Постингът на вечерта, ндааааDark Lady написа:.....нда...направо...нда....
Влюбена съм в тоя мъж
- Dark Angel
- Dark Angel
мъжете ...не им се приказва бе, гледат ски скокове/снукър/енимъл Планет, пипъл планет/....vyara написа: Виждаш ли мъжете как не смеят да се обадят.
Ами ти Дарк Лейди какво пиеш против влюбване, м?
против влюбване - ооооу, не питай.....баси,
призлява ми нещо....
Ако е нападателен и на мен ми призлява.Dark Lady написа:мъжете ...не им се приказва бе, гледат ски скокове/снукър/енимъл Планет, пипъл планет/....vyara написа: Виждаш ли мъжете как не смеят да се обадят.
Ами ти Дарк Лейди какво пиеш против влюбване, м?
против влюбване - ооооу, не питай.....баси,сега се сетих...ми той единия синеок ...леле какъв е пич...ауууу...... и нападателен такъв един.....
призлява ми нещо....
-
Дядо Капинчо
- Dark Angel
- Глас в пустиня
-
Дядо Капинчо
- Dark Angel
-
Дядо Капинчо
От години?! Малеееее... Брях! Чи то туй на психопатизъм бие вече.Dark Lady написа:нда, малко е стряскащоvyara написа: Ми неприятно ми става. Не може да ми хареса.
ама има и по-стряскащи - щъкаш си ти по майката Земя и изведнъж разбираш, че гражданина Х от години плете мрежи..... тогава не ти и призлява, а направо студена пот те избива
зависи от човека....това е
Ама то щото свенлив сигурно гражданина.
Абе хубаво е да е леко срамежлив, ама чак пък години... Брях!
- Dark Angel
-
Дядо Капинчо
- Dark Angel
ма не е свенлив, т.е. ич не изглежда да е бил свенлив...така де, слава си има човека, обаче откача централно, щото преди х години, у месеца, z дни някаква не пуснала и край...човека затънал..и затънал яко в блатото и решил, че те това е любовта, оная, истинската....малейййй страхvyara написа: От години?! Малеееее... Брях! Чи то туй на психопатизъм бие вече.
Ама то щото свенлив сигурно гражданина.
Абе хубаво е да е леко срамежлив, ама чак пък години... Брях!
Знам, но не знам що виждам топли сини очи основно при възрастни хора, такива, изморени, леко прегърбени, работяги, дето си събират последни сили да ти се усмихнат, но за теб ги дават.vyara написа:Аслъ! Знаеш ли колко топли могат да са сините очи?Rain написа:![]()
Топлите очи са най-готЯни, к'вито ще да са
Не знам дали сте забелязали как топлината не идва от цвета, дето някои викат - кафевите били топли, пък сините студени ... а от други места ...
Мамка му...:lol:
Сякаш младите сини очи са още нахъсани и им е рано да се смиряват и да са топли.
Мои наблюдения. Не ангажирам никой с тях.
То така се случава между людете. Едната пуста невозможност и ти улита акъля с години, ндаааааDark Lady написа: ма не е свенлив, т.е. ич не изглежда да е бил свенлив...така де, слава си има човека, обаче откача централно, щото преди х години, у месеца, z дни някаква не пуснала и край...човека затънал..и затънал яко в блатото и решил, че те това е любовта, оная, истинската....малейййй страх
- Dark Angel
колко възрастни са възрастниRain написа: Знам, но не знам що виждам топли сини очи основно при възрастни хора, такива, изморени, леко прегърбени, работяги, дето си събират последни сили да ти се усмихнат, но за теб ги дават.
Сякаш младите сини очи са още нахъсани и им е рано да се смиряват и да са топли.
Мои наблюдения. Не ангажирам никой с тях.
Dark Lady написа:виж, ти го гледай в зеленото аз ще го гледам в синьото и ще сме рахатvyara написа:Шуши, не ми говори, че си синеок, че ще ми разбиеш сърцето вече.zmeu написа:аз съм си добре с едно синьо и едно зелено
и за да не се притеснява Мгт - нося на пиенье и други работи
за сега
Тюх! Как можах да го кажа.
- Dark Angel
- Dark Angel
Не бе, аз за него си мислех...Dark Lady написа:а това е лошо...къде без акъл - изискват се сериозни разходи - русо, силиконец, косица допълнително, бутици.....ох мъкаvyara написа: То така се случава между людете. Едната пуста невозможност и ти улита акъля с години, ндааааа
А иначе мъка си е, че и поддръжка после отгоре, не е лесна тяхната.
- Dark Angel
- Dark Angel