чуствам се
чуствам се
като в приказка
Потребители, разглеждащи този форум: zmeu, Баба Яга
Re: чуствам се
zmeu написа:като в приказка
Ако съдиш хората, няма да ти остане време да ги обичаш.
мисля да запсувам гостите:-)zmeu написа:като в приказка
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
В желанията човешки няма мъжко и женско начало, има само женскоlatrevw написа:Wishes написа:Фей беvyara написа:А, и Уишес виждам. Като фея на желанията.
Кажи си желанията:rotfl24::rotfl24: като използваш женски никове кой ти е виновен
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
Ми, да ти кажа честно, от гледна точка на формата на общуване, малко ми е все едно.Wishes написа:Но като прозря истината... възрадва ли сеpocti_bezobidna написа:
Да бе, и аз няколко месеца го мислех за жена
Нещо виртуала не е като в реала, поне за мен.
жена-мъж - чета те с интерес, така че какво е значението?
Ох, олекна ми, мислех че само аз съм се объркала в началото.pocti_bezobidna написа:Да бе, и аз няколко месеца го мислех за женаlatrevw написа:Wishes написа:Фей беvyara написа:А, и Уишес виждам. Като фея на желанията.
Кажи си желанията:rotfl24::rotfl24: като използваш женски никове кой ти е виновен
Какви пушиш, кажи си сега, свои хора смеpocti_bezobidna написа:Опитвам се да ги спра.Wishes написа:Бързо ли смучешpocti_bezobidna написа:уф, къф си гаден!Wishes написа:Никой да не пише 5-6 минути, отивам да пуша
Сега и на мен ми се допоуши!
Не ми говори за цигари, ей!!!!
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Тва е когат се напушиш докато ти стигне до ушитеzmeu написа:докаквоpocti_bezobidna написа: уф, къф си гаден!
Сега и на мен ми се допоуши!
Ха добър ви дан
Последно промяна от frisky lioness на 17.12.07, 11:08, променено общо 1 път.

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- сър Айвънхоу
Айде, да не стои Баба Яга сама, се включва и Кашчей...zmeu написа:като в приказка
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Сега остана да намерим и черния котарак.Кашчей Безсмертни написа:Айде, да не стои Баба Яга сама, се включва и Кашчей...zmeu написа:като в приказка
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Нещо розовко не върши ли работа?Баба Яга написа:Сега остана да намерим и черния котарак.
- сър Айвънхоу
Лелееее... колко ти отива само....... написа:Нещо розовко не върши ли работа?Баба Яга написа:Сега остана да намерим и черния котарак.
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao