Къде е границата
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
Така като те чета, оставам с впечатление, че според теб секса е унижение за жената.Капинчо написа:Няма граница. Любовта е безгранична. В повечето случаи жената след е..нето продължава да си мисли, че си я любил.vyara написа:Къде е границата между двете, да попитам в духа на темата.Капинчо написа:Върхът на манипулацията е да убедиш една жена да ти позволи да я любиш, а ти просто да си я на..еш.
Май доста си се подхлъзнал в една посока.
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
емпатияКапинчо написа: Кво е емпатичен? Днес за втоир пъта я виждам тая думичка. Обратното на симпатичен ли е?
Значи - да обобщим - сексът е унижение за човека.Капинчо написа:Ако гледаш смешните движения които извършва мъжът, бих казал, че унижението си е изцяло негово. Но това е странична гледна точка. Иначе за участниците в пантомимата кому как.Mila написа:
Така като те чета, оставам с впечатление, че според теб секса е унижение за жената.
Май доста си се подхлъзнал в една посока.
-
Дядо Капинчо
Ми да, ти кво си мислиш, то не е за всекиvyara написа:По-хубаво от секса кое е? Любенето ли?Wishes написа:"Има неща, много по-хубави от секса.
Има и други, много по-лоши.
Но няма друго нещо като секса"
Не е моя мисъл, не ми се нахвръляйте сега
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
Ама защо се задълбаваш сега толкова много, и не можа ли да дадеш друг пример, например, като яденето... Не те е срамMila написа:Тук спор няма, защо да се нахвърляме,Wishes написа:"Има неща, много по-хубави от секса.
Има и други, много по-лоши.
Но няма друго нещо като секса"
Не е моя мисъл, не ми се нахвръляйте сега
като се замисля, и с всяко друго нещо е така - кажи кое е като пикаенето, например.
![]()
А пикаенето има много общо със секса, ама не ми се задълбава сега
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Върхът на манипулацията е да си мислиш, че си убедил една жена в това, което по-горе посочваш, а в същност тя просто да те е изчукалаКапинчо написа:Върхът на манипулацията е да убедиш една жена да ти позволи да я любиш, а ти просто да си я на..еш.

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Нещо сбъркал си сезона ми се чини:lol::lol:Капинчо написа:Латрев, не ми придиряй. Това не съм аз, а дяволчето Фют, дето се е вселило в мен напоследък.latrevw написа:Капинчо написа: Няма граница. Любовта е безгранична. В повечето случаи жената след е..нето продължава да си мисли, че си я любил.:shocked::shocked:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Щото е отделяне. Като повръщането. После ти олеква и си е една еуфория направоWishes написа:
Ама защо се задълбаваш сега толкова много, и не можа ли да дадеш друг пример, например, като яденето... Не те е срам
А пикаенето има много общо със секса, ама не ми се задълбава сега

Айдееее, стана тя...frisky lioness написа:Щото е отделяне. Като повръщането. После ти олеква и си е една еуфория направоWishes написа:
Ама защо се задълбаваш сега толкова много, и не можа ли да дадеш друг пример, например, като яденето... Не те е срам
А пикаенето има много общо със секса, ама не ми се задълбава сега:lol::lol:
- сър Айвънхоу
Стана ли ти?Wishes написа:Айдееее, стана тя...frisky lioness написа:Щото е отделяне. Като повръщането. После ти олеква и си е една еуфория направоWishes написа:
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
Re: Къде е границата
Заби копието в целта.Semiramis написа:Мнемозина написа:Благодаря! Ама идваш точно като трябва да тръгвам...Semiramis написа:
знам, че мен чакаш да ти отговоря
![]()
хельоуууууууу
къде била границата?
този срещу теб може да се чувства както изигран и манипулиран накрая, така и ограмотен и обогатен /от манипулацията/. условно, разбираш ме, че не ми се търсят точни думи...
![]()
Във всички случаи е обнадеждаващо това, което казваш. Но човек никога не знае какво ще се получи накрая.
е не е ли тук границата тогава?
че в единия случай "даваш", а в другия държиш да "вземеш" = непеременно да стане на твоето? Ще стане точно каквото трябва и нервите са излишни.![]()
Ще те чакам
Не знам.
До кой момент даваш и кога започваш да упражняваш недопустимо насилие върху мислите на отсрещния? За тази граница май говоря.
П.П. Нарочно оставям всички цитати, защото началото на диалога е много назад.
Panta rhei...
Благодаря.Mila написа:Няма значение начина, по който се прави - с повече или по-малко аргументи.Мнемозина написа: И теб ще питам същото: кое приемаш като опити за манипулация?
Не съм сигурна на 100%, че го употребявам правилно,
но според мен манипулация е, когато някой се опитва да ме убеди в нещо, от което самия той би имал полза, и не се аргументира с факти и доказателства,
а с всякакви други измишльотини (емоции, предположения, твърдения от сорта на "ние сме много и мислим така, значи сме прави" и т.н.и т.н.).
Panta rhei...
-
Дядо Капинчо
Предполагам, че има нещо общо с мартенските котки.Капинчо написа:Ей, момиченца, я ми го обяснете това със сезона. Не го разбрах, ама хич.Мнемозина написа:Мда. Утре ще поровя под снега за кокичета.frisky lioness написа: Нещо сбъркал си сезона ми се чини:lol::lol:
А за някои може да е и вечна пролет, знам ли...
Щото като "сезона на любовта" няма да е много на място в този контекст.
Panta rhei...
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
- Dark Angel
- Глас в пустиня
Не бе, сетих се за знаменитата фраза - „Со кротце, со благо и со малце кютек“ и нейният автор Андрей Ляпчев.Мнемозина написа:Чир (ли беше).БоЕВ написа:Няма граница и не е задължително да протича разговора по описаните начини. Понякога и кютек-а върши работа и може да е много убедителен.:winkw::blum:
Докато не го тупнеш по главата, не чува.
В сферата на професионалните "спорове/разговори/преговори" има внедрени на 40 техники, прилагането на които ти дава предимство - "техника на плаващите пясъци", "техника бъркани яйца", "техника на изненадата", на "свършения факт" и др.
В свободен спор/разговор също имаш богат избор как да постъпиш, в зависимост от мотивите...и най-често споровете се водят за начесване на егото.
- Dark Angel
о да, това с доминирането....то си е като дишанетоМнемозина написа: Лидерите, родените лидери, явните лидери го искат това. И умеят да го правят, естествено. Те просто имат необходимост да доминират.
обаче докато стигнеш до нивото в което можеш да доминираш над много.... уджас....
кой иска да сяда на таралежи
- Dark Angel
ами фразата си е знаменита щото е вярнаБоЕВ написа:
Не бе, сетих се за знаменитата фраза - „Со кротце, со благо и со малце кютек“ и нейният автор Андрей Ляпчев.![]()
начи като убеждаваш натискаш, съгласяваш се, отстъпваш, аха да се предадеш, удряш, пак отстъпваш, уж си съгласен ама
- Глас в пустиня
Нещо таковаDark Lady написа:ами фразата си е знаменита щото е вярнаБоЕВ написа:
Не бе, сетих се за знаменитата фраза - „Со кротце, со благо и со малце кютек“ и нейният автор Андрей Ляпчев.![]()
начи като убеждаваш натискаш, съгласяваш се, отстъпваш, аха да се предадеш, удряш, пак отстъпваш, уж си съгласен ама
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Нали и аз точно това казахКапинчо написа:Ако ми позволиш да обобщя - всяко изпразване носи удоволствие - стомашно, урологично, душевно ...frisky lioness написа:Щото е отделяне. Като повръщането. После ти олеква и си е една еуфория направоWishes написа: