Къде е границата

Все същите
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Re: Къде е границата

Мнение от frisky lioness »

Мнемозина написа:
frisky lioness написа: Вече ша спъ спокойно
до следващото ми посещение тук:grin:
Цяла една нощ? :blum:
Доказателство за албански реотан-АЗ:grin:

Мнемо, вчера докато чаках на спирката след работа и студът бавно пълзеше от върховете на пръстите на краката и ръцете към централните части на тялото ми, изведнъж ми светна (абе, ние защо нямаме имотка с крушка над главата:blink:), та да продължа......Светнах се какво означаваше въпросът ти "ЦЯЛА една нощ?":lol::lol::grin:
Защото вече това не ми е проблем, та съм го забравила. Моят мозък много го бива с това да изхвърля всякаква ненужна, но най-вече нужна информация. Така е. Аз и преди споделих, че открих причината за нощните ми бдения. Откакто спрях кафетата след 15 h, нямам никакви проблеми със съня:grin: :bdance:

Извод:Студът действа благотворно върху умствените процеси в недотам съдържателните (съдържащите) лейки:grin: :glory:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

frisky lioness написа: Доказателство за албански реотан-АЗ:grin:

Мнемо, вчера докато чаках на спирката след работа и студът бавно пълзеше от върховете на пръстите на краката и ръцете към централните части на тялото ми, изведнъж ми светна (абе, ние защо нямаме имотка с крушка над главата:blink:), та да продължа......Светнах се какво означаваше въпросът ти "ЦЯЛА една нощ?":lol::lol::grin:
Защото вече това не ми е проблем, та съм го забравила.

...

Извод:Студът действа благотворно върху умствените процеси в недотам съдържателните (съдържащите) лейки:grin: :glory:
Тук вече много сериозно ме надцени. :grin:
Шегата ми беше друга - че сме си едни пристрастени зочовци.

Иначе за студа и умствените процеси и аз го констатирам тези дни. Тонизиращо е. :-)
Обаче понеже непрекъснато ми е студено, та все за теб се сещам. :lol:
Panta rhei...
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

Мнемозина написа:
Тук вече много сериозно ме надцени. :grin:
Шегата ми беше друга - че сме си едни пристрастени зочовци.

Иначе за студа и умствените процеси и аз го констатирам тези дни. Тонизиращо е. :-)
Обаче понеже непрекъснато ми е студено, та все за теб се сещам. :lol:
Хи-хи-хи
Значи не ми е било достатъчно студено:lol::lol:
Пак не съм те разбрала:blink::shy:

:rotfl24::rotfl24:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Публикувай отговор