Сега сме в калния.
Тук обикновено той казва "наздраве", обаче толкова рано не знам дали е прилично.
Добро утро!
Не случайно на София й казват "Голямото село"...Мнемозина написа:В София има два сезона - прашен и кален.
Сега сме в калния.
Тук обикновено той казва "наздраве", обаче толкова рано не знам дали е прилично.![]()
Добро утро!
Скоро ще има и трети!Мнемозина написа:В София има два сезона - прашен и кален.
Сега сме в калния.
Тук обикновено той казва "наздраве", обаче толкова рано не знам дали е прилично.![]()
Добро утро!
Е дано.... написа:Скоро ще има и трети!Мнемозина написа:В София има два сезона - прашен и кален.
Сега сме в калния.
Добро утро!
Мусонен??... написа: Скоро ще има и трети!
Категорично няма да е благоприятен за снощни махмурлии!Мнемозина написа:Е дано.... написа:Скоро ще има и трети!Мнемозина написа:В София има два сезона - прашен и кален.
Сега сме в калния.
Добро утро!
Моля, моля.... написа:
Категорично няма да е благоприятен за снощни махмурлии!
![]()
ПиЯнисти гадни, недоспали!
Шо не мезите, ВЕ ей?
Мезих бре! Найш как се огъваха от яденето шведските маси в Скай плаза, м?... написа:Категорично няма да е благоприятен за снощни махмурлии!
![]()
ПиЯнисти гадни, недоспали!
Шо не мезите, ВЕ ей?
Как що?сър Айвънхоу написа:що пих червено вино...
Не е само у София, Мнемо.Мнемозина написа:В София има два сезона - прашен и кален.
Сега сме в калния.
Добро утро!
Не успях да го довърша...... написа:Как що?сър Айвънхоу написа:що пих червено вино...
За да свърши и то!![]()
![]()
БЕЗОБРАЗИЕ!сър Айвънхоу написа:Накрая затвориха заведението, а виното останА!
Така е! Още съм ядосан!... написа:БЕЗОБРАЗИЕ!сър Айвънхоу написа:Накрая затвориха заведението, а виното останА!
Земи, люсни едно кайве, че покрай твойто ядосване от моя монитор винарки налитат!сър Айвънхоу написа: Още съм ядосан!
Мани... ако знаеш колко кайвета, млека и бульони трезвета съм дръннал от вчера сабахлямта...... написа:Земи, люсни едно кайве, че покрай твойто ядосване от моя монитор винарки налитат!сър Айвънхоу написа: Още съм ядосан!
vyara написа: Не е само у София, Мнемо.
Ползвайте си го кой където иска.Remmivs написа:Това е за Козлодуй. Съвсем си е истина.
Наздраве! :Cofee: :Blum: