Hot, sexy...

Все същите
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Hot, sexy...

Мнение от Gaspode »

...bot sweet-talks personal data out of chatters

Фнимавайте с кого си чатите онлайн :grin:
Рашъните са голяма работа, начи. Въпреки, че като отиде човек на посочения сайт cyberlover.ru открива само една заглавна страница с неработещи линкове нананататъче... Може би са ги махнали от страх да не ги погнат разведките, знам ли :)

Като цяло идеята е, че вместо вие да си абите времето да киснете в чата и да мъчите девойките (предполагам, че работи и за мАладежи тоже :) ) да ви дават снимки и прочие, просто пускате таз програмка и чакате. Тя си лафи вместо вас и придобитите данни праща на емайла ви. Така остава само да си прегледате пощата и да филтрирате девойките по там квито критерии си решите :) Просто, а? :grin:
Вы выбираете сценарий, по которому программа будет знакомиться с девушками, выбираете чат, никнейм и жмёте кнопку "Вход" - всё! Уже через полчаса программа Cyberlover успеет познакомиться как минимум с 4-6 девушками, обменяться с ними фотографиями и возможно даже контактыми телефончиками ;) Разумеется, Вам нужно будет заранее указать некоторые данные о себе (на своё усмотрение), например адрес эл. почты, на который будут приходить фотографии девушек. Стоимость программы - $24.95.
Естествено, веднага са повдигнали въпроса с личните данни и защитата им (щото си нямат комисия като нас :grin:) Обаче тва не било голЕм проблем...
The creators of CyberLover, however, deny that the bot is intended for anything other than providing lonely chatters with a few thrills. "The program can find no more information than the user is prepared to provide," an employee identified as Alexander told Reuters. "If you have someone who is ready to hand over secret information to the person they are chatting to after having known them for all of five minutes, then in that case a leak of information is possible."
Все пак, Фнимавайте с кого си лафите... и се огледайте - може сред нас вече да има такива агенти-провокатори... нищо се не знае :rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
сър Айвънхоу

Re: Hot, sexy...

Мнение от сър Айвънхоу »

Gaspode написа:Все пак, Фнимавайте с кого си лафите... и се огледайте - може сред нас вече да има такива агенти-провокатори... нищо се не знае :rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Олелеее... хванахте ме! Аз съм един бот, който пише тука глупости! :blum::rotfl24:
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

сър Айвънхоу написа:Олелеее... хванахте ме! Аз съм един бот, който пише тука глупости! :blum::rotfl24:
Аре стига се бута в "А" групата все. Нито си хот, нито си секси, ш`ма прущаваш :harhar:
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Gaspode написа:
сър Айвънхоу написа:Олелеее... хванахте ме! Аз съм един бот, който пише тука глупости! :blum::rotfl24:
Аре стига се бута в "А" групата все. Нито си хот, нито си секси, ш`ма прущаваш :harhar:
Еййй, втори път ма изловИ значииии! :blum::rotfl24:
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 29.12.08, 21:21, променено общо 1 път.
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

И квооо?? Пак полова дискриминация :mad:
Публикувай отговор