аз такива ги харесвамсър Айвънхоу написа: Абе, важното е да не остава без работа, че почва да мисли и върши глупости!
дето мислят и правят глупости
Върпос на вкус...zmeu написа:аз такива ги харесвамсър Айвънхоу написа: Абе, важното е да не остава без работа, че почва да мисли и върши глупости!
няма лошоzmeu написа:аз такива ги харесвамсър Айвънхоу написа: Абе, важното е да не остава без работа, че почва да мисли и върши глупости!
а супата от петел кой ще я направи са ми кажиzmeu написа:че кой ти говори за женитбаQuid написа: няма лошо
но да живее у комшията:blum:
алоооу, сериозния
няма такива неща
само ядеш и хвърляш
С пирожки!Remmivs написа:С банички ли ще търкаме после или с понички?Пипи написа:Една бозичка?
тая супа от петел за да влезе добре трябва и няколко пъти и греяна ракияzmeu написа:изтънчени кулинариRemmivs написа:мръсни пияници долни
пардон, лакомници
за пиене дума не сме обелвали
тук
абе, не сте българи вий бе, друго си е да се осмърди цялата къща на празRemmivs написа:А! И аз не обичам, какво говоря, МРАЗЯ праз!zmeu написа: не обичам супи
рядка работа
и прас не обичам
виж основното трябва да е крехко и сочно
Супите са ми ок.
Но крехкото сочното мммммммм
с червено винце ммммммм
И чесън, и чесън!!!latrevw написа:абе, не сте българи вий бе, друго си е да се осмърди цялата къща на празRemmivs написа:А! И аз не обичам, какво говоря, МРАЗЯ праз!zmeu написа: не обичам супи
рядка работа
и прас не обичам
виж основното трябва да е крехко и сочно
Супите са ми ок.
Но крехкото сочното мммммммм
с червено винце ммммммм
ъ-ъ сетих се един вицzmeu написа:без кетчуп
е на балкона ли го ядете4avdar4e написа:ПразЪТ се държи на балкона, заровен в сандъче, нищо не знаете виеlatrevw написа: абе, не сте българи вий бе, друго си е да се осмърди цялата къща на праз
В доматито се скълцва и се жули преди кайвето
Абе, надялкай праз в зелевата чорба с една люта чушка... пък гледай как се оправя махмурлук...4avdar4e написа:ПразЪТ се държи на балкона, заровен в сандъче, нищо не знаете виеlatrevw написа: абе, не сте българи вий бе, друго си е да се осмърди цялата къща на праз
В доматито се скълцва и се жули преди кайвето
Цъ - цъ - цъ!Remmivs написа:Всеки може да полее жена си с шампанско и да я напръска със сметана. БЪДИ БЪЛГАРИН! Полей я с шкембе-чорба и я натъркай с люти чушки!
Хъъъъъ, добре, че си тури лепенката на устата... иначе какви работи без малко да надумаш. Хъъъъъ...БоЕВ написа: Цъ - цъ - цъ!
Ей тука вече съм бездумен.
Тва ше да го е писАло некое много одило, много видело.
Цъ - цъ - цъ!
Ай сиктир бе, маскари. Там дето подмиват къзове с шампанско и мажат путки със сметана има къде-къде по гнусни ястия от шкембето. Ама нали ТПЗ-тата са си ТПЗ-та, та са способни и от вмирисана кубинка да смучат шампанско, щото, нали е по-така изтънчено.
Ай сиктир!
![]()
Стига бе, БоЕВ, друже! Ма как ги четеш понякога нещата направо падам! Това е апотеоз на нашата мъжественост! Това не е подигравка с нас, а закачка към тях! Онези изтънчените! И освен това е апотеоз и на нашите жени! Я си представи коя примадона може да я натъркат с чушка и да я полеят с шкембе като петинг и увертюра към едно ъ-ъ да не казвам българската дума, че и даже словосъчетание...БоЕВ написа:Цъ - цъ - цъ!
Ей тука вече съм бездумен.
Тва ше да го е писАло некое много одило, много видело.
Цъ - цъ - цъ!
Ай сиктир бе, маскари. Там дето подмиват къзове с шампанско и мажат путки със сметана има къде-къде по гнусни ястия от шкембето. Ама нали ТПЗ-тата са си ТПЗ-та, та са способни и от вмирисана кубинка да смучат шампанско, щото, нали е по-така изтънчено.
Ай сиктир!
![]()
Като сметнем, че Бисмарк е от Бавария. Че има една теория за това, как баварците са наследници на един клон на прабългарите, значи си е българска супата!4avdar4e написа:А ти знайш ли тая чорба как се казва по Европата??? Супа "Бисмарк"сър Айвънхоу написа: Абе, надялкай праз в зелевата чорба с една люта чушка... пък гледай как се оправя махмурлук...