От известно време
От известно време
сутрин, преди детската, а понякога и вечер гледам ето това: www.babytvchannel.com
Та исках да споделя, че го намирам за учудващо добър канал за деца. За малките е интересно, а за големите дори полезно (заради езика).
Та исках да споделя, че го намирам за учудващо добър канал за деца. За малките е интересно, а за големите дори полезно (заради езика).
Последно промяна от Remmivs на 10.12.07, 11:30, променено общо 1 път.
Re: От известно време
На мен не ми се отваря - твърди, че е Ъндър канстръкшан.Remmivs написа:сутрин, преди детската, а понякога и вечер гледам ето това: www.babytvchannel.com.
На къф език е?
Заради шибаната точка беше. След адреса. Е как човек да спазва пунктуацията егати. Кликай сега. Инглиш.pocti_bezobidna написа:На мен не ми се отваря - твърди, че е Ъндър канстръкшан.Remmivs написа:сутрин, преди детската, а понякога и вечер гледам ето това: www.babytvchannel.com.
На къф език е?
Ааа! На една приятелка бебока (годинка) много си пада по това.Remmivs написа:Заради шибаната точка беше. След адреса. Е как човек да спазва пунктуацията егати. Кликай сега. Инглиш.pocti_bezobidna написа:На мен не ми се отваря - твърди, че е Ъндър канстръкшан.Remmivs написа:сутрин, преди детската, а понякога и вечер гледам ето това: www.babytvchannel.com.
На къф език е?
Тия, дето раснат с Нета, са страшна работа - туй малкото разподнава на Скайпа иконата.
Мерси, Реме 
Не разгледах всичко, но готинко изглежда.
Обаче аз съм пред дилема. На каква възраст е нормално да започнат децата да се обучават с компютри.
Аз моите засега гледам да ги държа настрани от тази краста, но.... де да знам. После цял живот ще имат време да висят пред тях. Сега сякаш предпочитам да си играят на друго.
Ти как мислиш?
Не разгледах всичко, но готинко изглежда.
Обаче аз съм пред дилема. На каква възраст е нормално да започнат децата да се обучават с компютри.
Аз моите засега гледам да ги държа настрани от тази краста, но.... де да знам. После цял живот ще имат време да висят пред тях. Сега сякаш предпочитам да си играят на друго.
Ти как мислиш?
Не съм я засичалаRemmivs написа:www.babytvchannel.com
Ама на "Спондж Боб - квадратни гащи" вече му знам точните часове на излъчване
Ааааааа!4avdar4e написа:Не съм я засичалаRemmivs написа:www.babytvchannel.com
Panta rhei...
- Green Light
Ами понеже миналия турнир по снукър гадините го даваха почти изцяло по евроспорт цвай и понеже го нямам в аналоговия пакет се принудих да си инсталиргам цифров пакет (4avdar4e написа:Не съм я засичала
супер яко е казвам ви пак
а спондж