Кат ма видити, мож ми пратите идин смс - дъ пристанъ да маам!
шси убликъ ораджавуту яке и шв пумахъм!
Ми те току-що я смениха камерата.... написа:Не моем ти отговарям, оти съ скинАх да маам, никой не ми дзвъни, а то било пред друга камера!Мнемозина написа:Абе това картини от бъдещето ли показва?
При мен часът е друг.И в бъдещето било!
Няма да стане твойта работа, ми да взема да ти пусна един смс да не мръзнеш.
Panta rhei...
- Nejimaki-dori
Аз ще ви помахам в събота. Ама дайте няква друга камера, щото петте кьошета малко надалечко ми идат.
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
- Dark Angel
- Nejimaki-dori
Ми някъде в района между МТСП и Министерството на транспорта. И аз точно не знам. В участъка около най-краткия маршрут между двете. Обаче все още не е известно къде ще се спи. Тогава периметъра може и да се поразшири. 
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
- сър Айвънхоу
Имам едно допълнително легло в квартирата... ако няма къде, ще те приютя...imaranta написа:Ми някъде в района между МТСП и Министерството на транспорта. И аз точно не знам. В участъка около най-краткия маршрут между двете. Обаче все още не е известно къде ще се спи. Тогава периметъра може и да се поразшири.
Тъй де, няма да те оставим самичка в този страшен град...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Nejimaki-dori
Мерси за поканата, някой друг път ще се възползвам. Сега пътуването ще е служебно и от отам иде организацията. Пък аз ще използвам да свърша малко лична работа.сър Айвънхоу написа: Имам едно допълнително легло в квартирата... ако няма къде, ще те приютя...
Тъй де, няма да те оставим самичка в този страшен град...
- Dark Angel
- Nejimaki-dori
Много ми се иска, но за съжаление няма как да стане - пътуваме в петък, вечерта банкет, насутринта докато другите изтрезняват ще ходя до МТ и после обратно към Бургас.
Обаче съм решила след празниците да дойда и да поседя два-три дена, тогава ще пием.
Обаче съм решила след празниците да дойда и да поседя два-три дена, тогава ще пием.
- Nejimaki-dori
Супер, обади се като дойдеш, аз съм на линия.Dark Lady написа:аз вероятно неделя ще пътувам за Бургас.....
- Dark Angel
- Житената Питка
- BOFH
Re: шси убликъ ораджавуту яке и шв пумахъм!
(\__/)
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
бе мани ги тези пиянициimaranta написа:Много ми се иска, но за съжаление няма как да стане - пътуваме в петък, вечерта банкет, насутринта докато другите изтрезняват ще ходя до МТ и после обратно към Бургас.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Епа нема се катерим по кубетата на Александър Невски.Житената Питка написа:http://oncho.hit.bg/oko/oko.htm#Sofiq
Кой видЕл - видЕл!
И слагам оранжевото за пране!
снощи - супер мачове на ШЛ !!!... написа:Е!.. Заради такива, като теб, ми залежава СС-то!ELBI написа:
бе мани ги тези пияници
Нищо не залежа, освен тялото ми...
га да мина да те освободя от бремето на СС?
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Nejimaki-dori
Извинете мола, ама тия камери работят ли, щото това дето е за Бургас го гледам от прозореца и няма нищо общо с действителността.Житената Питка написа:
http://oncho.hit.bg/oko/oko.htm#Sofiq
Е аз кво разпраям!imaranta написа:Извинете мола, ама тия камери работят ли, щото това дето е за Бургас го гледам от прозореца и няма нищо общо с действителността.Житената Питка написа:
http://oncho.hit.bg/oko/oko.htm#Sofiq
От сутринта си скъсАх обувките да търча от ъгъл на ъгъл!
- Житената Питка
- BOFH