Ей, админите
Ей, админите
Я като сте се подредили тримцата да зема да ви забия два въпроса:
1. Понякога като нетисна "Фхот" тоя тъпунгер вместо да флезне фъф форума взема та ме връща пак на логин-а... и на фтори опит флиза. Обаче понеже защото нали туй се брои явно за фторо флизане... и фсички теми ми седят като прочетени.... и не мога да си флезна направо на новото мнение, ми трябва да чета фсичко отначало... пък то ни`йе лесно... като се има предвид що простотии пишете(ме). Та що тъй става да попипам аз? Туй поведение го забелязвам само тук - на стария го нямаши...
2. Като съм флязнал и прочел некоя тема.. и по нея има нови мнения... би трябвало като цъкна на триъгълничето утпрет пред заглавието на темата да ме фърли направо на новото мнение, нъл`тъй? Да, ама не - праща ме на първото непрочетено от последния логин... Ако излязна и флязна пак сичко е ОК и триъгълничето ме праща баш където требе. Туй също поради що така? Туй поведение го имаше и на стария форум, има го и тук... Мдам...
И за двете питания - ползвам Фирефох 1.5.0.7 с Адблок инсталирган. До скоро ползвах НоСкрипт и КукиСейф, но ги махнах щото се усъмних, че може зарад някой от тях да е това нетипично поведение. Уви, не е.
Айде, вие сте
1. Понякога като нетисна "Фхот" тоя тъпунгер вместо да флезне фъф форума взема та ме връща пак на логин-а... и на фтори опит флиза. Обаче понеже защото нали туй се брои явно за фторо флизане... и фсички теми ми седят като прочетени.... и не мога да си флезна направо на новото мнение, ми трябва да чета фсичко отначало... пък то ни`йе лесно... като се има предвид що простотии пишете(ме). Та що тъй става да попипам аз? Туй поведение го забелязвам само тук - на стария го нямаши...
2. Като съм флязнал и прочел некоя тема.. и по нея има нови мнения... би трябвало като цъкна на триъгълничето утпрет пред заглавието на темата да ме фърли направо на новото мнение, нъл`тъй? Да, ама не - праща ме на първото непрочетено от последния логин... Ако излязна и флязна пак сичко е ОК и триъгълничето ме праща баш където требе. Туй също поради що така? Туй поведение го имаше и на стария форум, има го и тук... Мдам...
И за двете питания - ползвам Фирефох 1.5.0.7 с Адблок инсталирган. До скоро ползвах НоСкрипт и КукиСейф, но ги махнах щото се усъмних, че може зарад някой от тях да е това нетипично поведение. Уви, не е.
Айде, вие сте
Чакай бре
твоите проблеми що останах с вчепатлението,че са фикснати,Вяра?
Гасподе, с експлодера как е? А операта?
Къде е проблема се чудя. Вярно е че и на мен лисицата ми играеше тези номера отначало ама само докато се усетих, че съм с много рестиктивни настройки на бисквитките. Откакто си добавих новия форум нямам грижи. А за онуй дето и на стария го имаше и си ми казвал нивга не съм го виждал аз. А съм все с лисица.
Къде е проблема се чудя. Вярно е че и на мен лисицата ми играеше тези номера отначало ама само докато се усетих, че съм с много рестиктивни настройки на бисквитките. Откакто си добавих новия форум нямам грижи. А за онуй дето и на стария го имаше и си ми казвал нивга не съм го виждал аз. А съм все с лисица.
- Dark Angel
И при мен е така, но при домашния. На служебния всичко е ток.
Като имам време, ще ги сравня двете лисици, и ще дам мнение по въпроса. Само време да имам
Като имам време, ще ги сравня двете лисици, и ще дам мнение по въпроса. Само време да имам
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
а пък
аз съм с експлодер на лап топ-а и с лисица на деск топ-а...vyara написа:И двата, същитеГаспод написа:Кой от двата фъпроса или и двата?vyara написа:Хм, да. И аз забих същия вопрос в "Проблеми". Ама понеже не ми се занимава се примирих
И как тъй ш`съ примиряваш - но пасаран, както се викаАко ний не ги тормозим то кой? Ако не сега то кога?
и не съм забелязАла...
на мен си ми дава мненията по ред...а не най новото...
или аа пак съм объркала?
Re: Чакай бре
Ти ма фъргаш в размисли... Експлодера го ползвам само за банкиране, щот` тъпата банка само него признава. А на Опера не съм ходил поне от година... Което ме путсеща да погледна кво дават там. Иначе браузера не съм го ползвал никога...Remmivs написа:твоите проблеми що останах с вчепатлението,че са фикснати,Вяра?
От мен да мине, ще пробвам с експлодер. И ще докладвам.
Re: Ей, админите
Да кажа и аз.Гаспод написа: 1. Понякога като нетисна "Фхот" тоя тъпунгер вместо да флезне фъф форума взема та ме връща пак на логин-а... и на фтори опит флиза.
Досега си траях, щото викам си - се аз нещо не ми е у ред, ама то било на всички май.
Аз па като извикам адреса - http://www.3o4o.net/forum/ - се показва форума, с мястото за лог - долу. Логвам се, ама требе втори път, за да се видя наистина логната.
Иначе мойте теми се виждат като непрочетени.
За лисичата ви препоръчвам това

За повечето потребители е оК. Другите знаят какво правят.
Така работи перфектно.
боза 2000/лисица 1.5.0.7
Re: За лисичата ви препоръчвам това
А експлодера що не работи? А?Remmivs написа:
За повечето потребители е оК. Другите знаят какво правят.
Така работи перфектно.
боза 2000/лисица 1.5.0.7
Ще го гледам след пържолите
Не съм го пускал това чудесо отдавна. Само за проби на едни модове - не гледах как взаимодейства с въглехидратките. 
Тва чели ли сте го?
To fix most configuration problems you can use the Auto Cookies Mod
Download the mod from here http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?t=228741
Follow these instructions exactly.
1) Extract the "install" directory from the download to your desktop
2) ftp the complete "install" directory to the root of your phpBB2
3) Run the mod file with your browser by going to http://yourdomain/yourphpBB2/install/cookie.php
4) Accept all the suggested settings.
5) Clear cache and cookies in your browser
6) Close and restart your browser
7) Delete the "install" directory
Cool Test
To fix most configuration problems you can use the Auto Cookies Mod
Download the mod from here http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?t=228741
Follow these instructions exactly.
1) Extract the "install" directory from the download to your desktop
2) ftp the complete "install" directory to the root of your phpBB2
3) Run the mod file with your browser by going to http://yourdomain/yourphpBB2/install/cookie.php
4) Accept all the suggested settings.
5) Clear cache and cookies in your browser
6) Close and restart your browser
7) Delete the "install" directory
Cool Test
Не но не ми се и четат 38 страници
С опера 9.2 съм в момента. Кайне проблем. Пробвал съм я и нея, и лисицата от линух. Също нямат грижи. Даже и конкуеъра, както и епифанито. Не съм пробвал само сафари ама нямам мак наблизо.
Ще прочета за този скрипт все пак ама не и дискусията.
Re: Не но не ми се и четат 38 страници
Бе и аз не го знам тоя език, ма не трябва ли да е "кайн проблем"?Remmivs написа:![]()
С опера 9.2 съм в момента. Кайне проблем. Пробвал съм я и нея, и лисицата от линух. Също нямат грижи. Даже и конкуеъра, както и епифанито. Не съм пробвал само сафари ама нямам мак наблизо.
Има нещо гнило, шъ знайш, и хич не ми се измъквай с "При мен работи"... щот` шъ зема да дода при теб... па да видим... (шоколади НЯМА да нося)
Гасподе, стига си пищял, щото заради теб сега от Генералния щаб ще започнат да барат дет не им е работа и ще прецакат нещоГаспод написа:Бе и аз не го знам тоя език, ма не трябва ли да е "кайн проблем"?Remmivs написа:![]()
Има нещо гнило, шъ знайш, и хич не ми се измъквай с "При мен работи"... щот` шъ зема да дода при теб... па да видим... (шоколади НЯМА да нося)
![]()
Дали вече не почнаха де.....с барането - преди малко както си четях и ме изплю форума.
Възмутително!
- Dark Angel
напиши оплакване, в три екземпляраesti написа: Възмутително!

Нема паesti написа:Гасподе, стига си пищял, щото заради теб сега от Генералния щаб ще започнат да барат дет не им е работа и ще прецакат нещоГаспод написа:Бе и аз не го знам тоя език, ма не трябва ли да е "кайн проблем"?Remmivs написа:![]()
![]()
, а при мен сичко си работи ОК.
Дали вече не почнаха де.....с барането - преди малко както си четях и ме изплю форума.
Възмутително!
Шъ пищя пък
Искам да работи и при мен
ама ха де
И аз бях позорно изплюта преди малко, и Вяра се оплаква.esti написа: Дали вече не почнаха де.....с барането - преди малко както си четях и ме изплю форума.
Възмутително!
Да не му присядаме нещо?
Panta rhei...
Да.Dark написа:напиши оплакване, в три екземпляраesti написа: Възмутително!
И в отговор, не един, не два, а три бана ще получа.
Пробва ли с такива настройки на лисицата?Гаспод написа:Хубу де, все някъде трябва да има проблем... ако кажеш, и Оперета ще си инсталирам... обаче ме дразни и ми се ще да го решимRemmivs написа:Ела ама си донеси и твоята макина да сравняваме
Ме както кажеш кайн да е
може и авел
Казвай кво да правя
Пробва ли с оператас настройките по подразбиране?
Имаш ли всички ъпдейти на експлодера? С ХР ли си?
Ми аз кат казвам, че при мен работи.......ти от намеци не разбираш ли бре заплес!Гаспод написа:Нема па
Шъ пищя пък
ама ха де
![]()
Вин2000Remmivs написа:Пробва ли с такива настройки на лисицата?Гаспод написа:Хубу де, все някъде трябва да има проблем... ако кажеш, и Оперета ще си инсталирам... обаче ме дразни и ми се ще да го решимRemmivs написа:Ела ама си донеси и твоята макина да сравняваме
Ме както кажеш кайн да е
може и авел
Казвай кво да правя
Пробва ли с оператас настройките по подразбиране?
Имаш ли всички ъпдейти на експлодера? С ХР ли си?
с лисицата пробвах с твоите настройки... те така си бяха след като махнах КукиСейфа
Сега инсталирам оперета
Тцesti написа:Ми аз кат казвам, че при мен работи.......ти от намеци не разбираш ли бре заплес!Гаспод написа:Нема па
Шъ пищя пък
ама ха де
![]()
![]()
Мен и в прав текст да ми кажат пак не разбирам
пък и искам при МЕН да работи... щот` иначе твърде скъпо ще ми излезе... шоколадите пари струват
Ай сяRemmivs написа:а разтика ли боклука и рестартира ли лисицата?Гаспод написа:Вин2000
с лисицата пробвах с твоите настройки... те така си бяха след като махнах КукиСейфа
Сега инсталирам оперета
а бозата
Аз доматето да не ги ручам с колците а?
На стар краставичар краставици шъ продава... и то брани от неговата градина.
Засрами се ей...
Ма кат си краставичар оти окаш бре. Бери, бели - яж.Гаспод написа:Ай сяRemmivs написа:а разтика ли боклука и рестартира ли лисицата?Гаспод написа:Вин2000
Сега инсталирам оперета
а бозата
Засрами се ей...
Шъ мъ амбицираш, начи, да ви крад(к)на администраторските права... Ма после да не риветиRemmivs написа:Ма кат си краставичар оти окаш бре. Бери, бели - яж.Гаспод написа:Ай сяRemmivs написа:а разтика ли боклука и рестартира ли лисицата?Гаспод написа:Вин2000
Сега инсталирам оперета
а бозата
Засрами се ей...