Поезия на общуването
Поезия на общуването
Новата книга на Мадлен Алгафари е :"Всички можем да летим", заедно с диск и тембъра на Джоко Росич.
На всички почитатели-приятно летене:)
П.П. Тя препоръча още две четива: "Бягащата с вълци" на Клариса Пинкола Естес
и "Мистерията и благословията да си жена". на Дениз Лин
:)
И аз съм й фенка, но не сляпа, а преценяваща.vyara написа:Мерси, Глен.
Аз като не гледам никакви медии, съм пропуснала събитието.
Фенка съм й и имам първите й две книги.
От тарикатките дет си вадят изводи както те си знаят:)
Случайно гледах репортажа. Има какво да се пообсъди:)
-
Дядо Капинчо
Re: :)
Аз също избягвам да отричам нещо напълно. Не е добър подход, ако има какво да научиш. А от нея съм научила някои неща.Глен написа: Случайно гледах репортажа. Има какво да се пообсъди:)
Аз бих попитала Пипилота дали ги е чела целите или е хвърлила едно око на поезията й и това я е отказало. Все пак Мадлен Алгафари не е поетеса. Но всеки да чете каквото му харесва, нали така.
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
Кефиш ме!vyara написа:Аз също избягвам да отричам нещо напълно. Не е добър подход, ако има какво да научиш. А от нея съм научила някои неща.Глен написа: Случайно гледах репортажа. Има какво да се пообсъди:)
Аз бих попитала Пипилота дали ги е чела целите или е хвърлила едно око на поезията й и това я е отказало. Все пак Мадлен Алгафари не е поетеса. Но всеки да чете каквото му харесва, нали така.
Затова съм писала, че заглавието на темата е 'Поезия на общуването"
Трудно се разбира и не е за всеки-определено.
А аз и не настоявам.
Никак дори.
-
Дядо Капинчо
ето го
Ауууууууууууу,Капинчо написа:Пък аз ги имам с автограф.vyara написа:Мерси, Глен.
Аз като не гледам никакви медии, съм пропуснала събитието.
Фенка съм й и имам първите й две книги.
Наана-нааана-нааа-на
ето го значи кой бил с връзки:)
МИ дай малко и насам деееееееееееееее;)
"Всички можем да летим" поне като заглавие звучи интересно.Глен написа: Кефиш ме!
Затова съм писала, че заглавието на темата е 'Поезия на общуването"
Трудно се разбира и не е за всеки-определено.
А аз и не настоявам.
Никак дори.
Веднъж във форума я бяхме коментирали Мадлен, но не помня ти беше ли тогава. Май те нямаше.
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
- Пипилота Шантиклер
хвърлих едно око по диагонала, не бих могла да я прочетаvyara написа:Аз също избягвам да отричам нещо напълно. Не е добър подход, ако има какво да научиш. А от нея съм научила някои неща.Глен написа: Случайно гледах репортажа. Има какво да се пообсъди:)
интересно ми е какво научи от нейните книжки?
п.п. иска ми се да не се нервирам като използвате думата поезия в едно изречение с алгафари, но...факт
възприемам го като гавра
кажете стихове или каквото и да е там, че голям срам
Последно промяна от Пипилота Шантиклер на 13.12.07, 22:38, променено общо 2 пъти.
Статиите й са интересни. Има какво да научиш. Да се види човек отстрани като модел на поведение, като грешки...Пипилота Шантиклер написа: хвърлих едно око по диагонала, не бих могла да я прочета
-
Дядо Капинчо
- Пипилота Шантиклер
не говорихме ли за стихосбирки?vyara написа:Статиите й са интересни. Има какво да научиш. Да се види човек отстрани като модел на поведение, като грешки...Пипилота Шантиклер написа: хвърлих едно око по диагонала, не бих могла да я прочета
-
Дядо Капинчо
"Мира нямам" и "Вяра имам" са нейни книги със статии и описани случаи от практиката й.Пипилота Шантиклер написа: не говорихме ли за стихосбирки?
Стиховете й са сложени в първата книга, ей така, между другото. Не са кой знае какво, но като е издала книга жената, защо да не сложи и тях...
- Пипилота Шантиклер
а може, не ме интересува тогава - говорете сиvyara написа:"Мира нямам" и "Вяра имам" са нейни книги със статии и описани случаи от практиката й.Пипилота Шантиклер написа: не говорихме ли за стихосбирки?
Стиховете й са сложени в първата книга, ей така, между другото. Не са кой знае какво, но като е издала книга жената, защо да не сложи и тях...
аз попаднах на една книга със стихове и понеже все бързам реших, че пак нещо подобно е спретнала
-
Дядо Капинчо
Не съм чела нищо нейно, но веднъж в едно ТV предаване тя даде един съвет за възпитаването на малки деца, по проблем, който имах с моите, и аз веднага го приложих на практика - положението беше такова, че просто нямах избор - все нещо трябваше да променя... и схемата проработи на 100%.vyara написа:Статиите й са интересни. Има какво да научиш. Да се види човек отстрани като модел на поведение, като грешки...Пипилота Шантиклер написа: хвърлих едно око по диагонала, не бих могла да я прочета
Бях изумена и възхитена. Та - искам да кажа - уважавам я много.
- сър Айвънхоу
Re: Поезия на общуването
Тая кака да си гледа телевизионните изяви и да не пише глупости!Глен написа:Новата книга на Мадлен Алгафари е :"Всички можем да летим", заедно с диск и тембъра на Джоко Росич.
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
За оная работа става...zmeu написа:я дай ина снимка
може и на мен да ми хареса
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Ан така! Няма по-добър рекламист на психотерапията от неясър Айвънхоу написа:
Тая кака да си гледа телевизионните изяви и да не пише глупости!
Колкото повече хора я харесват, толкова повече хляб ще има за терапевтите:lol:
-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 29.12.08, 17:15, променено общо 1 път.
Да ти направя сандвич?Капинчо написа:И сиренце и масълце и саламче ...Пипи написа:Ан така! Няма по-добър рекламист на психотерапията от неясър Айвънхоу написа:
Тая кака да си гледа телевизионните изяви и да не пише глупости!
Колкото повече хора я харесват, толкова повече хляб ще има за терапевтите:lol:
-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 29.12.08, 17:15, променено общо 1 път.
Капинчо написа:
..... Но едно кексче няма да откажа.
Ей сегинка. Как го предпочиташ? Шоколадов, плодов, с ядки? В кръгла или продълговата форма?