Наблюдение с елементи на разсъждение

Все същите
Аватар
Пенчо Заека
Обратна връзка:

Наблюдение с елементи на разсъждение

Мнение от Пенчо Заека »

Осми декември, среща на випуска от университета 20 след завършването. Някои въобще не ги познах. Други - физиономията известна, името - цъ. Трети - и лицето, и името ясни като бял ден. Реших, че непознатите са си били такива още докато следвах.

Но сред познатите имаше хора, които времето беше консервирало, а други - ограбило до неузнаваемост. Консервираните се хилят, подтичкват насам-натам, бърборят с всички така, както го правеха преди 20 години. Веселяци до мозъка на костите си, при това очевидно доволни от живота! Ограбените - или надебелели, или оплешивели, или сбръчкани и побелели. Единстеното непроменено у тях беше излъчването - намусено, строго, сериозно, претенциозно и недоволно.

Брех, викам си, ей го на разковничето към вечната младост, живата вода, вълшебния камък, златната ябълка!

Умозаключение - гледайте си кефа, пък каквото ще да става! :-)

А, пропуснах да кажа - мен всички ме познаха, а на някои дори им се обърна езика да кажат, че не съм мръднала (освен на ширина лееекинко) !! :balerinas:
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

напихте ли се?
ама честно:-)
Quasi Universal Intergalactic Denomination

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Аватар
Пенчо Заека
Обратна връзка:

Мнение от Пенчо Заека »

Quid написа:напихте ли се?
ама честно:-)
Аз положих огромни усилия да не се, за да направя въпросните наблюдения. Обаче накрая паднах в боя. :drunkard:
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

:-)
това е хубаво
дано и на другат среща да сте всички
преди 5-6 г бях на такова чудо и беше страхотно
едва ли на следваща среща ще сме всички
малко тъжно но ако има такава пак ще си изкараме супер:-)

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Демек си от тея дето си гледат кефа, не те е сТрам!
Аз съм от тея дет мърдат, ама тя косата не се губи - тва един приятел ми го каза- просто тръгвала да слиза по гърба. А очилата са само понеже ми отиват, за излъчването нищо няма да кажа, понеже съм скромен, ще остава фактите да говорят. Ама за да те ориентирам, всички само леле кво излъчване имаш, ми викат - на излъчвател!
Впрочем като те прочетох и ми стана мъчно. От техникума абитуриентската си празнуваме. От МЕИ випуска - нищо. Какво ли правят тия хора? Големи образи имаше. Липсват ми!
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

ми да, кефа е особено важен :cool:
Аватар
Пенчо Заека
Обратна връзка:

Мнение от Пенчо Заека »

Green Light написа:Демек си от тея дето си гледат кефа, не те е сТрам!
Аз съм от тея дет мърдат, ама тя косата не се губи - тва един приятел ми го каза- просто тръгвала да слиза по гърба. А очилата са само понеже ми отиват, за излъчването нищо няма да кажа, понеже съм скромен, ще остава фактите да говорят. Ама за да те ориентирам, всички само леле кво излъчване имаш, ми викат - на излъчвател!
Впрочем като те прочетох и ми стана мъчно. От техникума абитуриентската си празнуваме. От МЕИ випуска - нищо. Какво ли правят тия хора? Големи образи имаше. Липсват ми!
Ами, образите със сигурност продължават да образуват, така че не се вкисвай! Добре са си хората! Глей си кефа!:blum:
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

кеф - цена няма!

Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Никво, ама ни-как-во желание нямам да се виждам с кольежките от СУ:shy: И ако изключим случайни срещи, не съм се и виждала с никоя вече.. хъм.. 15 години. А от т.нар. поток се виждам периодически с тоя-оня, та си знаем промените :winkw:
Аватар
Пенчо Заека
Обратна връзка:

Мнение от Пенчо Заека »

4avdar4e написа:Никво, ама ни-как-во желание нямам да се виждам с кольежките от СУ:shy: И ако изключим случайни срещи, не съм се и виждала с никоя вече.. хъм.. 15 години. А от т.нар. поток се виждам периодически с тоя-оня, та си знаем промените :winkw:
Ееее, вие там от женската баня, сигур бая сте се драли за мъже, затова не щеш да ги виждаш, признай си!:rotfl24:
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 29.12.08, 17:06, променено общо 2 пъти.
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Пенчо Заека написа: Ееее, вие там от женската баня, сигур бая сте се драли за мъже, затова не щеш да ги виждаш, признай си!:rotfl24:
Кви мъже, бре Пенчо:blink: Трите филологии (тоест потока славянска) бяхме 23 човека, от които 3 мъже, от които единия - гей :rotfl24: Нашта група бяхме цифром и словом 6 женки :winkw:Пък по онова време нямаше закачки с даскалите като сега :dance3:
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

Капинчо написа:Докъм 40 се ядва, ама след това бая опитимизъм ти трябва за да изпиташ кеф. Бях на 30 годишнина от гимназията. Мъжете иди-доди ние сме си все грозни, ама момичетата... Стоя на площада и се оглеждам за съученици. Погледът ми шари в диапазона 3о4о. Че като заприиждаха едни чичковци и лелки. Срам да те хване.
Гледам една си води мъжа, пък бяхме се разбрали поединично. Аз го гледам, той ме гледа. В един момент само очите му се усмихват и ми блесна! Та това беше аристократа на випуска, винаги изтупан, костюми последна мода, бонвиван. А сега - едно сбръчкано оплешивяло старче с проскубани посивели мустаци, гледа плахо и се изназадва да застане зад другите.
Стигат ми толкова годишнини. Следващата ми среща ще е на погребение - моето.
а стига са :rotfl24:
в кръчмата където беше годишнината се оказа че празнуват и икономически технукум
10 годинки:rotfl24:
и ги натръшкахме агнетата
кво до 40
до 40 е демо версия
до 50 е някаква първа версия
и след 50 е вип
всичко е на мах
:rotfl24:
къде отиваш ти може би едва ли не:blum:
кой ще умира не разбрах ?

Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

"къде отиваш ти може би" това ме кефи....
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

похвали се - така е. Освен готина външно си така и вътрешно.

Сега - да почерпиш по случая :cool:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Quid написа:...кво до 40
до 40 е демо версия
до 50 е някаква първа версия
и след 50 е вип
всичко е на мах
...?
Бе и в демо версията има яки моменти...

ама да си кажа думата, Бероне - според мен демо версия е до 30-те някъде. Бета някаква...готинка, свежа, но демо. Между 30 и 40 кристализират много неща и супер събития стават. Пускаш сървис пак 2. След това/тогава почваш по-големите проекти, щот си на връх. След 50 е вип, но понякога трябва да ползваш "екстри" от типа на дофтори и медикаменти, което си е кусур и го няма до 40-те.

Такива ми ти работи.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Публикувай отговор