Глобалистите предлагат разни телефони на хубави цени за такива, дето ще пушат лулата на мира и се чудя какво да избера ...

или

Rain написа: и се чудя какво да избера ...![]()
... написа:Rain написа: и се чудя какво да избера ...![]()
Избери си НОКИА!
и аз харесвам сонито, страшно еКапинчо написа:
Ако искаш ИСТИНСКИ телефон, вземи Sony Ericsson.

е като се бръкнеш за тва и за онова и за друготоzmeu написа:има неща за които се бъркам с кефQuid написа: да бе да:blum:
отвратни са
щото требе да се бръкне човек
иначе са си екстра
телефоните не са сред тях
Еех, а един Alcatel си отиде точно така - 40+прах+центрофуга...snowprincess написа:и аз харесвам сонито, страшно е
продължава да работи и след "тестване" в пералнята на 40 градуса с прах за пране и центрофугиране
Обаче на 60 не издържа.snowprincess написа:и аз харесвам сонито, страшно еКапинчо написа:
продължава да работи и след "тестване" в пералнята на 40 градуса с прах за пране и центрофугиране
Франсетата са казали: Апетита идва с яденето...Gaspode написа:Аз я играх тая игра с чуденето преди няколко месеца.
Мнооо е трудно
Уж почваш от "ква ми требе- една слушалка и нищо повече"
ама се оказва, че слушалка без камера (почти) не може да се намери
1. е като е с камера, поне да е готина камерата
ама искам и синзъб да има
обаче синзъб има в "бизнес" телефоните
а там камерата е кофти
е, има и бизнес телефони с готина камера, ама там цифрата е друга...
добре де, като тъй и тъй ще давам пари, дай поне да зема нещо супер, дето да има сичко и т.н. и т.н.
опааа, ама тва са много пари бе, как шъ дам толкоз за телефон, само за да си викам "ало, ало, чуваш ли ме"
я да видим кво можем да махнем... тая камера за кво ми е...
а, ма то сички имат камера, аре поне да е готина...
goto 1
накрая ми писна да цикля
и си цех сори-ериксон К610 - върши ми идеална работа и беше къде 300 лв
компромиси, кво да прайш
А, спрял съм сесър Айвънхоу написа: Франсетата са казали: Апетита идва с яденето...
Така се купуват ненужни неща. Искаш нещо просто, ама после малко по малко... и хоп!... купил си нещо, дето може и да не го ползваш никога, но пък нали е "екстра"...
Навреме си се спрял, братко!
Ненаситен лакомник!Gaspode написа: А, спрял съм се
Просто поотложих нещата
vyara написа:Ти немаш ли си? Колко си изостанал, малеййй. Или си напреднал... щото си дарил твояQuid написа:що не съберете кинти да ми подарите един телефон:-)
ще го отчетеме като благотворителна неква акциика
Зла съм, знам
омекотител беше ли сложилаsnowprincess написа:и аз харесвам сонито, страшно еКапинчо написа:
недей така по обедно време... не мога да спра да плача, а съм гладен...не смея да хапна да не се задавяQuid написа:vyara написа:Ти немаш ли си? Колко си изостанал, малеййй. Или си напреднал... щото си дарил твояQuid написа:що не съберете кинти да ми подарите един телефон:-)
Зла съм, знам
телефона ми е на 3 години и е за 30 кинта
мизерна работа:-)
социално слаб пише в графата:-)
като се сетя понякога за мен си и ми става мнооо мъчно дори:-)
щото нямаш сърце е те за тва ти е гадноELBI написа:недей така по обедно време... не мога да спра да плача, а съм гладен...не смея да хапна да не се задавяQuid написа:vyara написа:Ти немаш ли си? Колко си изостанал, малеййй. Или си напреднал... щото си дарил твояQuid написа:що не съберете кинти да ми подарите един телефон:-)
Зла съм, знам
има една поговорка "не съм ти направил чак такова добро, да ми причиняваш това (нещо кофти)"Quid написа:щото нямаш сърце е те за тва ти е гадноELBI написа:недей така по обедно време... не мога да спра да плача, а съм гладен...не смея да хапна да не се задавяQuid написа:vyara написа:Ти немаш ли си? Колко си изостанал, малеййй. Или си напреднал... щото си дарил твояQuid написа:що не съберете кинти да ми подарите един телефон:-)
Зла съм, знам
не мое да от друго
направи добро да видиш кво ще ти се върне