Безпощадно:

Само да вметна - двуногият е около метър и седемдесет.

Видиш ли зора - беж крачета да бягаме.

Танц.

Замислена е нова глупост.

Е, това е!:-)

И аз се присъединявам към благородната завистБоЕВ написа:Хубаво е да се намръзнеш в игра.4avdar4e написа:Завиждам благородно!И за щерката, и за кучето, и за снега..
Тая вечер пак заваля, но е умерено, няма вятър и е като приказка.
Хубаво нещо са спомените. Хубаво е когато се помнят приятни неща. А, иначе всичко си има цена и евъпрос на разумен компромис, лишаваш се от едно, но получаваш друго.TerE написа:
И аз се присъединявам към благородната завист.... добавям и приказката.... къща с двор и сняг......еееех....
![]()
![]()
Имам страхотни детски спомени от такива намръзвания в игра
п.п. Много е готин косматкото
Второто, второто!:lol:TerE написа:Гледа хищно, не гладно...Quid написа:я го гледай на снимка номер 3
гледа доста гладно:-)ма така де, той куче ли е или..... просто някакъв космат лигльо в снега, а?
Благодаря ти, че ми ги напомниБоЕВ написа:
Хубаво нещо са спомените. Хубаво е когато се помнят приятни неща. А, иначе всичко си има цена и евъпрос на разумен компромис, лишаваш се от едно, но получаваш друго.
БоЕВ написа:
Второто, второто!:lol:
Трябваше да пусна оная снимка дето е по гръб и рита с крака във въздуха докато кака му го гъделичка...ама много щях да го изложа пред хората.:lol:
Хубаво е кучететата да не са агресивни.TerE написа:БоЕВ написа:
Второто, второто!:lol:
Трябваше да пусна оная снимка дето е по гръб и рита с крака във въздуха докато кака му го гъделичка...ама много щях да го изложа пред хората.:lol:
ти пък - моят е същата лигня, ротвайлера му с ротвайлер, само го почеши по корема да видиш
, имам някъде снимки как спи с котката върху себе си - същи агнец
... ама нещо не мога да ги открия... снимките
Хубаво е, даБоЕВ написа:
Хубаво е кучететата да не са агресивни.
Но не винаги се получава. Наща дакелка например, ако е с ръста на рошльо и сигурно ще яде хора.
Когато намериш снимките засили някоя насам. Ротвайлерите са готини гадинки.
Дете и куче - една стандартна ситуация. Като добавим сняг, двор и ищак за игра...БоЕВ написа:Като са сефте, първият сняг се отрази много добре на някой лигльовци и лигли.
Безпощадно:
само то като те види да не поиска същото...Баба Яга написа:Дааа, мечтая си за едно каракачанско куче и една немска овчарка, дали дядо Коледа ще ми ги донесе?Ех, Боев, като гледам кучето ти ми се иска да го гушна и да го мачкам, мачкам, мачкааам.
ELBI написа:само то като те види да не поиска същото...Баба Яга написа:Дааа, мечтая си за едно каракачанско куче и една немска овчарка, дали дядо Коледа ще ми ги донесе?Ех, Боев, като гледам кучето ти ми се иска да го гушна и да го мачкам, мачкам, мачкааам.
ELBI написа:само то като те види да не поиска същото...Баба Яга написа:Дааа, мечтая си за едно каракачанско куче и една немска овчарка, дали дядо Коледа ще ми ги донесе?Ех, Боев, като гледам кучето ти ми се иска да го гушна и да го мачкам, мачкам, мачкааам.
как те вижда - БоЕв да каже ... ако знае и има информация ;)Баба Яга написа:ELBI написа:само то като те види да не поиска същото...Баба Яга написа:Дааа, мечтая си за едно каракачанско куче и една немска овчарка, дали дядо Коледа ще ми ги донесе?Ех, Боев, като гледам кучето ти ми се иска да го гушна и да го мачкам, мачкам, мачкааам.:rotfl24: Ако не ме вижда като мръвка нямам нищо против.
Гадна работа са тва ПС-та и СД-та!:lol:TerE написа:Хубаво е, даБоЕВ написа:
Хубаво е кучететата да не са агресивни.
Но не винаги се получава. Наща дакелка например, ако е с ръста на рошльо и сигурно ще яде хора.
Когато намериш снимките засили някоя насам. Ротвайлерите са готини гадинки.но е и въпрос на характер, като при хората. Нашият беше доста нервно малко куче, после го посоциализирахме доста, и сега е достоен пазач на къщата и нас, без да е излишно агресивен, само не можахме да преборим неприязънта му към другите мъжки кучета (то е нормално, де) - ей, уж поостаря вече малко, ама не мирясва.... хубавото е, че повече се прави на мъж, няма сериозни изцепки... Виж с женските е съвсем друга работа
- песни се пеят, замята ушите на една страна, задника на друга и хуква ... а бе, ухажор е - да умреш от смях...
Снимките - на дискове са, както се оказа, а пък ни се прецака CD-то, та няма как да ги пусна сега
При първа възможност - с удоволствие
Ахъм, с днешният става около 20см.сър Айвънхоу написа:Дете и куче - една стандартна ситуация. Като добавим сняг, двор и ищак за игра...БоЕВ написа:Като са сефте, първият сняг се отрази много добре на някой лигльовци и лигли.
Безпощадно:
Супер снежец е паднал при вас, гледам...
Е, ти нали имаш вече една с къпинов двор!:roll::winkw:Капинчо написа:Аз пък не бях забелязал, че са черно-бели.vyara написа:Хубави деца, Боев.
И черно-бялото отива за тези снимки.В смисъл виждам ги че са, но не го отбелязвам като особеност. Значи това е естествения им цвят. Виж ти!
Когато имам къща, пак ще си имам куче. Голямо куче. Или две кучета.
Внимавай какво си пожелаваш!:winkw:Баба Яга написа:Дааа, мечтая си за едно каракачанско куче и една немска овчарка, дали дядо Коледа ще ми ги донесе?Ех, Боев, като гледам кучето ти ми се иска да го гушна и да го мачкам, мачкам, мачкааам.
Че аз от де да знам как я вижда кучето - те(кучетата) по принцип са далтонисти.ELBI написа:как те вижда - БоЕв да каже ... ако знае и има информация ;)Баба Яга написа:ELBI написа:само то като те види да не поиска същото...Баба Яга написа:Дааа, мечтая си за едно каракачанско куче и една немска овчарка, дали дядо Коледа ще ми ги донесе?Ех, Боев, като гледам кучето ти ми се иска да го гушна и да го мачкам, мачкам, мачкааам.:rotfl24: Ако не ме вижда като мръвка нямам нищо против.