...
- Dark Angel
...
много моден аватар има 
- Dark Angel
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Иббаааа, от Вас не мое човек да си помляска малко...БоЕВ написа:Абе цяло чудо ще е, ако под елхата барне такава снегурочка и след това ръчунките не са му в гипс...4avdar4e написа:Може би напомня, че идва Коледа, а по Коледа ставали били чудесаDark Lady написа:хубаво е
какво ли рекламира се чудя:rotfl24:
-
Дядо Капинчо
- сър Айвънхоу
Капинчо написа:Абе странни животни сме това мъжете. Като видим някое по закръглено дупе и забравяме, че и то е гъз.
"Кажи на един задник, че е гъз и той до последната пръдня ще отрича."
П.П. Всички съвпъдения с хора, събития и дати са случайни и са плод на параноичните ви наклонности.
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Глас в пустиня
Бе де да знам, мисля си, че всички са като мене - под чехъл. Щом взема да се отвивам и веднага ме предупреждават да не бъркам демокрацията с боя.... написа:Иббаааа, от Вас не мое човек да си помляска малко...БоЕВ написа:Абе цяло чудо ще е, ако под елхата барне такава снегурочка и след това ръчунките не са му в гипс...4avdar4e написа:Може би напомня, че идва Коледа, а по Коледа ставали били чудесаDark Lady написа:хубаво е
какво ли рекламира се чудя:rotfl24:
-
Дядо Капинчо
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Бааа, само аз ли натискам жена ми да си намери любовница?БоЕВ написа:Блажени са верущите!:lol:Капинчо написа:Други не(явно).Remmivs написа:Някои сме.БоЕВ написа:Бе де да знам, мисля си, че всички са като мене - под чехъл. Щом взема да се отвивам и веднага ме предупреждават да не бъркам демокрацията с боя.![]()
Барем, като им охладнеят чуствата, да мЪ извикат да ги разнообразя?
- сър Айвънхоу
А трети сме си като волни птички!Капинчо написа:Други не(явно).Remmivs написа:Някои сме.БоЕВ написа:Бе де да знам, мисля си, че всички са като мене - под чехъл. Щом взема да се отвивам и веднага ме предупреждават да не бъркам демокрацията с боя.![]()
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Мдаааам... не се обаждай ти, там от капана!Remmivs написа:Всъщност, всички сме така. Защото това е въпрос на личен избор.сър Айвънхоу написа:А трети сме си като волни птички!![]()
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
- Nejimaki-dori
Много е готин, ама не разбраф, що е на жена и то в гръб. Да не е минал през пълна промяна без да съм разбрала? и да са забравили да му сложат гърдите?

"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
ЩОто отпред е гола!imaranta написа:Много е готин, ама не разбраф, що е на жена и то в гръб. Да не е минал през пълна промяна без да съм разбрала? и да са забравили да му сложат гърдите?
Това е моят коледен подарък, беееееееееееееее!
(или поне така го сънувАх оня ден, после кво чудо беше....)
Ей, един не рачИ да каже: "земи тия 5 лева, да купиш на момето няква кошулькья, че иде мраз!"
С К Р Ъ Н Д З И !
- сър Айвънхоу
Ти луд ли си бре?... написа:Ей, един не рачИ да каже: "земи тия 5 лева, да купиш на момето няква кошулькья, че иде мраз!"
С К Р Ъ Н Д З И !
Нъл, ако я облечеш, ша земи да излезе и някой да ти я открадне!
Bella Ciao
Bella Ciao
- Dark Angel
това са си 2 теми... написа:...Бааа, само аз ли натискам жена ми да си намери любовница?
Барем, като им охладнеят чуствата, да мЪ извикат да ги разнообразя?
1. тръпнеш за тройка, но не го казваш на глас. Използваш загриженост за жената.
2. за охлаждането и разнообразяването - може да ги изкараш на балкона - ще те викат, викат...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Ами мъжа ми една сутрин като ми вика: Лелееее, тая нощ те сънувах, че се целуваш с Х (това е един негов приятел, дето много мяза на Киану Рийвс, даже по-хубав... написа: Това е моят коледен подарък, беееееееееееееее!
(или поне така го сънувАх оня ден, после кво чудо беше....)![]()
А той като се запули насреща ми
Ама чакай, бе човек, какво ми се сърдиш за твоите сънища.
- Dark Angel
не знам. Вече знам (както се казва в една реклама на колдрекс).Dark Lady написа:нали знаеш че нямам Тв и съм малко изостанала от рекламите.....ELBI написа: и ще си като рекламата на водка Аляска (или каква беше там), но в червено...
бтв, къде ще караш ски по празниците?
Рекламите (с изключение на ШЛ, Сблъсък и Господари на ефира) са най-готиното, което може да се види на телевайзора.
Мислех в петък да ида на Боровец, но май не бачкат съоръженията. Може би събота или неделя - дано да не е много гмеж
Ако се организираме, може да ходим до Боро между 24-ти и 27-ми
Иначе от 28ми съм на Банско - май до 2-ри некс иар
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Глас в пустиня
Питай Баба Яга как ей така от някаква си дума и следва спиране ходенето на гости при тоя приятел.vyara написа:Ами мъжа ми една сутрин като ми вика: Лелееее, тая нощ те сънувах, че се целуваш с Х (това е един негов приятел, дето много мяза на Киану Рийвс, даже по-хубав... написа: Това е моят коледен подарък, беееееееееееееее!
) и аз му викам - Ехааааа, супер!!! Хубав сън значи.
А той като се запули насреща ми:shocked::blink::blink::shocked: Ей тъй на и само дето не ми се нахвърли.
Ама чакай, бе човек, какво ми се сърдиш за твоите сънища.:blink: Бахммму.
Абе има си и предимствата, сега идва само той у дома.БоЕВ написа:Питай Баба Яга как ей така от някаква си дума и следва спиране ходенето на гости при тоя приятел.vyara написа:Ами мъжа ми една сутрин като ми вика: Лелееее, тая нощ те сънувах, че се целуваш с Х (това е един негов приятел, дето много мяза на Киану Рийвс, даже по-хубав... написа: Това е моят коледен подарък, беееееееееееееее!
) и аз му викам - Ехааааа, супер!!! Хубав сън значи.
А той като се запули насреща ми:shocked::blink::blink::shocked: Ей тъй на и само дето не ми се нахвърли.
Ама чакай, бе човек, какво ми се сърдиш за твоите сънища.:blink: Бахммму.
Ако съдиш хората, няма да ти остане време да ги обичаш.
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня