Кхххммммхххсър Айвънхоу написа:Извинявам се. ОбъркАл съм се явно.
Но, пък, никога не е късно да те споходи това (не)щастие...
Подарък за тийнейджърка ?
Благодарско за съветите!
МР3 беше миналата Коледа. Поигра си месец-два и и стана скучно - нормално.
Чанта или нещо с черепи ще да бъде, май...
Баща и неперкъснато фучи по горкото дете - че не учела, че се контела, и не се поддава ни на превъзпитание, ни на дресировка (бащата това)...
Май на него за Коледа трябва да му подарим преврат.
Ще вземем властта!!!
МР3 беше миналата Коледа. Поигра си месец-два и и стана скучно - нормално.
Чанта или нещо с черепи ще да бъде, май...
Баща и неперкъснато фучи по горкото дете - че не учела, че се контела, и не се поддава ни на превъзпитание, ни на дресировка (бащата това)...
Май на него за Коледа трябва да му подарим преврат.
Ще вземем властта!!!
Re: Подарък за тийнейджърка ?
Тя си има басет. Мноо гламаво куче е, ша знаете.ELBI написа:да бе, само ако тя е готова да го гледа след това...Пенчо Заека написа:Домашен любимецpocti_bezobidna написа:15 годишна.
не чете - не може да е книга, значи.
не може и да е дрешка, щото трябва да е Коледен подарък, а не нещо "полезно"
не може да е козметика, щото е банално и освен това баща и заради една къна - при това много хубав тъмен цвят, изобщо не предизвикателен, се цупи една седмицаче детенце било като магирстална труженичка
не може и бижу някакво - пак заради татенцето...
Какво да подаря, а![]()
пълна скръб хора, и стрес, да...
при мен така бе с хамстерчето, със зайо, с кучетата...
Просто предупреждавам! Иначе радостта в началото е супер!
О, на всички отговорих вкупом...Remmivs написа:Мииии... може би (всъщност, това е напълно сигурно) аз съм мръднал, но не разбрах защо минаващия шеф да ти попречи да ми отговориш и баш па само на мени. Ама карай де.pocti_bezobidna написа:Що бе, кво казах!?
Шефа духна за малко - и както виждаш, моменталически взех да пишувам тука..
Последно промяна от annonymus на 13.12.07, 14:19, променено общо 1 път.
Мммм щях да питам на коя, но няма да питам. Нали били прости, пардон, пости.pocti_bezobidna написа:О, на всички отговори вкупом...
Кажи сега колко дълбоко искаш да се бръкнеш и да видя мога ли да изчопля неква идея от кухата си тиква.
Ми истината е, че не мога ад се бръкна по-дълбоко от 30 кинта.Remmivs написа:Мммм щях да питам на коя, но няма да питам. Нали били прости, пардон, пости.pocti_bezobidna написа:О, на всички отговори вкупом...
Кажи сега колко дълбоко искаш да се бръкнеш и да видя мога ли да изчопля неква идея от кухата си тиква.
Нали и за другите трябва да има подаръци, вкючително и за ревнивото татенце.
Обаче, надникнах на дира в клуб 10-15. леле, кви глупости дрънкат хлапетата!
никви подсказки за Коледа, обаче
плеърче - пак тънко минаваш. аз кво да кажа, кат дребното /петгодишен келеш молявисе!?!?!?!/ нарисувал в детската градина в писмото до дядо коледа плейстейшън. освен това с "3" отгоре!?!?!? той над хиляда кинта, бре момко му викам аз разтрепервайки се. ми, нищо, мамо - ме успокоява хлапето - нали дядо коледа ще ми го донесе!:eek:pocti_bezobidna написа:Май ще е това в някой друг живот с плеъра...maggot написа:Портабъл ДВД плейър.
Ма зависи от парите, де.
Айде, успех!
Или поне с друга заплата
just perfect
плеърче - пак тънко минаваш. аз кво да кажа, кат дребното /петгодишен келеш молявисе!?!?!?!/ нарисувал в детската градина в писмото до дядо коледа плейстейшън. освен това с "3" отгоре!?!?!? той над хиляда кинта, бре момко му викам аз разтрепервайки се. ми, нищо, мамо - ме успокоява хлапето - нали дядо коледа ще ми го донесе!:eek:[/quote]
ми ние като сме си поръчали "синя къща- като тази, мамо ,дето я видяхме с тати като ходихме на езерото"
а де!
а големият като поръчал Wii...
е ,да ма се свършИли!
вчера мъж ми"с връзки"( една девойка предишния ден го харесАла и му издала ,че ще получат цели 100 бройки!!) се сдоби...
и на опашката имало една жена,която от една седмица е записана в листа на чакащите в три магазина...
донесли в единия ,ама само 10 ,а тя била № 11!!!
аз паднах от смях...
мъж ми ми се сърди...той толкова усилия положил,нали разбирате....
хахахахаха...
всекилуд с номера си...
някои сме с цяла програма...
ми ние като сме си поръчали "синя къща- като тази, мамо ,дето я видяхме с тати като ходихме на езерото"
а де!
а големият като поръчал Wii...
е ,да ма се свършИли!
вчера мъж ми"с връзки"( една девойка предишния ден го харесАла и му издала ,че ще получат цели 100 бройки!!) се сдоби...
и на опашката имало една жена,която от една седмица е записана в листа на чакащите в три магазина...
донесли в единия ,ама само 10 ,а тя била № 11!!!
аз паднах от смях...
мъж ми ми се сърди...той толкова усилия положил,нали разбирате....
хахахахаха...
всекилуд с номера си...
абе, ние ли ги родихме тия скромни деца!!!!??????doktorka написа:ми ние като сме си поръчали "синя къща- като тази, мамо ,дето я видяхме с тати като ходихме на езерото"
а де!
хахахахаха...
всекилуд с номера си...
малко ми е криво, че от чувала тази година дядо коледа няма да извади подаръка, който си е поръчал дребния, но пък.... да беше си избрал нещо по-евтинко!!! миналата година искаше динозавър. как скочи веднага на плейстейшън3
just perfect
Остави се....bead_ написа:... как скочи веднага на плейстейшън3ум не ми го побира????
Тия петте близалки виждаш ли ги:

Те са поръчката към мама, тате, баба, деди, леля, чича, вуйна, и вся асталная сволоч дето би се вързала е пълния комплект. Цена на едната - 75 кинта. (ти остави другото, ама и ги няма от всичкото нагоре!
Та тия петте движат с една рок-сцена, с озвучение, светлини и други подобни, дето е "мамо, толкова скъпа, че само Дядо Коледа ще може да ми я подари! Таман ще разбера дали го има"
А сега де?
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
5х75 ... =375! както и да го въртиш до това http://www.plesio.bg/catalog.php?sectio ... 3290764fa5 трудно ще стигнеш.maggot написа: Цена на едната - 75 кинта. (ти остави другото, ама и ги няма от всичкото нагоре!)
Та тия петте движат с една рок-сцена, с озвучение, светлини и други подобни, дето е "мамо, толкова скъпа, че само Дядо Коледа ще може да ми я подари! Таман ще разбера дали го има"
А сега де?
в момента се чудя дали да се понапъна за едно http://www.plesio.bg/product.php?produc ... ection_id= втора ръка. може би ще го намеря за около 300 кинта...
п.п. от друга страна - да се светнат, че дядо коледа не съществува по някакъв странен начин ми се струва все по-приемливо:winkw:
just perfect
Това вече го купих. За голямото момче.bead_ написа: в момента се чудя дали да се понапъна за едно http://www.plesio.bg/product.php?produc ... ection_id= втора ръка. може би ще го намеря за около 300 кинта...
Не гледай Плесио - иди в Мултирама - за 360 купуваш чисто ново. Почти до самата Мултирама, която е на пл. Славейков, като тръгнеш по Солунска има фирмен магазин на Сони. Там са по 345.
Шитнята е, че към него трябва да вземеш памет (около 150 на старо), както и да го дадеш да го хакнат, че по още 100 лева на игра - нали ме разбираш.
О, до година, да знаеш, че Дядо ти Коледа е банкрутирал. Или има як бейби-бум и не обслужва повече деца над определена възраст. 7 години, например...bead_ написа: п.п. от друга страна - да се светнат, че дядо коледа не съществува по някакъв странен начин ми се струва все по-приемливо:winkw:
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Нашият дядо, не съм сигурен дали е Коледа, склони да ни го пусне на изплащане... 12Х42 - Доста е над пазарната цена, ама поне няма да ни се скъса джоба предколедно!bead_ написа:http://www.plesio.bg/product.php?produc ... ection_id= втора ръка. може би ще го намеря за около 300 кинта...
е*ати кефа. с нетърпение чакам догодишната коледа.maggot написа:bead_ написа:седем не ме урежда. свали на 6 и си стискаме ръцете:winkw:![]()
6-6! Важното е да е ПОД 7
въпросът е кво ще правим с настоящата?!?! каката й фърлям една нова рапира и е щастлива като репичка. но дребното, дребнотооооо... вариантът, който ми посочи нещо ме стяга в раменете... дай друго решение плс/щот виждам, че си чат с геймърските джаджи/
just perfect
да, ама и памет, и чип, и.... къде му отива края?!?! то по-добре верно плейстейшън3:? и пет години наред да не чака нищо от добрия белобрад старец...... написа:Нашият дядо, не съм сигурен дали е Коледа, склони да ни го пусне на изплащане... 12Х42 - Доста е над пазарната цена, ама поне няма да ни се скъса джоба предколедно!bead_ написа:http://www.plesio.bg/product.php?produc ... ection_id= втора ръка. може би ще го намеря за около 300 кинта...
just perfect
Чат съм покрай Питката. Той е по-в час. Така че ще му кажа да ти се включи с препоръки- ей са ше го ритнаbead_ написа:... дай друго решение плс/щот виждам, че си чат с геймърските джаджи/
П.П. Прочети си личните
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
zmeu написа:ние сме направо рай бре
аз го навих да си поръча R4 за дс лайт
хем на пиратлък да го понауча, хем е само 80 пари с 1 гб мини диск
а тук нинтендовци уии има
още не е късно да пратя няколко на закъсали хамериканци
що не каза по-рано щяхме да утрепем пазаро в южните щати
Ako shtesh vqrvaj!
az se zalivah ot smqh...!:))))))))))))
na vsichkoto otgore sestra mi mi se obadi da me pita na koj tochno magazin e otishul muj mi,che kolegata i i toj tursel Wii...
swetnah q vednaga na koj magazin shte dokarat v nedelq,ama shte ima hora na palatki...
ahm da...
ludi e slaba duma!
Ама тия готини изглеждат. Снощи се навях в един магазин и ми предложихаmaggot написа: Тия петте близалки виждаш ли ги:
розова прахосмукачка :eek:
Не че съм войнстваща феминистка някаква, ама ми се стори перверзен подарък, нЕкак си.
Пък хлапетата са готини с тез идеи - скъпите подаръци да се искат от дядо Коледа -
това си е щадене на родителски джоб.
- Dark Angel
-
Дядо Капинчо
Некфо фото???pocti_bezobidna написа:15 годишна.
не може да е козметика, щото е банално и освен това баща и заради една къна - при това много хубав тъмен цвят, изобщо не предизвикателен, се цупи една седмицаче детенце било като магирстална труженичка
Какво да подаря, а![]()
200 евро или 500 евро по избор:blum:pocti_bezobidna написа:15 годишна.
Какво да подаря, а![]()
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
да бе, да! Ти ли ще ми ги отчислиш от печалбата дето си я насъбралQuid написа:
200 евро или 500 евро по избор:blum:
от глобите дето ги шариш!
Ми май ще е някакво DVD най-вероятно - филмче.4avdar4e написа: Некфо фото???Така де апаратче, не висок клас...
Може би "Нарния".
И не мога да се стърпя да не пъхна и квижка, ама няма да я стресирам с многото страници на "Властелина",
мисля Дж. Даръл ще и хареса.
- сър Айвънхоу
Вчера разлиствах "Древногръцки митове" от некво франсе. Една жълта тъничка книжка. Много увлекателно написана. Мисля, че ще й е интересна...pocti_bezobidna написа:И не мога да се стърпя да не пъхна и квижка, ама няма да я стресирам с многото страници на "Властелина",
мисля Дж. Даръл ще и хареса.
Само предлагам/предполагам, де!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao