Аз вече съм сготвена и изядена.
Това
-
Дядо Капинчо
- Житената Питка
- BOFH
- сър Айвънхоу
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Щото е кръстоска с лисица - демек прави се на "трепана лисица".Мнемозина написа:Така и не можах да разбера защо хем напада, хем се тръшва сама.сър Айвънхоу написа:
Това награждаването на победителката от клипчето ли е?
Bella Ciao
Bella Ciao
Хубав аватар, Мнемо. 
Вчера четох за снежинките. Как винаги са щестостенни и симетрични и една с една няма еднакви. Гледах и някакви сребърни бижута като снежинки и ми се прищя да си имам такова. И се замислих, че май не съм виждала - все сърчица, пеперуди, цветя... А какво по-подходящо за среброто от снежинка.
Вчера четох за снежинките. Как винаги са щестостенни и симетрични и една с една няма еднакви. Гледах и някакви сребърни бижута като снежинки и ми се прищя да си имам такова. И се замислих, че май не съм виждала - все сърчица, пеперуди, цветя... А какво по-подходящо за среброто от снежинка.
Нали? Благодаря!vyara написа:Хубав аватар, Мнемо.
Тази сутрин вали чуден сняг тук.
Аз за бижута нямам вкус, не знам дали съм ти казвала.
Но за снежинки имам.
Panta rhei...
Re: Това
тц. още те държа в маринатата
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Оле майко!ELBI написа:тц. още те държа в маринатата
Да не си решил да си правиш зимнина?
Panta rhei...
неее... зимнината вече е направена. Сега мислим за нещо за Коледа... вкусно, да върви с червеното винцеМнемозина написа:Оле майко!ELBI написа:тц. още те държа в маринатата![]()
Да не си решил да си правиш зимнина?
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Тия, дето на Коледа вървят с червеното винце, сега не ги киснат в марината, а ги угояват.ELBI написа:
неее... зимнината вече е направена. Сега мислим за нещо за Коледа... вкусно, да върви с червеното винце
Panta rhei...
маринатата е условно нещо. може да е духовна, музикална...Мнемозина написа:Тия, дето на Коледа вървят с червеното винце, сега не ги киснат в марината, а ги угояват.ELBI написа:
неее... зимнината вече е направена. Сега мислим за нещо за Коледа... вкусно, да върви с червеното винце
- сър Айвънхоу
Абсолютно си прав! Марината има за цел да направи по-крехко маринованото нещо, демек да го поразмекне...ELBI написа:маринатата е условно нещо. може да е духовна, музикална...
Bella Ciao
Bella Ciao
ELBI написа:маринатата е условно нещо. може да е духовна, музикална...Мнемозина написа:Тия, дето на Коледа вървят с червеното винце, сега не ги киснат в марината, а ги угояват.ELBI написа:
Чуден обрат, страхотно!
Пък аз като каква буквалистка се показах, срам.
Наистина съм си в маринатата тогава.
Panta rhei...
Ще ви шпиковам, ей!сър Айвънхоу написа:Абсолютно си прав! Марината има за цел да направи по-крехко маринованото нещо, демек да го поразмекне...ELBI написа:маринатата е условно нещо. може да е духовна, музикална...
Panta rhei...
- сър Айвънхоу
Мнемозина написа:Ще ви шпиковам, ей!сър Айвънхоу написа:Абсолютно си прав! Марината има за цел да направи по-крехко маринованото нещо, демек да го поразмекне...ELBI написа:маринатата е условно нещо. може да е духовна, музикална...
Bella Ciao
Bella Ciao
нищо. Едно червено чилийско ще те отсрами ;)Мнемозина написа:ELBI написа:маринатата е условно нещо. може да е духовна, музикална...Мнемозина написа:Тия, дето на Коледа вървят с червеното винце, сега не ги киснат в марината, а ги угояват.ELBI написа:
![]()
Чуден обрат, страхотно!
Пък аз като каква буквалистка се показах, срам.![]()
Наистина съм си в маринатата тогава.
Бе как няма хора тук за ски/вино... баси работата...
- Житената Питка
- BOFH
Хааа, виждала съм го, но бях го забравила!Житената Питка написа:Моля!Мнемозина написа:Благодаря!
А тва знаеш ли го?
http://www.youtube.com/watch?v=JY3Vh5MZAtE
Катерици-хулиганки!
Прибирам си ги и тях.
Panta rhei...
сър Айвънхоу написа:Абсолютно си прав! Марината има за цел да направи по-крехко маринованото нещо, демек да го поразмекне...ELBI написа:маринатата е условно нещо. може да е духовна, музикална...
samo deto tazi e edna leko diamantena snejinka...Мнемозина написа:Нали? Благодаря!vyara написа:Хубав аватар, Мнемо.
Вчера четох за снежинките. Как винаги са щестостенни и симетрични и една с една няма еднакви. Гледах и някакви сребърни бижута като снежинки и ми се прищя да си имам такова. И се замислих, че май не съм виждала - все сърчица, пеперуди, цветя... А какво по-подходящо за среброто от снежинка.![]()
Тази сутрин вали чуден сняг тук.![]()
Аз за бижута нямам вкус, не знам дали съм ти казвала.
Но за снежинки имам.
( kakto nqmash vkus za snejinkite...ili za bijutata beshe maj!?)
Добре де! Все са кристали някакви.doktorka написа:tc...4avdar4e написа:Мнееее, според е от някакъв благороден металdoktorka написа: samo deto tazi e edna leko diamantena snejinka...
( kakto nqmash vkus za snejinkite...ili za bijutata beshe maj!?)![]()
diamanti;)
vij kak blqskat...
Ми имам вкус към снежинки, можеш ли да отречеш?
Panta rhei...
- Stranniche
- Обратна връзка:
Страхотни са! Има още да се учиш, Мнемо!

Не знам на какво имаш предвид да се уча, обаче се старая във всички случаи.Stranniche написа:Страхотни са! Има още да се учиш, Мнемо!![]()
От онзи ден си мисля за теб - че трябваше вече да си пристигнала!
Panta rhei...
- Stranniche
- Обратна връзка:
Вчера си пристигнах. Този път се надявам да се видим за повече!Мнемозина написа:Не знам на какво имаш предвид да се уча, обаче се старая във всички случаи.Stranniche написа:Страхотни са! Има още да се учиш, Мнемо!![]()
![]()
От онзи ден си мисля за теб - че трябваше вече да си пристигнала!
О, разбира се!Stranniche написа:
Вчера си пристигнах. Този път се надявам да се видим за повече!
Ей сега май е моментът да ти напомня пак за коледните теми и бележките.
Panta rhei...