Подарък за 90-ейджър
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
Ами... то зависи и от него. От това къде е живял, в какви среди е бил... Не може ли да го подпиташ заобиколно? Например кога за пръв път е слушал нещо на грамофон или по радиото.Капинчо написа:Каква музика се е слушала през 1930?Мнемозина написа:Аз бих му подарила музика от неговата първа младост или каквато там обича. На подходящ носител в зависимост от.
Panta rhei...
-
Дядо Капинчо
ееех, това определено би бил един прекрасен подаръкRemmivs написа:Ами подари му нищо. Занеси някой биймър или подобно (телефон) и му пусни малко музика, или някоя мисъл на стената. И му подари това - една емоция. Определено ще си поне оригинален и може би дори ще го изненадаш. Подари му нещо невеществено - звук, образ, илюзия...
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Re: Подарък за 90-ейджър
Капинчо написа:
Черно инкрустирано бастунче с лъвска глава на дръжката;)
-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 29.12.08, 17:24, променено общо 1 път.
-
Дядо Капинчо
Ами допълни ти щрихите с някой вербален щрих и сте готови...Капинчо написа:Нещо близко до това мислихме и ние. Щерката рисува и той (резбар по професия от средното училище) й беше подарил статив. Та мислим да му направи обща портретна рисунка от снимка на него и тримата му братя - нещо като четиримата президенти от скалата в Щатите или съм виждал Битълс в някакъв подобен ескиз. нещо като недовършен портрет без ясни контури по краищата. Не знам само дали ще се получи добре и търся резервни варианти.
как ще ти прозвучи... стриптийз?!?!? да го видиш колко е жизнен...Капинчо написа: Жизнен, с акъла си
Помагайте!
just perfect
Туй сметам ще е супер подарък!Капинчо написа:Нещо близко до това мислихме и ние. Щерката рисува и той (резбар по професия от средното училище) й беше подарил статив. Та мислим да му направи обща портретна рисунка от снимка на него и тримата му братя - нещо като четиримата президенти от скалата в Щатите или съм виждал Битълс в някакъв подобен ескиз. нещо като недовършен портрет без ясни контури по краищата. Не знам само дали ще се получи добре и търся резервни варианти.Remmivs написа:Ами подари му нищо. Занеси някой биймър или подобно (телефон) и му пусни малко музика, или някоя мисъл на стената. И му подари това - една емоция. Определено ще си поне оригинален и може би дори ще го изненадаш. Подари му нещо невеществено - звук, образ, илюзия...
абе сега ми хурмна защо не изпробваш клубарите колко са жизнени... да се увериш сама - с очите сиbead_ написа:как ще ти прозвучи... стриптийз?!?!? да го видиш колко е жизнен...Капинчо написа: Жизнен, с акъла си
Помагайте!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
мииии, добра идея. другият път ще организираме събиране в табу. колеги казват, че имало екстремен стриптийз. каквото и да означава това.ELBI написа:абе сега ми хурмна защо не изпробваш клубарите колко са жизнени... да се увериш сама - с очите сиbead_ написа:как ще ти прозвучи... стриптийз?!?!? да го видиш колко е жизнен...Капинчо написа: Жизнен, с акъла си
Помагайте!
just perfect
Нямах предвид да го впечатлиш с нещо, а да му припомниш нещо. А то би било любопитно и какво би искал да си спомни.Капинчо написа:Ами бил е офицер по царско време. Жена му от банкерски род. Участвал е в превземанетои на Министелството на войната по 9-ти, та от там търговски представител в няколко държави и т.н.Мнемозина написа:
Ами... то зависи и от него. От това къде е живял, в какви среди е бил...
Трудно можеш да го впечатлиш с нещо. Ще падне мислене.
Много е интересно да се говори с такива хора.
Panta rhei...