Образът на жените в...
Образът на жените в...
рекламата...
То е ясно, че сексът продава стоките, но ще се радвам да прочета вашите мнения.
Тук е мястото за остра, направо посичаща критика.
Ще се радвам да чуя, пардон, прочета и феминистични мнения.
Замислих се днес, та... така.
Лек ден и лека работа!
Лек ден и лека работа!
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
-
Дядо Капинчо
Re: Образът на жените в...
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 29.12.08, 17:03, променено общо 1 път.
-
Дядо Капинчо
- Dark Angel
- Dark Angel
всичките тез неща съм ги чела в една тема в един друг клуб, която после бе разпространена къде ли не из нетаМнемозина написа:И косите им са пълни с обем4avdar4e написа:Винаги си носят прах за пране, препарат срещу петна или поне омекотител в чантата. И много хубаво готвят с копринени блузи. Ама тва щото си имат под ръка перилни препарати, защото го заслужават.
![]()
Отдавна не съм се заглеждала в рекламите.
гол гръб, та като пръскат картофките или кюфтенцата да не се пръскат дрешките...(обръщаш се в критични моментиDark Lady написа:аз нямам ни една копринена блуза4avdar4e написа:Винаги си носят прах за пране, препарат срещу петна или поне омекотител в чантата. И много хубаво готвят с копринени блузи. Ама тва щото си имат под ръка перилни препарати, но както ходя навън така седя и в къщи/съответно готвя
примерно де...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Dark Angel
Re: Образът на жените в...
виж ми темата Tarsem / Story няколко реда по-долу - едно че аз харесвам продукта, 2-ро че много лесно се асоцирам с женатаАВе написа:рекламата...
Лек ден и лека работа!
разни перачки/чистачки/домакини не могат ме трогнат мене
- Dark Angel
нито едното, нито другото готвя.......кой иска да му смърди къщата на кюфтета....стига беELBI написа: гол гръб, та като пръскат картофките или кюфтенцата да не се пръскат дрешките...(обръщаш се в критични моменти)
примерно де...
отворените пространства изключват некои блюда от менюто
вчера бях с блуза с голо рамо, обаче ми беше студ
http://video.google.com/videoplay?docid ... 2337678412
ето ти феминизъм
и не съвсем де
35 минути инглиш
но си струва да се види
и замисля
ето ти феминизъм
и не съвсем де
35 минути инглиш
но си струва да се види
и замисля
Последно промяна от Remmivs на 11.12.07, 15:50, променено общо 1 път.
- Dark Angel
Аууу, това наистина е много интересно. И е всичко друго, но не феминизъмRemmivs написа:http://video.google.com/videoplay?docid ... 2337678412
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
Оххх, по-добре да я пусна.4avdar4e написа:Дай по краткия конспект: преразажи със свои думиvyara написа:Малеееее, вчера каква реклама гледах на едни зключалки за врата.
Главната героиня е жена. Направо ме е срам да ви я пусна.:shocked::shy:
Ужаст!
После да не ми се оплаквате.
(какво ли няма из нета, божкеееее...)
И по действителен случай, представете си!
- Dark Angel
Е този женски образ не бих се наела да го коментирам.vyara написа: Оххх, по-добре да я пусна.
Ужаст!
После да не ми се оплаквате.
(какво ли няма из нета, божкеееее...)
И по действителен случай, представете си!
Panta rhei...
Отдавна има такива неща. Това го гледах преди години още....vyara написа:И по действителен случай, представете си!
Ти пък всичко си гледал.Remmivs написа:Отдавна има такива неща. Това го гледах преди години още....vyara написа:И по действителен случай, представете си!
Стар нетски вълк.
Не, не... тигър!
И не си стар! За Бога, не си стар!
- Dark Angel
Грешката е моя, пропуснал съм линка:vyara написа:Ти пък всичко си гледал.
Стар нетски вълк.
Не, не... тигър!
И не си стар! За Бога, не си стар!
http://www.myvideo.de/watch/907167
за това, говорех, тази твоята не съм я гледал
стар не ами направо съм superstar
но нито съм вълк, нито съм тигър, нито всичко съм гледал или чел
аз съм както казваше мъжжжж навремето съвсемобикновен
спам е едноDark Lady написа:такъв тип клипове се разпространяват от скучаещи офисни деятели/ки
яко спам
всъщност, Вие Лейди Магът и Сър Рем как се справяте с такива неща?
фън (дори и криворазбран вътрешен) е съвсем друго
фънът е полезен в разумни граници като предпазен клапан
спамът е вреден и се отрязва преди да е попаднал още в мрежата
принципна е разликата
едното се генерира от хора и няма за цел пробиви и продажби на безсмислици
другото е автоматичен бълвоч
- Dark Angel
Начи аз по темата.
От известно време гледам някаква рекалама на някаква разгологъзена но за сметка на това пък с яка шапка и ръкавици русокоска, дето брише снега пред един хладилник и чака нещо дето така и не се разбира какво е да й го донесат некфи чукчи, дето пък носят нещото дето не се разбира какво е само за да зяпат гъза й.
Добре, де, питам аз - какво се рекламира всъщност - секса или нещото дето не се разбира?
Да не говорим за "яките" реклами по профи списания за лаптопи и особено за ино LG дето май най-големия му плюс е, че е сложено до полугола мацка.
Та така с жените в рекламата. Тъпо е да ги ползват по този начин и не мисля че точно това продава стоката.
Относно въпроса на Дарки-то - Даркуньо, таман днес се борИхме с некъв мощен спам със събджект "Please forward", който се мотка по нета от поне 2 години, ама всички ония русокоски из всичките ни офиси решиха, че е яко важен и го изпонаизпратиха към всички възможни контакти в мрежата. Познай какво стана с мейл сървера и колко време чистиха лайната от него за да отлЕпи. И понеже Питката много нежно им каза, че най-големите спамъри ще бъдат изтипосани във Hall of Shame, та още получава допълнително спам от типа на "ни мъ клюкай, повичи така няма да прая". Та така със спама. Иначе Сър Рем добре ви е отговорил - има си откровен спам като тази днешна случка, както и нещо, което предизвиква плодотворен смях и не се разпространява до всяко ухо.
От известно време гледам някаква рекалама на някаква разгологъзена но за сметка на това пък с яка шапка и ръкавици русокоска, дето брише снега пред един хладилник и чака нещо дето така и не се разбира какво е да й го донесат некфи чукчи, дето пък носят нещото дето не се разбира какво е само за да зяпат гъза й.
Добре, де, питам аз - какво се рекламира всъщност - секса или нещото дето не се разбира?
Да не говорим за "яките" реклами по профи списания за лаптопи и особено за ино LG дето май най-големия му плюс е, че е сложено до полугола мацка.
Та така с жените в рекламата. Тъпо е да ги ползват по този начин и не мисля че точно това продава стоката.
Относно въпроса на Дарки-то - Даркуньо, таман днес се борИхме с некъв мощен спам със събджект "Please forward", който се мотка по нета от поне 2 години, ама всички ония русокоски из всичките ни офиси решиха, че е яко важен и го изпонаизпратиха към всички възможни контакти в мрежата. Познай какво стана с мейл сървера и колко време чистиха лайната от него за да отлЕпи. И понеже Питката много нежно им каза, че най-големите спамъри ще бъдат изтипосани във Hall of Shame, та още получава допълнително спам от типа на "ни мъ клюкай, повичи така няма да прая". Та така със спама. Иначе Сър Рем добре ви е отговорил - има си откровен спам като тази днешна случка, както и нещо, което предизвиква плодотворен смях и не се разпространява до всяко ухо.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Dark Angel
То и аз се изумявам от себе сиDark Lady написа:благодаря и на тебmaggot написа:.....
ПП: направо ме изумяваш кат напишеш нещо толкова дълго
ППП: на едно предно работно място бях обяснила че получа ли такова нещо директно го препращам към Дъ Биг БосНищо не получавах
А за другото - винаги се появява някоя нова ряпа, дето не е запозната с правилата и се изцепва. Е, и аз я изцепвам, така че си научава урока по трудния начин. Ма ко да праиш - установила съм че повечето хора от намеци и предупреждения не разбират, за жалост.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Глей ся, нищо не разбирашmaggot написа:Начи аз по темата.
Един основен постулат в рекламата гласи, че лоша реклама е тази, която запомняш заради участниците, а не заради продукта!
П.П. Тая, дето я споменах, готината реклама със зелената арфа и готиния пич, е същото, но с обратен знак..
-
Дядо Капинчо