Мноу бърз въпрос към девойките
- Dark Angel
-
Дядо Капинчо
Re: Мноу бърз въпрос към девойките
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 29.12.08, 13:45, променено общо 1 път.
Размечтал се, значи....Капинчо написа: Кви девойки в 3о4о бе Мъжжжж? Ти си сънен още.
Е, и аз не го потребявам туй .... мляко, тъй че си мълча
....да не правиш преброяване на девойките..... че то.... глей кво стана.....
Последно промяна от TerE на 11.12.07, 11:21, променено общо 1 път.
:)
Хах,
ти да не си надничал в нечий хладилник ей;)
Сега да не почнеш да питаш и за маслото с 0% холестерол:)
То за девойките де:)
ти да не си надничал в нечий хладилник ей;)
Сега да не почнеш да питаш и за маслото с 0% холестерол:)
То за девойките де:)
- Глас в пустиня
Ми...некви девойки ме дъвчат по скайпа и кюто. И освен вица за щрауса и циментовия под, който го ползвам като тест, питам и за тва мляко... и после се отчайвам.vyara написа:То аз че не пия, не пия, но много се зачудих на въпроса.
Май требе да си върна жената, щото май на по-добро нема да попадна у тоя живот /изключвам забранените такива контакти
О Боже!
Забраните си ги създаваш тиМЪЖжжж написа:Ми...некви девойки ме дъвчат по скайпа и кюто. И освен вица за щрауса и циментовия под, който го ползвам като тест, питам и за тва мляко... и после се отчайвам.vyara написа:То аз че не пия, не пия, но много се зачудих на въпроса.
Май требе да си върна жената, щото май на по-добро нема да попадна у тоя живот /изключвам забранените такива контакти/.
О Боже!
-
Дядо Капинчо
Това ли е теста, който девойките трябва да преминат?!МЪЖжжж написа:Ми...некви девойки ме дъвчат по скайпа и кюто. И освен вица за щрауса и циментовия под, който го ползвам като тест, питам и за тва мляко... и после се отчайвам.vyara написа:То аз че не пия, не пия, но много се зачудих на въпроса.
Май требе да си върна жената, щото май на по-добро нема да попадна у тоя живот /изключвам забранените такива контакти/.
О Боже!
И всичките дето те задяват пият това мляко?!
О Боже!
- Dark Angel
това с млякото не е лошо дето ги пита МъЖжжжvyara написа: Това ли е теста, който девойките трябва да преминат?!
О Боже!
щото ми направиха капучино с такова мляко и беше абсолютна помия, т.е. що за човек трябва да си че да пиеш такива гадости, мазохист?
Да, ама виж сега колко е смъкнал летвата. Значи, ако разбираш вица за щрауса и пиеш нормално мляко, значи ставаш.Dark Lady написа:това с млякото не е лошо дето ги пита МъЖжжжvyara написа: Това ли е теста, който девойките трябва да преминат?!
О Боже!
щото ми направиха капучино с такова мляко и беше абсолютна помия, т.е. що за човек трябва да си че да пиеш такива гадости, мазохист?:rotfl24:
Чуден човек!
- Nejimaki-dori
Аз - не. Не обичам прясно мляко, предпочитам кисело и то от най-мазните - от 3,6% нагоре.МЪЖжжж написа:Кои от вас пият "Фитнес мляко" 0,1%?
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
- Dark Angel
като се замислиш, не е точно смъкване на летва - щото ако си гледал някой сума ти време и ти е ясно от къде може да избухне пожар...vyara написа: Да, ама виж сега колко е смъкнал летвата. Значи, ако разбираш вица за щрауса и пиеш нормално мляко, значи ставаш.
Чуден човек!
имам приятелка, много се грижи за себе си - начи хладилника им пълен със соево сирене, прясно и кисело мляко 0.1 %, кълнове, моркови, некви нискохолестеролни колбаси, хляб луна....
викам и "сестро, мъж ти или ще умрЕ или ще избяга от от тебе...стегни се и забрави за тия глупости. ни по-млада, ни по-красива, ни по-здрава ще станеш.....нда....пък тя не слуша..... и като се омъкне в едни големи плетени пуловери и направо ме утрепва.....
Нещо такова. Интуитивизма е типична женска черта. Мъжете за да разполагаме с този "инструмент", следва да го възпитаваме и усъвършенстваме. Предполагам доста девойки от форума ще потвърдят, че в болшинството от правилните им решения не е имало никаква логика ако се върнат в момента на взимане на решение. А ние трябва да съдим по "косвени белези"...опитвайки се да си слушаме сърцето. Ако се обади...Dark Lady написа:като се замислиш, не е точно смъкване на летва - щото ако си гледал някой сума ти време и ти е ясно от къде може да избухне пожар...
Тъй като"мозъка"на тварите с "носещ корпус"Капинчо написа:Не, че ти се бъркам, ама с този тест да не стигнеш до извода, че бръмбърът чува с краката си.
Тъй че...бръмбарите слушат с краката си.
п.п. Всъщност поздравявам те за късмета! Не на всеки се случва. Казвам го с благородна завист.
www.youtube.com/watch?v=0bHozbtwYew
Последно промяна от І на 13.12.07, 02:02, променено общо 1 път.
Напротив, ама аз си казах, че съм мъжМЪЖжжж написа: Предполагам доста девойки от форума ще потвърдят, че в болшинството от правилните им решения не е имало никаква логика ако се върнат в момента на взимане на решение. А ние трябва да съдим по "косвени белези"...опитвайки се да си слушаме сърцето. Ако се обади...
- Dark Angel
ами, така написано и си мисля как понякога решавам, че точно сега е момента да се направи нещо си и направо подлудявам колегите, всички почват да откачат от мен, да питат защо сега, защо точно в този момент, не могло ли да кажа по-рано, пък аз изведнъж усещам че или трябва да направим нещо веднага или ще го "изпуснем"..... обичайно съм права, но то не е баш интуиция бе МъЖжжжо, то е повече натрупана информация която изведнъж ти показва зелена стрелка с посокаМЪЖжжж написа: Нещо такова. Интуитивизма е типична женска черта. Мъжете за да разполагаме с този "инструмент", следва да го възпитаваме и усъвършенстваме. Предполагам доста девойки от форума ще потвърдят, че в болшинството от правилните им решения не е имало никаква логика ако се върнат в момента на взимане на решение. А ние трябва да съдим по "косвени белези"...опитвайки се да си слушаме сърцето. Ако се обади...