Нива /къса база/ или Витара?
Ще се ползва предимно за оф-роуд
до минимум в града
имам 6 месеца макс. да реша
Витарата отпада.Кент написа:шофьори/ки помагайте. Почвам да мисля сега![]()
до минимум в града

до минимум в града
Нищо против Витара-та. Просто изходих от изказването ти за оф-роуд - не бих гнясАл десетки хиляди еврА по рапалаците. За "пистово" Нива-та не става - харчи много и друса яко, от Св до ВТ и си мортус, пребит като куче.ще ходиме и надалеч може и в чужбина, не е удобен за пистово кормуване много
ми минимума е поне стигането до полите или до чужбина бреБоЕВ написа:Хептен ме убъркА!:lol:
до минимум в градаНищо против Витара-та. Просто изходих от изказването ти за оф-роуд - не бих гнясАл десетки хиляди еврА по рапалаците. За "пистово" Нива-та не става - харчи много и друса яко, от Св до ВТ и си мортус, пребит като куче.ще ходиме и надалеч може и в чужбина, не е удобен за пистово кормуване много
дай да кажа аз кат приближена на оффроудаджия - тойота.Кент написа:шофьори/ки помагайте. Почвам да мисля сега![]()
до минимум в града
Знаех си аз, че ще си дойдем на думата: ЗГ и ЛДЖ...inj написа: Оригиналните лети джанти също не бяха се деформирали и не съм ги изправял никога.
сър Айвънхоу написа:Знаех си аз, че ще си дойдем на думата: ЗГ и ЛДЖ...inj написа: Оригиналните лети джанти също не бяха се деформирали и не съм ги изправял никога.
Или секс!Quid написа:сър Айвънхоу написа:Знаех си аз, че ще си дойдем на думата: ЗГ и ЛДЖ...inj написа: Оригиналните лети джанти също не бяха се деформирали и не съм ги изправял никога.
следва
пиенье
Piqndurnik написа:Кой каза "динамит"?
Quid написа:следва
пиенье
Събрахме сеееее!сър Айвънхоу написа:Или секс!
ELBI написа:и що има горе "или" ?сър Айвънхоу написа:Piqndurnik написа:Кой каза "динамит"?Quid написа:следва
пиеньеСъбрахме сеееее!сър Айвънхоу написа:Или секс!
П.П. Спамъри ньедни!