То и сега не става за пийене!Gaspode написа:Що бе? то там не ставаше за пийене...
Рагацита! /само за мъже/
Съзнателно заобикалям, за да не се ядосвам! Скийте кво става тУка!Gaspode написа:се едно няма планина наблизо...
Re: Рагацита! /само за мъже/
да не съм луда да са тъпча с химиясър Айвънхоу написа:Ами, понеже не ги ползваш...Пипи написа:Червилото си е тука, ма сви противозачатъчнитеБоЕВ написа:Ох, олекнА ми! Помислих си, че си и свил червилото.сър Айвънхоу написа:
И аз не мога да го разбера, ама нали лаф да става...
Стари статии пускаш.... манипулатор!... написа:Съзнателно заобикалям, за да не се ядосвам! Скийте кво става тУка!Gaspode написа:се едно няма планина наблизо...
vyara написа:Стари статии пускаш.... манипулатор!... написа:Съзнателно заобикалям, за да не се ядосвам! Скийте кво става тУка!Gaspode написа:се едно няма планина наблизо...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Прочетох сВирка:shy:vyara написа:Звеневи, приятелю драг, загрижена съм за теб напоследък. Слагаш си женски аватари, ползваш икони като горецитираната....... написа:![]()
![]()
Абе, найш кво, добре ще ти се отрази една сбирка само с мъже.

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Мани го тоя. Той сега не пише, щот си е наложил бан... написа:Те са грубияни и не пият достатъчно!vyara написа:Абе, найш кво, добре ще ти се отрази една сбирка само с мъже.
Кой, по дяволите, е Звеневи!?

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
приятно изкарванеМЪЖжжж написа:Редно е а и ни се пада. Ай си направим една само мъжка сбирка?
Има некои да черпят, други да плащат глоби, трети...да пият
Викам да се сбереме само мъжете веднъж поне за тея години на съществуването на зочото да го полеем некак си предпразнично /тва за да не ни видат как сме се оляли после/.
Запазвам маса в петък 21-ви за 7-8 човека в "Джаз Кафе" на ул."Хан Аспарух". От 5-тте кюшмаци се тръгва към ЦГ по бул."Христо Ботев" и първата пряка вдясно на 15 метра от кръстовището, след магазина на "Конрад електроникс" е входа. Слиза се надолу по стълбите. Гриийна знае къде е, тъй че може да води незрящите.
Може да ми кажете ква музика да заредят на видеостената... /метъл, клептоманска,.../ в противен случай взимам "Дайър стрейтс" и цела вечер ще ви надувам главите със султаните на суинга и братя по оръжие /чашка/.
Ако идеята не е идейна...казвайтеМоже и в събота... примерно.
пратете някой снимка с конячен дъх
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- сър Айвънхоу
Вервам ти!Мнемозина написа:О, можеш да ми вярваш.сър Айвънхоу написа:Да, бе!Мнемозина написа:Изобщо не ме интересува, ако искаш да знаеш!сър Айвънхоу написа: Ей, любопиткееее!
Всичко е само с цел натрупване на напрежение.
За да въздъхнете облекчено в петък.
Грижа се за вас, един вид.
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
...с манекенки...?...ELBI написа:супер, но за съжаление съм приел покана за друг купон...
Bella Ciao
Bella Ciao
кви са тия манекенкисър Айвънхоу написа:...с манекенки...?...ELBI написа:супер, но за съжаление съм приел покана за друг купон...
тия са баси и изрвратенячките долни:-)
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
- Green Light
За колко часа си я запазил? Петъка е малко под въпрос за мене, ако е за по- късните часове, обаче, със сигурност ме брой. Бе утре ще знам със сигурност и ще пиша пакМЪЖжжж написа:Редно е а и ни се пада. Ай си направим една само мъжка сбирка?
Има некои да черпят, други да плащат глоби, трети...да пият
Викам да се сбереме само мъжете веднъж поне за тея години на съществуването на зочото да го полеем некак си предпразнично /тва за да не ни видат как сме се оляли после/.
Запазвам маса в петък 21-ви за 7-8 човека в "Джаз Кафе" на ул."Хан Аспарух". От 5-тте кюшмаци се тръгва към ЦГ по бул."Христо Ботев" и първата пряка вдясно на 15 метра от кръстовището, след магазина на "Конрад електроникс" е входа. Слиза се надолу по стълбите. Гриийна знае къде е, тъй че може да води незрящите.
Може да ми кажете ква музика да заредят на видеостената... /метъл, клептоманска,.../ в противен случай взимам "Дайър стрейтс" и цела вечер ще ви надувам главите със султаните на суинга и братя по оръжие /чашка/.
Ако идеята не е идейна...казвайтеМоже и в събота... примерно.
-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 29.12.08, 21:55, променено общо 1 път.
- Stranniche
- Обратна връзка:
Времевия диапазон /като за петък/ е 20.00- начало, край...га почнат да звънят да ви прибират по домовете 
Като гледам до сега 4-ма, и 1 със съмнения. Да не се окаже, че съм прецакал накрая некое гадже само за да стоя сам у кръчмата..
Звеневия що съ не обажда? Нали тоя път е твой ред за "градска"
Утре слетобед ще потвърдя масата за колко човека е.
Като гледам до сега 4-ма, и 1 със съмнения. Да не се окаже, че съм прецакал накрая некое гадже само за да стоя сам у кръчмата..
Звеневия що съ не обажда? Нали тоя път е твой ред за "градска"
Утре слетобед ще потвърдя масата за колко човека е.
- сър Айвънхоу
МЪЖжжж написа:Актуално- ОТЛАГА СЕ.
Две от групите /с коледни партита/ са поискали разширение на бройката...
С 2 думи място има, но няма маси и столове:lol:
Иначе точно щяхме да запълним оставащите празнини...
Сори пичове. Идеята се отлага за по-добри времена.
Стига бре! Не може ли някъде другаде да се сберем???
Тъкмо се настроих за купон!!!!
Bella Ciao
Bella Ciao
И аз...ама освен да ми дойдете на гости... Навсякъде е мамата си еххххх и с тия коледни и предновогодишни фирмени купони е ад. Аз затова се израдвах на остатъка до 50-тте места на заведението...ама на.сър Айвънхоу написа: Стига бре! Не може ли някъде другаде да се сберем???
- сър Айвънхоу
Завистница!4avdar4e написа:Така става тя като се правят сметки без кръчмарМнемозина написа: Чак мен ме доядя...
Bella Ciao
Bella Ciao
ти да не очакваш да рецитирате Омар Хаям и да пишат трактати за философията на мезоните?Quid написа:кви са тия манекенкисър Айвънхоу написа:...с манекенки...?...ELBI написа:супер, но за съжаление съм приел покана за друг купон...
тия са баси и изрвратенячките долни:-)
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Мнемозина написа:Това сигурно е конспирация - сменят явката тайно от нас.
Виж с топлата манджа...ще импровизираме пиейки.
- сър Айвънхоу
Ами... ако няма да те притесняваме много... да се натресем?МЪЖжжж написа:И аз...ама освен да ми дойдете на гости... Навсякъде е мамата си еххххх и с тия коледни и предновогодишни фирмени купони е ад. Аз затова се израдвах на остатъка до 50-тте места на заведението...ама на.сър Айвънхоу написа: Стига бре! Не може ли някъде другаде да се сберем???
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Ако требе и ние ще донесем по нещичко?МЪЖжжж написа:Да. У нас е явката. Направил съм солени кашкавалки и кремвиршки от бутер тесто, сега остава да видим кой кво ш`пие.
Ако са навити на троянска и водка мери джейн... значи купона е готов.
Виж с топлата манджа...ще импровизираме пиейки.
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Абе, ако не успеят другите да се организират, аз ще долетя... бъди сигурен... Щото съм я отредил за купон утре вечерта!!!МЪЖжжж написа:Аз знам, че най-неудобното нещо е да ходиш по тавана на стаята. Всичко останало е по-удобно... Сигурно в тая връзка най-притеснителното е да се блъскаш у другите дет ходят по тавана..сър Айвънхоу написа: Ами... ако няма да те притесняваме много... да се натресем?
![]()
Организиргайте се и идвайте.
Bella Ciao
Bella Ciao
- Green Light