... и умни, и талантливи, и с чувство за хумор... ХаусELBI написа: други лоши, но готини, справедливи, секси, бе ... лоши, но не съвсем
Влюбена съм в тоя мъж
тоя е нова - 3-та категория.4avdar4e написа:... и умни, и талантливи, и с чувство за хумор... ХаусELBI написа: други лоши, но готини, справедливи, секси, бе ... лоши, но не съвсем
хем гаден, хем ... бе някъде там ти е, но само понякога симпатичен. Като цяло не е харесван, но е нетрадиционен, магнетичен...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
що бе?Remmivs написа:Той Хаос май е с чувство за тумор ама да не правя сега черен хумор и аз.4avdar4e написа:... и умни, и талантливи, и с чувство за хумор... Хаус
Бахти и телефизонните кумири. Други нема ли по таз земия...
това са съвремените книги.
не ги заместват, но са си вид изкуство.
както има прекрасни книги, групи, картини ... така има и чудесни актьори, сериали.
за мен този, който е писал д-р Хаус си е един О. Уайлд на 20-21 век.
Актьорът е фантастичен просто.
Когато изкуството ти доставя удоволствие, то е изпълнило своята цел.
Рядко гледам тивито, но определено би ми било криво да не съм гледал редица филми/сериали.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Къде го чукаш, къде се пука. Хаус е готин, признавам, макар че на мен лично ми е много ъ-ъ еднообразен, в см. сюжетите са просто по калъп на сериите, които съм гледал, а и понеже поназнайвам малко ми иде и леееко наивен на места. Но като цяло го харесвам де. Има далеч по умопомрачителни неща. Но друго исках да кажа въобще ама нейсе.ELBI написа:що бе?
това са съвремените книги.
не ги заместват, но са си вид изкуство.
както има прекрасни книги, групи, картини ... така има и чудесни актьори, сериали.
за мен този, който е писал д-р Хаус си е един О. Уайлд на 20-21 век.
Актьорът е фантастичен просто.
Когато изкуството ти доставя удоволствие, то е изпълнило своята цел.
Рядко гледам тивито, но определено би ми било криво да не съм гледал редица филми/сериали.
По тоз повод четох, че след екранизацията за Джийвс и Устър, героите станали многократно по-популярни, а тиражите на книгите на Удхаус рязко се повишили.ELBI написа: това са съвремените книги.
Та така, само да кажа, че напълно те подкрепям. Качественото си е качествено, независимо дали ще е хамеричко, русийско, занзибарско:winkw:
П.П. Най-смешното е, че аз съвсем наскоро открих топлата вода
ами не рядко се оплюва доста телевизията и филмите, та просто за това... си казах думата
Хаус е готин не защото има кой знае какви развития и интересни неща, които да стават (за разлика от Изгубени и Бягство от затвора), а е готин (освен за прекрасната игра - май има 2 награди за за най-добър актьор за 2006 и 2007 - бе англичанин, кво да го правиш) защото има фантастични реплики, които засягат много от темите, които понякога ги дъвчем и тук и които ... поне мен са ми интересни. Любов, вярност, пари, приятелство, служба, лоялност, ценности....
Хаус е готин не защото има кой знае какви развития и интересни неща, които да стават (за разлика от Изгубени и Бягство от затвора), а е готин (освен за прекрасната игра - май има 2 награди за за най-добър актьор за 2006 и 2007 - бе англичанин, кво да го правиш) защото има фантастични реплики, които засягат много от темите, които понякога ги дъвчем и тук и които ... поне мен са ми интересни. Любов, вярност, пари, приятелство, служба, лоялност, ценности....
- Dark Angel
гледах навремето един филм с Х.Грант, преживяваше като наследник на правата на една коледна песничка, с едно готино хлапе...
хареса ми много и гледах 4-ри сватби и 1 погребение.....
ма не съм много по филмите...
идея си нямам кой е тоя Хаос/Хаус....
а О.Уайлд - велик за мен
ПП/ по повод англичанина написах тва спам-мнение
хареса ми много и гледах 4-ри сватби и 1 погребение.....
ма не съм много по филмите...
идея си нямам кой е тоя Хаос/Хаус....
а О.Уайлд - велик за мен
ПП/ по повод англичанина написах тва спам-мнение
права си - много от съвремените форми на изкуство подканят хората или към книги или към сериозни размисли, които не са патент единствено на книгите.4avdar4e написа:По тоз повод четох, че след екранизацията за Джийвс и Устър, героите станали многократно по-популярни, а тиражите на книгите на Удхаус рязко се повишили.ELBI написа: това са съвремените книги.
Та така, само да кажа, че напълно те подкрепям. Качественото си е качествено, независимо дали ще е хамеричко, русийско, занзибарско:winkw:
П.П. Най-смешното е, че аз съвсем наскоро открих топлата водаХю Лори играел бил, видите ли, бащата в "Стюарт Литъл", филм, от който по неволя знам всяка реплика
Хубавото изкуство, сериозното и дълбокото, това което може да достигне до сърцата на хората в каквато и да е форма обвито си остава хубаво.
Наблюдавам кои филми и защо харесват момчетата ми. уж различни поколения, но за повечето неща имаме много сходни мнения. И си говорим за това. Споделяме си - намирането на общ език и обратната връзка са нещо, което не знаех навремето дали ще се осъществи в тези години. Но пък наличието показва универсалността на изкуството, за което говорех по-горе.
-
Дядо Капинчо
- Dark Angel
и ние наблюдаваме младежа и сие какво харесват, хубавото си е хубавоELBI написа: Наблюдавам кои филми и защо харесват момчетата ми. уж различни поколения, но за повечето неща имаме много сходни мнения. И си говорим за това. Споделяме си - намирането на общ език и обратната връзка са нещо, което не знаех навремето дали ще се осъществи в тези години. Но пък наличието показва универсалността на изкуството, за което говорех по-горе.
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Yo! Yup! Yeah!Пенчо Заека написа:Двамата Хю-вци са моите любимци! Грант и Лори. Абе, англичаните са голяма работа:winkw:
http://youtube.com/watch?v=JEbwoMTgppk
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Сладкиш! Обаче, Лори ме кефи най-много!Remmivs написа:Yo! Yup! Yeah!Пенчо Заека написа:Двамата Хю-вци са моите любимци! Грант и Лори. Абе, англичаните са голяма работа:winkw:
http://youtube.com/watch?v=JEbwoMTgppk
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
Ей, Пенчо, мерси ти многоПенчо Заека написа: Сладкиш! Обаче, Лори ме кефи най-много!
Готин е, спорт няма. Но се чудя как ли урунира. Може би докато спи...Пенчо Заека написа:Сладкиш! Обаче, Лори ме кефи най-много!
Lost - Изгубени Джош Халоуейpocti_bezobidna написа: Кой е тоя сега?
- Глас в пустиня
Ма това името на актьора ли е или на героя?4avdar4e написа:Lost - Изгубени Джош Халоуейpocti_bezobidna написа: Кой е тоя сега?
Трябва да седна да гледам някоя серия някой ден.
Аз от първия сезон на 24 друг сериал не съм следила...
- Dark Angel
А, аз не ща да го докопвам, може и от два метра да го зяпам с паднало чейне, не е проблемvyara написа:Аз не че съм влюбена, ама този пич ако ми падне....:lol:
Само да е близо, да му гледам очичките, к'ви са топли и изразителни, усмивката ..
- Dark Angel
Альоооууу!!! Я си гледай там безруковия. Како си ми зяпнала у канчето!Rain написа:А, аз не ща да го докопвам, може и от два метра да го зяпам с паднало чейне, не е проблемvyara написа:Аз не че съм влюбена, ама този пич ако ми падне....:lol:
![]()
Само да е близо, да му гледам очичките, к'ви са топли и изразителни, усмивката ..
Ама ха! Нахалница!
vyara написа:Альоооууу!!! Я си гледай там безруковия. Како си ми зяпнала у канчето!Rain написа:А, аз не ща да го докопвам, може и от два метра да го зяпам с паднало чейне, не е проблемvyara написа:Аз не че съм влюбена, ама този пич ако ми падне....:lol:
![]()
Ама ха! Нахалница!
Аз Серьожа искам. Другите не ма бригат.
- Dark Angel
Постни Джони Деп да гледаш къф бой ще настанеDark Lady написа:да зема да постна някой да стане по-многоъгълна фигурата и ще настане мир?
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...