Баси как ме кефят журналята понякога
Тва заглавие като го прочетеш и се едно в разгара на втората световна бг танк победоносно минал по цяла Европа та чак до Берлин
А то ква била работата
Тази случка като я четох вчера и се сетих за онзи виц, дето една баба работила в завод за самовари и все си крадвала по някоя част, но каква била мъката и, че през всичките тези години, докато дойде време за пенсиониране, след като се прибирала в къщи и сглобявала частите, незнайно защо се получавало ВСЕКИ ПЪТ, не нещо друго, а автомат:lol::lol:Gaspode написа:стигнал до Германия без проблем
Тва заглавие като го прочетеш и се едно в разгара на втората световна бг танк победоносно минал по цяла Европа та чак до Берлин
А то ква била работата

или прословутото военно скудоумиеGaspode написа:стигнал до Германия без проблем
А то ква била работата
Аз пък много се смях снощи - имаше интервю с Божидар Димитров по повода и той разказваше как някакви го видели този танк и отишли при него.Gaspode написа:стигнал до Германия без проблем
А то ква била работата
мани го тозМнемозина написа:И разказът беше "Предложиха ми ... евро или еквивалентен експонат от тамошния музей, обаче аз отказах, защото..."
Ми. На мен. Аз... Човекът-институция.
Бе къде изчезна напоследък звучната зочовска дума "извратеняк"?Кент написа:мани го тозМнемозина написа:И разказът беше "Предложиха ми ... евро или еквивалентен експонат от тамошния музей, обаче аз отказах, защото..."
долен пияница
Оня извратенЯк, Звеневия, я скри нэкъде!Мнемозина написа:Бе къде изчезна напоследък звучната зочовска дума "извратеняк"?
Това не във връзка с горния пример, да не си помислите, просто се сетих...
Квида има патентаМнемозина написа:Бе къде изчезна напоследък звучната зочовска дума "извратеняк"?Кент написа:мани го тозМнемозина написа:И разказът беше "Предложиха ми ... евро или еквивалентен експонат от тамошния музей, обаче аз отказах, защото..."
долен пияница
след информацията за ЧВ, това бе единственото друго интересно тези дни по тивито...Gaspode написа:стигнал до Германия без проблем
А то ква била работата
ми стана така, че неизвестни чекиджии станаха известни телевиознни водещи...Мнемозина написа:Аз пък много се смях снощи - имаше интервю с Божидар Димитров по повода и той разказваше как някакви го видели този танк и отишли при него.Gaspode написа:стигнал до Германия без проблем
А то ква била работата
И разказът беше "Предложиха ми ... евро или еквивалентен експонат от тамошния музей, обаче аз отказах, защото..."
На тоя ако го видиш да му кажеш, че преди малко минавах по онази част на главната ни улица, дето с цел опазване на тамошната т.е. тукашната флора, бяха разлепили известно време негови постери по стволовете на дърветата.... написа:Оня извратенЯк, Звеневия, я скри нэкъде!Мнемозина написа:Бе къде изчезна напоследък звучната зочовска дума "извратеняк"?

а се чудеше за втория си милион. Мисля, че има към 400 така консервирани танка на границата...Quid написа:баси
1 милка в евро малииииииии
три танкиста три весели другами.............