Истински тъжното и истински смешното....

Все същите
Аватар
4avdar4e

Истински тъжното и истински смешното....

Мнение от 4avdar4e »

е това, което е у нас. Нашата си болка, нашата си смешка. Чудесно е, ако в петък вечер има кой да ти разбере смешката и болката. А ако няма???
Аватар
Глас в пустиня

Re: Истински тъжното и истински смешното....

Мнение от Глас в пустиня »

4avdar4e написа: А ако няма???
Остава ти едно леко горчиво чувство в гърлото, като хапка която не можеш да преглътнеш.
TerE

Мнение от TerE »

4avdar4e написа:е това, което е у нас. Нашата си болка, нашата си смешка. Чудесно е, ако в петък вечер има кой да ти разбере смешката и болката. А ако няма???
"
чудесно е не само в петък вечер да има кой да ги разбере....
случвало ми се е да искам ужасно много да споделя нещо, което много ме е.... как да го кажа.... "всколыхнуло".... но не се получава - насочвам го не към този, който действително ще го разбере.... и съвсем случайно се оказва, че "правилният" човек е съвсем друг, а пък аз съм го изключила от вероятните.... разминаваме се..... тогава се чувстваш много сам :(
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

TerE написа: тогава се чувстваш много сам :(
а аз не съм се чувствала сама много отдавна и даже май съм забравила какво е; някак си ме трогна темата, но не мога да я усетя; така ме е завъртяла халата, че няма кога да се почувствам сама или да ми е скучно; или просто имам късмета да съм заобиколена от подходящите хора; тъжно ми е само, че нямам време ей-така да седна и да си говоря с всички любими хора, които ми липсват, а все не им се обаждам
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
Глен

Мнение от Глен »

4avdar4e написа:е това, което е у нас. Нашата си болка, нашата си смешка. Чудесно е, ако в петък вечер има кой да ти разбере смешката и болката. А ако няма???
Ако няма, търсиш докато го намериш. Ако не го намериш-продължаваш да търсиш. Ако пак не намериш, по някое време той ще те намери:)
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

А защо само в петък?
Най-хубавото нещо на света е да има човек, който да те разбира... и, въпреки това, да те обича. :winkw:
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Като няма, се учиш...
Изображение
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Ако няма, значи ще се появи в събота. :lol:
Panta rhei...
annonymus

Мнение от annonymus »

Тъжно ли ти е нещо? Ще ти потърся някаква песничка...
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

ако няма, ще има друг петък ...

има случаи, когато няма. Но не са за винаги!

Едно рамо да предложа?
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
annonymus

Мнение от annonymus »

Песничката :-)
Аватар
Баба Яга

....

Мнение от Баба Яга »

Ако няма си казваш:"И утре е ден, по-хубав, по-весел и хората ще са по-добри.":-) Надявам се днес да е такъв денят ти.:-)
Ако съдиш хората, няма да ти остане време да ги обичаш.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Да, ако няма тогава какво? Тогава започваш да мислиш как бих могъл да разкажа тази смешка така че да не предизвика дразнене, а смях? И колко премерено е всяко мое дейсвтие, за да не засегна тази, най- милата и най- близката ми, която всъщност трябва да ме разбира най- добре от всички? Колко излишен, къртовски труд е това мерене? Не бих ли могъл да се отпусна някъде с приятели и да говоря без да меря, не бих ли могъл някъде, къде да е да говоря и действам, така че шегата ми да бъде разбрана, болката чута, а някоя дреболия, неволна обида или глупост простена, без да се споменава? Ама не ти се иска къде да е, и не ти се иска с кой да е. Па то и няма
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Абе, хора, що приемате всичко толку лично?? :winkw:
Готова съм цяло "Размисли и страсти" да водя :rotfl24: Мисля си, пиша си, га по-весело, га по-тъжно....

Ама, благодаря, де, и споко, трудно се гътвам :grin:
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

ако някой мисли да умира то първо да си плати и тогава
тия плоски номера не ми минават
умирам е са след малко по после
без тия шибани номерца:blum:
първо джони кеш :blum:
Quasi Universal Intergalactic Denomination

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

4avdar4e написа:Абе, хора, що приемате всичко толку лично?? :winkw:
Готова съм цяло "Размисли и страсти" да водя :rotfl24: Мисля си, пиша си, га по-весело, га по-тъжно....

Ама, благодаря, де, и споко, трудно се гътвам :grin:
Вътре в нас - лично, отвънка - обществено. Тоя от размисли и страсти професора го видях веднъж да пее "Санта Лучия". Вервай ми- не си готова. Никой не е. Тоя приятел е у-ни-кален, невъзможно е да бъде пунтиран
Публикувай отговор