интересен като застане на средата на кухнята и като рече - Къде е еди кое си? Или - Имаме ли нам кво си? И аз му казвам мъдро - Търси и ще намериш
-
Дядо Капинчо
...
vyara написа:
И много ми е интересен като застане на средата на кухнята и като рече - Къде е еди кое си? Или - Имаме ли нам кво си? И аз му казвам мъдро - Търси и ще намеришДа нямаме хиляда шкафа случайно.
TerE написа: .... ще каже човек, че нарочно ги крия,
Чета бе, чета.Капинчо написа:Ма ти май не си чела сагата "Верче, ма". Аааа, ше ти се обидя. Не ме четеш ти, не ме четеш.Мнемозина написа:Добре де, ама твоите оръжия къде са?Капинчо написа:гаранция за дълготраен и стабилен брак.
Но нали ще ми позволиш да не си я припомням тая сага?
Panta rhei...
vyara написа:TerE написа: .... ще каже човек, че нарочно ги крия,Ма да бе! И най-интересното е, че и инструментите знам по-добре от него къде са.
Живее колкото мен в тази къща, а все едно ми е на гости. Айдееее....
vyara написа:TerE написа: .... ще каже човек, че нарочно ги крия,Ма да бе! И най-интересното е, че и инструментите знам по-добре от него къде са.
Живее колкото мен в тази къща, а все едно ми е на гости. Айдееее....
Сетих се за Юрото, дето мъжът й след 17 години брак я питал "Абе ние имаме ли чаршафи?"
Panta rhei...
-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 29.12.08, 13:36, променено общо 1 път.
- Глас в пустиня
Черпаците - ковани и добре калайдисани!
Най-доброто приложение на черпака е, при поза "костенурка". Жената се съблича гола и се натиква под холската масичка, така че, от едната страна да и вири дирника, а от другата главата. Напъваш яко отзад и когато вземе да си подава главата много шибваш с черпака за да се върне...
Най-доброто приложение на черпака е, при поза "костенурка". Жената се съблича гола и се натиква под холската масичка, така че, от едната страна да и вири дирника, а от другата главата. Напъваш яко отзад и когато вземе да си подава главата много шибваш с черпака за да се върне...
-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 29.12.08, 13:36, променено общо 1 път.
-
Дядо Капинчо
Други участници в нея нямат подобни терзания, така че недей да се кахъриш.Капинчо написа: С удоволствие. Не показва най-красивта ми страна.
Panta rhei...
- Dark Angel
аз всякак си се обичамМнемозина написа: Други участници в нея нямат подобни терзания, така че недей да се кахъриш.
обичам и демоните си, щото са си мои (отглеждам ги в специално заграждение)
ПП/ аз колекционирам хладни оръжия (без черпаци)
Радвам се за теб.Dark Lady написа:аз всякак си се обичамМнемозина написа: Други участници в нея нямат подобни терзания, така че недей да се кахъриш.
обичам и демоните си, щото са си мои (отглеждам ги в специално заграждение)
ПП/ аз колекционирам хладни оръжия (без черпаци)
Това онзи ден демон ли беше?
Panta rhei...
-
Дядо Капинчо
- Dark Angel
Мнемозина написа: Радвам се за теб.
нали написах, демоните си седят в заграждението ....
Написа, да, ама нещо не можах да ти повярвам на първо четене.Dark Lady написа:Мнемозина написа: Радвам се за теб.
нали написах, демоните си седят в заграждението ....
Нищо де, ще продължа да опитвам.
Последно промяна от Мнемозина на 10.12.07, 09:45, променено общо 1 път.
Panta rhei...
- Dark Angel
аз обичайно съм добричка тукМнемозина написа: Написа, да, ама нещо не можах да ти повярвам на първо четена.
Нищо де, ще продължа да опитвам.
може да ми вярваш
каква съм в суровата действителност....не е за приказване....как ме наричат колегите......съвсем не е за приказване
- Dark Angel
- Piqndurnik