докъде може да

Все същите
Аватар
bead_
Обратна връзка:

докъде може да

Мнение от bead_ »

пренебрегва човек собствената си сигурност, за да си свърши работата?
http://bulgaria.actualno.com/news_138603.html

асен е син на недялко йорданов.
just perfect
Аватар
ELBI

Re: докъде може да

Мнение от ELBI »

bead_ написа:пренебрегва човек собствената си сигурност, за да си свърши работата?

Въпрос на личен избор. Има професии, които носят рискове от този род. Когато човек има много пари - също има рискове.

По-интересното в този случай бе, че излязоха факти как журналистите са поръчкови - от Телеграф (май) казаха, че ги спрели да пишат за този случай и че се раздавали списъци с фирми, за които не трябва да се пише и да се правят разследвания. Платили си онези за медиен комфорт. Като цяло за добрите разследващи журналисти винаги има опасности. Като погледнем страната ни и преста ни (телевизията) забелязваме колко са неплатените такива. Я има 2-3-50-10, я не...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
TerE

Мнение от TerE »

bead_ написа:пренебрегва човек собствената си сигурност, за да си свърши работата?

....докъде може - зависи от човека (някои се отказват, някои продължават...), виж защо трябва...... :dunno:.. в смисъл защо трябва да е застрашена сигурността ти, докато си вършиш работата (не визирам явно рисковите професии, ама тя журналистическата явно вече си е рискова :()
....явно все още действа примитивния начин за защита на интереса - не рипай много-много, че ш`тъ набия..... а и като си остават ненаказани.... пак стигаме дотам, че рипането си зависи от човека - доколко ще надделее инстинкта му за самосъхранение.....
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

ELBI написа:
Въпрос на личен избор. Има професии, които носят рискове от този род. Когато човек има много пари - също има рискове.

...
дали вървим натам... http://news.ntv.ru/itogi/95462/
just perfect
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 29.12.08, 17:25, променено общо 1 път.
Аватар
Nejimaki-dori

Мнение от Nejimaki-dori »

Този (аз журналист не мога да го нарека) има славата на човек, който като ти каже Добър ден, трябва да провериш дали луната не е над главата ти. Така че много ме съмнява да е нарушил интересите на някой. Просто явно е имало и по нервни хора които са му ядосани.
Асенчо е боклук, има поне по един с всяка буква от азбуката в тоя град, който иска да го счупи от бой.
Тва от бургаския форум. Пък и като ги знам журналистите как преиграват, много много не го съжалявам.
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

bead_ написа:
ELBI написа:

...
надявам се - не. Обаче в България НЯМА такава журналистка/журналист.

Тъжно, но факт.

Вчера една колежка ми разказа съвсем действ. случай. На съученик на дъщеря, който бил от най-разглезените и лигави деца в класа и всички учители били вдигнали ръце, преподавателката нещо го наказала. Обаче се оказало, че мамимка работи в Нова телевизия.

Нахлуват с камери онези. И задават някакви въпроси от рода на 'Кого е била учителката; и всички деца вдигат ръце, което се оказва, че е за да привлекат камерата или да кажат, но това не се излъчва в ефир. А даскалката била една от най-свестните. Родителите се изказват ЗА учителката, но това не се излъчва по репортажа. Колежката каза, че всички родители били потресени от гадния и напълно неверен начин, който са поднесли на зрителите и казаха, че ако не знаели каква е истината, щели да са възмутени, че има такива учители.

Още 10-20 души сблъскали се директно в лице с пример от гьола на корумпираната и необективна журналистика. Разбира се и там има малък процент нормални и свестни, честни хора, които са наистина необходими за обществото. И заради тях си заслужава да траем останалите платени и мазни създания...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

ELBI написа: надявам се - не. Обаче в България НЯМА такава журналистка/журналист.

Тъжно, но факт.

Вчера една колежка ми разказа съвсем действ. случай. На съученик на дъщеря, който бил от най-разглезените и лигави деца в класа и всички учители били вдигнали ръце, преподавателката нещо го наказала. Обаче се оказало, че мамимка работи в Нова телевизия.
Учителката на сина ми в началния курс пострада точно по същия начин от една луда майка, която не знам къде работи, но успя да се свърже с Миглена Ангелова.
Точно същата манипулация беше, не допуснаха положителни мнения за учителката.
Отвратително беше.

Обаче аз пък се сетих за Васил Иванов...
Panta rhei...
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

ELBI написа:надявам се - не. Обаче в България НЯМА такава журналистка/журналист.

Тъжно, но факт.

Нахлуват с камери онези. И задават някакви въпроси от рода на 'Кого е била учителката; и всички деца вдигат ръце, което се оказва, че е за да привлекат камерата или да кажат, но това не се излъчва в ефир. А даскалката била една от най-свестните. Родителите се изказват ЗА учителката, но това не се излъчва по репортажа. Колежката каза, че всички родители били потресени от гадния и напълно неверен начин, който са поднесли на зрителите и казаха, че ако не знаели каква е истината, щели да са възмутени, че има такива учители.

Още 10-20 души сблъскали се директно в лице с пример от гьола на корумпираната и необективна журналистика. Разбира се и там има малък процент нормални и свестни, честни хора, които са наистина необходими за обществото. И заради тях си заслужава да траем останалите платени и мазни създания...
Гнусота на квадрат. Пари - пари прим. Корупция ли? Масмедиите СА СЪЗДАДЕНИ за да правят пари. Не да показват истината. Факт. Добре дошли в реала. Разбира се, че вероятно не всички свързани с тях са долни лекета, но това още повече подчертава тъжната картина с добавяне на ярък контраст.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

bead_ написа:
ELBI написа:

...
Де да знам. Ако напишеш нещо аргументиарно против Румен Петков или Бойко Борисов или против Симеон, в безопастност ли ще си? Май не.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Мнемозина написа: Обаче аз пък се сетих за Васил Иванов...
И аз първо за него се сетих...
Изображение
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

vyara написа:
кой беше той? не мога да стопля сега
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Green Light написа:
vyara написа:
Оня разследващ журналист от Нова, дето му взривиха апартамента.
Изображение
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

vyara написа:
Green Light написа:
vyara написа:
Оня разследващ журналист от Нова, дето му взривиха апартамента.
Той пак бива, ами Анна Заркова дето я заляха с киселина?
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Green Light написа: Той пак бива, ами Анна Заркова дето я заляха с киселина?
Не пиша по темата ти, защото просто нямам думи...
Изображение
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

ми...
аз да си кажа.
журналистите, така наречени ,не са ми по душа...
новини не чета -нито тук ,нито в Бг.
нищо интересно не ми казват.
поръчкови са навсякъде.

"хляб и зрелища"
Публикувай отговор