Neuromancer
- Dark Angel
Re: Neuromancer
И без да искаш, на практика така се получава.Dark Lady написа:....искам да има виртаулна реалност и когато остарея да живея в нея
Гледам старите хора - всеки си живее в някаква друга реалност, недостъпна за останалите.
На мен това гадничко ми звучи, нещо като ОнирофилмDark Lady написа:Neuro Sky
Neuromancer....
искам да има виртаулна реалност и когато остарея да живея в нея
Иначе аз виртуалната реалност си я имам, сега ако може и да не остарявам
- Dark Angel
е че какво пък, аз не я искам сега, аз я искам като остарея - като стана на 60 няма да мога да тичам, да карам ски, да си правя ралита, да пия като говедо, да щъкам цяла нощ по клубове, да правя секс, такива неща....4avdar4e написа: На мен това гадничко ми звучи, нещо като ОнирофилмХеле пък за играчки, т.е. за деца
Иначе аз виртуалната реалност си я имам, сега ако може и да не остарявам
а в една виртуална реалност ще "замръзна" на около 30 - 35 и ще мога да правя чудеса
- Dark Angel
- Dark Angel
да ама аз нещъ да съм стараMila написа: И без да искаш, на практика така се получава.![]()
Гледам старите хора - всеки си живее в някаква друга реалност, недостъпна за останалите.
пътят към интегриране в матрицата
не сме далеч дами и господа никак даже не сме далеч
добре ли ще ни е дошло обаче подобно безсмъртие не се наемам да кажа
и дали, както питах по-рано в една друга тема, това всъщност ще е нашето безсмъртие
на тази белтъчно-липидна обвивка на 70 и кусур процента вода в нас....
не сме далеч дами и господа никак даже не сме далеч
добре ли ще ни е дошло обаче подобно безсмъртие не се наемам да кажа
и дали, както питах по-рано в една друга тема, това всъщност ще е нашето безсмъртие
на тази белтъчно-липидна обвивка на 70 и кусур процента вода в нас....
то и сега живееш отчасти в такаваDark Lady написа:Neuro Sky
Neuromancer....
искам да има виртаулна реалност и когато остарея да живея в нея
само червеното винце не трябва да става виртуално...и синьото сиренце, разбира се...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
ще си млада бабаDark Lady написа:да ама аз нещъ да съм стараMila написа: И без да искаш, на практика така се получава.![]()
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.