През очите на другите!
- Глас в пустиня
През очите на другите!
Айде да прехвърлим темата тук, защото другата стана достатъчно дълга, пък и изместихме проблематиката от това какво ще има за вечеря. 8)
Предлагам който иска да направи портрет на хората които не е виждал. Предполагам че ще е интересно всеки да се погледне през очите на другите.
ппНе обещавам, ама ако стане интересно ще пусна моя снимка за сверка на резултатите. 8)
Предлагам който иска да направи портрет на хората които не е виждал. Предполагам че ще е интересно всеки да се погледне през очите на другите.
ппНе обещавам, ама ако стане интересно ще пусна моя снимка за сверка на резултатите. 8)
- Глас в пустиня
Re: През очите на другите!
Аз предлагам секи да си пуска снимката и толкозБоЕВ написа:Айде да прехвърлим темата тук, защото другата стана достатъчно дълга, пък и изместихме проблематиката от това какво ще има за вечеря. 8)
- Dark Angel
що бе, ще я бъде - я какво съм розово барби в твоите очи.БоЕВ написа:Ми то аз почти всичките съм ги виждал, дистанционно. Губят ми се само Грин и по-новичките, ама няма да е чесно да правя описание понеже в темите има довлоно количество инфо.Jolee написа:Ми хайде де дай тон за песен, аз вече си изпях всичко
:think:
Както и да е, явно темата няма да я бъде.
и моята любима песeн
World In My Eyes
Let me take you on a trip
Around the world and back
And you won't have to move
You just sit still
Now let your mind do the walking
And let my body do the talking
Let me show you the world in my eyes
I'll take you to the highest mountain
To the depths of the deepest sea
And we won't need a map, believe me
Now let my body do the moving
And let my hands do the soothing
That's all there is
Nothing more than you can feel now
That's all there is
Let me put you on a ship
On a long, long trip
Your lips close to my lips
All the islands in the ocean
All the heavens in the motion
That's all there is
Nothing more than you can touch now
That's all there is
http://store1.data.bg/dmooom/Depeche%20 ... 20Eyes.mp3
Последно промяна от Dark Angel на 27.09.06, 12:10, променено общо 1 път.

Боев, аз съм виждала 90% от форумците и категорично мога да кажа, че още след първата среща спрях да си представям фасади, щото няма смисъл.БоЕВ написа:Айде да прехвърлим темата тук, защото другата стана достатъчно дълга, пък и изместихме проблематиката от това какво ще има за вечеря. 8)
- Глас в пустиня
А-а-а-а не, не така, ще се развали магията! :)vyara написа:Аз предлагам секи да си пуска снимката и толкозБоЕВ написа:Айде да прехвърлим темата тук, защото другата стана достатъчно дълга, пък и изместихме проблематиката от това какво ще има за вечеря. 8)
Ако не беше ме виждала и мен щях да те заподозря в секс-туризъм:)4avdar4e написа:Боев, аз съм виждала 90% от форумците и категорично мога да кажа, че още след първата среща спрях да си представям фасади, щото няма смисъл.БоЕВ написа:Айде да прехвърлим темата тук, защото другата стана достатъчно дълга, пък и изместихме проблематиката от това какво ще има за вечеря. 8)
- Dark Angel
аз мога да си пусна снимката след една нощ с пънкарите на берлинската гараvyara написа:
Аз предлагам секи да си пуска снимката и толкоз

"Цяло чудо е, сине, че не лаеш"Dark написа:аз мога да си пусна снимката след една нощ с пънкарите на берлинската гараvyara написа:
:)
Всъщност много по-интересно е да се каже какво мнение имаш за човека - да опишеш характера му. Но за тези, които се познават, а те повечето се познават, няма да е интересно нито едното, нито другото 8)БоЕВ написа:Айде да прехвърлим темата тук, защото другата стана достатъчно дълга, пък и изместихме проблематиката от това какво ще има за вечеря. 8)
Давай деDark написа:аз мога да си пусна снимката след една нощ с пънкарите на берлинската гараvyara написа:
- Dark Angel
тц, синът беше вече в корема.Strunz написа:"Цяло чудо е, сине, че не лаеш"Dark написа:аз мога да си пусна снимката след една нощ с пънкарите на берлинската гараvyara написа:
:)
те ми помогнаха и спах там.
щото нямах пари

Нещо такова ли???Dark написа: аз мога да си пусна снимката след една нощ с пънкарите на берлинската гара

- Глас в пустиня
Боев, теб спецялно си те представям с брада. Черна.БоЕВ написа:А-а-а-а не, не така, ще се развали магията! :)vyara написа:Аз предлагам секи да си пуска снимката и толкозБоЕВ написа:Айде да прехвърлим темата тук, защото другата стана достатъчно дълга, пък и изместихме проблематиката от това какво ще има за вечеря. 8)
- Dark Angel
аз не съм толкова църна бе Чаве4avdar4e написа:Нещо такова ли???Dark написа: аз мога да си пусна снимката след една нощ с пънкарите на берлинската гара
и корем няма таз, пък и беше студ.....

- Глас в пустиня
Е точно заради това замених образите със силуети в мрака!4avdar4e написа: Боев, аз съм виждала 90% от форумците и категорично мога да кажа, че още след първата среща спрях да си представям фасади, щото няма смисъл.
На мен пък ми прилича все едно тийнейджъри са се събрали на пейката пред блока, лятото, към 23:00 часа и всеки си признава кого харесва :)vyara написа:Всъщност много по-интересно е да се каже какво мнение имаш за човека - да опишеш характера му. Но за тези, които се познават, а те повечето се познават, няма да е интересно нито едното, нито другото 8)БоЕВ написа:Айде да прехвърлим темата тук, защото другата стана достатъчно дълга, пък и изместихме проблематиката от това какво ще има за вечеря. 8)
- Аз харесвам Пепа
- Аз пък Гинка
- Мчи тя дибела ве
- Аз пък Цветиту
и току ги прекъсне някой рев от някой балкон "Пламиньееееее, прибираааай саааа!" и ехото звучи от близко "Ей ся, бе мамоооо"
Мчи кво лошу има? Младеем начиStrunz написа:На мен пък ми прилича все едно тийнейджъри са се събрали на пейката пред блока, лятото, към 23:00 часа и всеки си признава кого харесва :)vyara написа:Всъщност много по-интересно е да се каже какво мнение имаш за човека - да опишеш характера му. Но за тези, които се познават, а те повечето се познават, няма да е интересно нито едното, нито другото 8)БоЕВ написа:Айде да прехвърлим темата тук, защото другата стана достатъчно дълга, пък и изместихме проблематиката от това какво ще има за вечеря. 8)
- Аз харесвам Пепа
- Аз пък Гинка
- Мчи тя дибела ве
- Аз пък Цветиту
и току ги прекъсне някой рев от някой балкон "Пламиньееееее, прибираааай саааа!" и ехото звучи от близко "Ей ся, бе мамоооо"
Strunz написа:На мен пък ми прилича все едно тийнейджъри са се събрали на пейката пред блока, лятото, към 23:00 часа и всеки си признава кого харесва :)
- Аз харесвам Пепа
- Аз пък Гинка
- Мчи тя дибела ве
- Аз пък Цветиту
- Глас в пустиня
Цъ, брада и мустаци в моята къща са табу, наложено от любимата, с подобни атрибути приличам на жител от факултето. :)vyara написа:
Боев, теб спецялно си те представям с брада. Черна.
ти и варненски ли можеш да четеш?:)Remmivs написа:Strunz написа:На мен пък ми прилича все едно тийнейджъри са се събрали на пейката пред блока, лятото, към 23:00 часа и всеки си признава кого харесва :)
- Аз харесвам Пепа
- Аз пък Гинка
- Мчи тя дибела ве
- Аз пък Цветиту
и току ги прекъсне някой рев от някой балкон "Пламиньееееее, прибираааай саааа!" и ехото звучи от близко "Ей ся, бе мамоооо"![]()
-
Гост
не го бъркаш с БоТев, налиvyara написа: Боев, теб спецялно си те представям с брада. Черна.
-
Гост
моа веееStrunz написа:ти и варненски ли можеш да четеш?:)
25% варнеска ми ей кръФта
-
Гост
Баси пича! Ти си способен и близалка от устата на дете да гепиш.Strunz написа:
На мен пък ми прилича все едно тийнейджъри са се събрали на пейката пред блока, лятото, към 23:00 часа и всеки си признава кого харесва :)
- Аз харесвам Пепа
- Аз пък Гинка
- Мчи тя дибела ве
- Аз пък Цветиту
-
Гост
Не Боев, не се спирам. В момента направо огън бушува в менБоЕВ написа:Дарки, ти никога ли не се спираш? 8)що бе, ще я бъде - я какво съм розово барби в твоите очи.
Не съм казал че си, а че само се правиш на Барби! Анадънму?![]()
Благодаря за песньовката!
като " Your Poison Running Through My Veins..................
ако направим маскен бал аз ще се маскирам като барби, мда.... с една дъъълга руса перука и розово червило, и розова пухена боа около врата 8) направо ще изтрепа рибата
отиваме а един маскен бал и колегата като арабин, ние три колежки вървим и се чува зад нас "Боклуци, това българката за пари и на кон ще даде да я ....."
-
Гост
Сигурно щото като чета името ти, ми прилича на Ботев, пък той с брада. Интересно все пак защо човек си представя едно, а не друго, а и представите на всеки за някой определен човек биха били различни. Ето както е при Жоли, тя например асоциира със свои познати. При мен не е така.БоЕВ написа:Цъ, брада и мустаци в моята къща са табу, наложено от любимата, с подобни атрибути приличам на жител от факултето. :)vyara написа:
Бе не бях излизала от форума, туй що ма изхвърли толкоз бруталноAnonymous написа:Сигурно щото като чета името ти, ми прилича на Ботев, пък той с брада. Интересно все пак защо човек си представя едно, а не друго, а и представите на всеки за някой определен човек биха били различни. Ето както е при Жоли, тя например асоциира със свои познати. При мен не е така.БоЕВ написа:Цъ, брада и мустаци в моята къща са табу, наложено от любимата, с подобни атрибути приличам на жител от факултето. :)vyara написа:
Аз съм де.
На мен пък ми приличате всички на гости от Добрич:)Anonymous написа:Сигурно щото като чета името ти, ми прилича на Ботев, пък той с брада. Интересно все пак защо човек си представя едно, а не друго, а и представите на всеки за някой определен човек биха били различни. Ето както е при Жоли, тя например асоциира със свои познати. При мен не е така.БоЕВ написа:Цъ, брада и мустаци в моята къща са табу, наложено от любимата, с подобни атрибути приличам на жител от факултето. :)vyara написа:
-
БоЕВ-ски
Аре-е-е-е оде коня у ряката!
И за кво ни разлогна от веднъж, нещо ни разлюби форумчето май.
И за кво ни разлогна от веднъж, нещо ни разлюби форумчето май.
- Dark Angel
Anonymous написа:не го бъркаш с БоТев, налиvyara написа: Боев, теб спецялно си те представям с брада. Черна.

Така става то с разни кукита като се е.аваме.vyara написа:Бе не бях излизала от форума, туй що ма изхвърли толкоз брутално![]()
Аз съм де.
Вместо да си почистите килера продухваме линията. Да видим сега.
Беее, аз че спя, спя, ама нещо днес ич не вдявамStrunz написа: На мен пък ми приличате всички на гости от Добрич:)
- Dark Angel
-
БоЕВ-ски
Цъ, от Павликени, щот там са най-хубавите хора!Strunz написа:
На мен пък ми приличате всички на гости от Добрич:)
Защо ли?4avdar4e написа:Беее, аз че спя, спя, ама нещо днес ич не вдявамStrunz написа: На мен пък ми приличате всички на гости от Добрич:)Що пък от Добрич???
Ами докато Рем прави дигитални клизми на форума те не спряха да пишат:)
И стана едно изписване на реплики от Гост и Гост, и Гост, и Гост..... затова и гости:)
А защо от Добрич ли?
Ми виж ги какви са любезни всичките. А не си ли виждала гостите от Добрич как се събуват от вън?:)
- Dark Angel
веднага ще им гепят обувките, на първия етаж смеStrunz написа: А защо от Добрич ли?
Ми виж ги какви са любезни всичките. А не си ли виждала гостите от Добрич как се събуват от вън?:)
оня ден някой гепи торбата с боклук

да бе да:)Dark написа:веднага ще им гепят обувките, на първия етаж смеStrunz написа: А защо от Добрич ли?
оня ден някой гепи торбата с боклук
още малко и презерватив по време на употреба ще ви гепят:)
Какво бе не ви ли хареса танца на шамана, а?Strunz написа:Защо ли?
Ами докато Рем прави дигитални клизми на форума те не спряха да пишат:)
И стана едно изписване на реплики от Гост и Гост, и Гост, и Гост..... затова и гости:)
А защо от Добрич ли?
/me jump on his table anddoes the happy dance