Вижте какво може да се сътвори за Коледа от тесто за меденки, бяла глазура и готови украси.

Коледна елхичка

Абе нещо в последно време само на мързел си го ударила май!Мнемозина написа:Това, не знам защо, ме изкушава да го гледам, но не и да го направя.![]()
Мързел, мързеееел...![]()
Може би догодина, живот и здраве.
Има нещо такова, макар че всъщност не е точно мързел.сър Айвънхоу написа:Абе нещо в последно време само на мързел си го ударила май!Мнемозина написа:Това, не знам защо, ме изкушава да го гледам, но не и да го направя.![]()
Че какво по-хубаво от това да си мързелуваш на топло, докато навън трупа снежеца?Мнемозина написа:Има нещо такова, макар че всъщност не е точно мързел.сър Айвънхоу написа:Абе нещо в последно време само на мързел си го ударила май!Мнемозина написа:Това, не знам защо, ме изкушава да го гледам, но не и да го направя.![]()
Тихо сега.
Това е коледна тема и само приятни неща трябва да се говорят тук.
tc,nqkoi bachkameМнемозина написа:Какво става сега, всички отидохте да се изкушавате коледно?
vyara написа:За ьедене става въпрос.
Вижте какво може да се сътвори за Коледа от тесто за меденки, бяла глазура и готови украси.
И сега човекът ще го държите три дни без пиене, докато съвсем се разболее.doktorka написа: tc,nqkoi bachkame
obache da ti kaja ( shtoto ti si tuka )
snoshti otnovo se potvurdi zlatnoto pravilo,che vsichki bolesti idvat ot neredovno piene i neredoven seks...:)
mi da!
edin redowen piqch ne beshe pil ot 3 dena...dojde s pripaduk i prochee..( sq shte go durjim pone 3 dena)
a edna devojka e ubedena,che otkakto e pravila seks s muja si ,s kogoto inache ne e pravila seks ot godina i polovina (* nito puk s nqkoi drug)...ta otkakto-ottogava se e razbolqla...
( nishto i nqma!)...ama q boli korem...samo ot seksa...( idi da q ubedish v protivnoto!)
az si priznawam bez boj..mnogo mi beshe smeshno...no zapazih samooobladanie.
То аз като направя къщичката и на другите няма да давам да я ядатStranniche написа:vyara написа:За ьедене става въпрос.
Много обичам да правя сладкиши, торти и тям подобни и ми се носи славата сред познатите. Обаче не обичам да ги ям.
vyara написа: То аз като направя къщичката и на другите няма да давам да я ядат
Майтап... само на децата.
Ще поиграем на Хензел и Гретел
Пак майтап...
дайте да оставим десертите за края - а! Нямали на чин да се съсредоточим на мръвките направо.vyara написа:За ьедене става въпрос.
Коледна елхичка
Че как! Ама те мръвките са лесни - бухаш в гювеча капамата и готово. Ама я земи направи една такава къщичка да те видим.БоЕВ написа:дайте да оставим десертите за края - а! Нямали на чин да се съсредоточим на мръвките направо.vyara написа:За ьедене става въпрос.
Коледна елхичка
ПомнЪМнемозина написа:Помните ли тези късмети?
Защото току-що пак ги получих по мейла.![]()
Нали е на празнична тема...

Егати късметаМнемозина написа:Помните ли тези късмети?
На мен ми се падна УЧЕНИЕТО!!!frisky lioness написа:ПомнЪМнемозина написа:Помните ли тези късмети?
Защото току-що пак ги получих по мейла.![]()
Нали е на празнична тема...
Сега ми се падна "леко сърце, тежък джоб"
Ха, дано
и барем да не са камъни:lol::lol::winkw:
Не се впечатлявай.4avdar4e написа:Егати късметаМнемозина написа:Помните ли тези късмети?
"Кариера
Тук няма искаш и не щеш -
в службата ще порастеш":crying:
Ами... готви се за сватба... Щото гледам, че предишния късмет се е изпълнил...Мнемозина написа:Не се впечатлявай.
На мен ми се падна сватба.
А миналата година беше мъдрост.
Нали е мъдра! Значи знае как!vyara написа:Пък как помниш, бе!Мнемозина написа: Не се впечатлявай.
Туй сега, чак не мога да разбера заяждаш ли се или ми правиш комплимент.сър Айвънхоу написа:Ами... готви се за сватба... Щото гледам, че предишния късмет се е изпълнил...Мнемозина написа:Не се впечатлявай.
Да кажем, че заяждайки се ти правя комплимент!Мнемозина написа:Туй сега, чак не мога да разбера заяждаш ли се или ми правиш комплимент.
Никакви сватби, моля!
Тоз късмет ти го отстъпвам с кеф.
И аз я гледах.vyara написа:Полюбопитствах да видя какво ми се е паднало миналата година и я изрових темата, де.
Ей я на!
Е, то мъдрите си правят равносметки, дааа...Мнемозина написа:Май е време за равносметки.
Кво съ жалваш. Твойта златна рибка миналата година "извади най-доброто за теб", не ли?:lol:4avdar4e написа:Равносметката е само, че на нЕкои продължава да не им се лепи нищоМнемозина написа: Май е време за равносметки.
И кво, миналата година - златна риба, сега - бач