Реплика
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Реплика
Б@си и шантавия филм:blink::shocked:
Откачен. На места брутален, но въпреки това сериозен
и доста интерес:-)
Понякога ми липсват филмотечните кина:blink:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Re: Реплика
"Реплика" ли се казва филма?frisky lioness написа:Б@си и шантавия филм:blink::shocked:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
pocti_bezobidna написа:"Реплика" ли се казва филма?frisky lioness написа:Б@си и шантавия филм:blink::shocked:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Унгарския ли?frisky lioness написа:pocti_bezobidna написа:"Реплика" ли се казва филма?frisky lioness написа:Б@си и шантавия филм:blink::shocked:
Понякога ми липсват филмотечните кина:blink::rotfl24::rotfl24: Не. "Контрол" се казва. Най-накрая онзи ден го гледах:winkw:
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
АхъмWishes написа:Унгарския ли?frisky lioness написа:pocti_bezobidna написа:"Реплика" ли се казва филма?frisky lioness написа:Б@си и шантавия филм:blink::shocked:
Понякога ми липсват филмотечните кина:blink::rotfl24::rotfl24: Не. "Контрол" се казва. Най-накрая онзи ден го гледах:winkw:

Добре, че каза. И аз като Безобидна помислих...frisky lioness написа::rotfl24::rotfl24: Не. "Контрол" се казва. Най-накрая онзи ден го гледах:winkw:
Mного стар и още толкова муден тоз филм... Кое ти хареса :)frisky lioness написа:
Ахъм
Е, чак пък брутален...frisky lioness написа:Б@си и шантавия филм:blink::shocked:
Но определено е сред попаденията в последните години.
Саундтрака много ме кефи.
Много ме е яд като гледам какво правят, че и ние не можем така
- frisky lioness
- Обратна връзка:
vyara написа:Добре, че каза. И аз като Безобидна помислих...frisky lioness написа::rotfl24::rotfl24: Не. "Контрол" се казва. Най-накрая онзи ден го гледах:winkw:
Кат се заговорихме за филми
яааа да попитам, някой гледал ли е "Летете с Росинант"?

Много странни филми гледаш тиfrisky lioness написа:vyara написа:Добре, че каза. И аз като Безобидна помислих...frisky lioness написа::rotfl24::rotfl24: Не. "Контрол" се казва. Най-накрая онзи ден го гледах:winkw:
:lol:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Това че беше странен:-)Wishes написа:Mного стар и още толкова муден тоз филм... Кое ти хареса :)frisky lioness написа:
Ахъм
Всъщност, не точно хареса
направи впечатление:-)

Успокоих се за теб, бях се притеснилfrisky lioness написа:Това че беше странен:-)Wishes написа:Mного стар и още толкова муден тоз филм... Кое ти хареса :)frisky lioness написа:
Ахъм
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ами имаше някои сцени, дето така ми подействаха...Не знам. Някак го въприех повече като реалност, въпреки утопичното му излъчванеpocti_bezobidna написа:Е, чак пък брутален...frisky lioness написа:Б@си и шантавия филм:blink::shocked:
Но определено е сред попаденията в последните години.
Саундтрака много ме кефи.
Много ме е яд като гледам какво правят, че и ние не можем така
Е, не е 300 (не че съм го гледала, де
Можем, но не искаме
Не ни липсват актьори, си мисля:-)
Последно промяна от frisky lioness на 17.12.07, 12:29, променено общо 1 път.

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ами този българският още не съм го гледла, та затова попитах. Някой да сподели мнениеWishes написа:Много странни филми гледаш тиfrisky lioness написа:vyara написа:Добре, че каза. И аз като Безобидна помислих...frisky lioness написа::rotfl24::rotfl24: Не. "Контрол" се казва. Най-накрая онзи ден го гледах:winkw:
яааа да попитам, някой гледал ли е "Летете с Росинант"?:lol:

Още не, но тази вечер слмятам да гледам "Разследване"frisky lioness написа:vyara написа:Добре, че каза. И аз като Безобидна помислих...frisky lioness написа::rotfl24::rotfl24: Не. "Контрол" се казва. Най-накрая онзи ден го гледах:winkw:
Хм. Да видим:Wishes написа:Успокоих се за теб, бях се притеснилfrisky lioness написа:Това че беше странен:-)Wishes написа:Mного стар и още толкова муден тоз филм... Кое ти хареса :)frisky lioness написа:
Ахъм
- има добре разказана история
- има загадка
- има любовна итория
- малко хумор
- заснет е много добре
- и добре е монтиран
- страхотен модерен саундтрак
- frisky lioness
- Обратна връзка:
После ще докладваш:-)pocti_bezobidna написа:
Още не, но тази вечер слмятам да гледам "Разследване"
Сюжетът ми се струва доста поизносен. Американците си падат по такива истории

Един мой преподавател казваше, че е почти нивъзможно да измислиш нова история - такава, която да не е разказана веме от митологиите.frisky lioness написа:После ще докладваш:-)pocti_bezobidna написа:
Още не, но тази вечер слмятам да гледам "Разследване"
Сюжетът ми се струва доста поизносен. Американците си падат по такива истории
Важното е да я разкажеш по неочакван начин.
Всичко изброено, може би без последните две (последното пък много зависи от вкуса), го има във всеки уважаващ себе си индийски филмpocti_bezobidna написа:
Хм. Да видим:
- има добре разказана история
- има загадка
- има любовна итория
- малко хумор
- заснет е много добре
- и добре е монтиран
- страхотен модерен саундтрак
Радж, не е същото...Wishes написа:
Всичко изброено, може би без последните две (последното пък много зависи от вкуса), го има във всеки уважаващ себе си индийски филм
Не е, та не ми го фали "Контрол" :)pocti_bezobidna написа:Радж, не е същото...Wishes написа:
Всичко изброено, може би без последните две (последното пък много зависи от вкуса), го има във всеки уважаващ себе си индийски филм
Ако имаш избор, няма да го гледаш, признай си
всички, които не ядяха пуканки заспахаfrisky lioness написа:
Ами този българският още не съм го гледла, та затова попитах. Някой да сподели мнение
just perfect
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Стига, беее:blink::shocked: Базикаш ли ме?:shocked:bead_ написа:всички, които не ядяха пуканки заспахаfrisky lioness написа:
Ами този българският още не съм го гледла, та затова попитах. Някой да сподели мнение
Значи да не го гледам, а

Стига, беее:blink::shocked: Базикаш ли ме?:shocked:frisky lioness написа:
всички, които не ядяха пуканки заспаха
Значи да не го гледам, а
зависи дали обичаш пуканки...
just perfect
Че аз как мислиш го гледах, нали аз си го избрах.Wishes написа:Не е, та не ми го фали "Контрол" :)pocti_bezobidna написа:Радж, не е същото...Wishes написа:
Ако имаш избор, няма да го гледаш, признай си
ПС. Бих си го взела и на DVD да го гледам повторно.
Верно?!?bead_ написа:всички, които не ядяха пуканки заспахаfrisky lioness написа:
Пък аз се надявах да е станал хубав...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
зависи дали обичаш пуканки...bead_ написа:Стига, беее:blink::shocked: Базикаш ли ме?:shocked:frisky lioness написа:
всички, които не ядяха пуканки заспаха
Значи да не го гледам, а
Значи ще го гледам.
Решено е.
После ще се похваля или ще се изжалвам

Има го в замундата, аз там го взех назаемpocti_bezobidna написа: Че аз как мислиш го гледах, нали аз си го избрах.
ПС. Бих си го взела и на DVD да го гледам повторно.
Страхотен филм, според мен