http://www.mp3.bg/news/1690.html
Ремка...
- Житената Питка
- BOFH
Ремка...
(\__/)
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
(='.'=)
- Green Light
- Житената Питка
- BOFH
Явно темата започва да отича, та да си пусна бързо едно нещо
http://kykyy.blog.bg/viewpost.php?id=23537
(\__/)
(='.'=)
(='.'=)
Понякога начинът, по който мъжете гледат на жените ме ужасява.Житената Питка написа:Явно темата започва да отича, та да си пусна бързо едно нещо
Това до голяма степен е вярно. И като общочовешко твърдение е вярно.4avdar4e написа:Мъжете гледат на жените така, както те им позволятvyara написа: Понякога начинът, по който мъжете гледат на жените ме ужасява.
Но има определена порода мъже, които, повярвай ми, така си гледат на жените. Курви са ако им пуснат, ако не им пуснат - пак.
- сър Айвънхоу
Между рогите...4avdar4e написа: На такива им завъртвам лопатата в главата
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- сър Айвънхоу
Един се връща от командировка. Натоварил се здраво с куфари, пакети, чанти... Не може, нито да отключи, нито да позвъни. Минава комшийката му и го пита:frisky lioness написа:-Какво изпитвам мъжете когато жените им изневеряват?
-Рогазъм.
- Не можеш да позвъниш ли? Пробвай с рогата де!
Bella Ciao
Bella Ciao
Тези, които спят с мен са готини мацки.vyara написа:Това до голяма степен е вярно. И като общочовешко твърдение е вярно.
Но има определена порода мъже, които, повярвай ми, така си гледат на жените. Курви са ако им пуснат, ако не им пуснат - пак.
Тези, които спят с мен и с други са к..ви.
Тези, които спят само с други мъже са мръсни к..ви.
Това, горното, за пълнота.
На мен ми е по-интересен въпроса, какво мислят жените (не въпросните обектифицирани индивидки) за подобни ъ-ъ мъжки индивиди.
и да ти кажа, с тази пуста еманципация и феминизация, въпросната обектификация е напълно двупосочна вече. Пфу!
- сър Айвънхоу
Питай Звеневия!... написа:А кво за бащите на момчета?vyara написа:Ти си баща на момичета. Какво мислиш ти?
Bella Ciao
Bella Ciao
Има си мъжки свини и за такива случаи.... написа:А кво за бащите на момчета?vyara написа:Ти си баща на момичета. Какво мислиш ти?
Да пази Господ!
Еманципираните мръсници - жени, за които Рем намеква могат само прахта да дишат на някои извратеняци.
Не ми се пише по темата.
Последно промяна от vyara на 20.12.07, 13:35, променено общо 1 път.
Не се ядосвай.vyara написа:Това до голяма степен е вярно. И като общочовешко твърдение е вярно.4avdar4e написа:Мъжете гледат на жените така, както те им позволятvyara написа: Понякога начинът, по който мъжете гледат на жените ме ужасява.
Първо, това може да е поза.
Второ, ако не е, са по-скоро за съжаление.
Panta rhei...
тва не е верноpocti_bezobidna написа:Нищо хубавоRemmivs написа: На мен ми е по-интересен въпроса, какво мислят жените (не въпросните обектифицирани индивидки) за подобни ъ-ъ мъжки индивиди.
щото просто не е верно
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ти зак'во мислиш, че го няма звеневия:lol::lol::lol:Mila написа:Остава само да кажеш, че си пребила някого наистина.4avdar4e написа:Не знам, аз го прочетох гравирано на мойта точилкаMila написа: Така ли?Това в художествената литература ли го пише?

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Mila написа:Предполагам, че е изяден, ако съдя по аватара и липсата на букви в ника му.frisky lioness написа:
Ти зак'во мислиш, че го няма звеневия:lol::lol::lol:
Само семето е оставено:lol::lol:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- сър Айвънхоу
Мдааам... затова са три точкитеfrisky lioness написа:Mila написа:Предполагам, че е изяден, ако съдя по аватара и липсата на букви в ника му.frisky lioness написа:
Ти зак'во мислиш, че го няма звеневия:lol::lol::lol::rotfl24::rotfl24:
Само семето е оставено:lol::lol:
Bella Ciao
Bella Ciao
сега на чавето зъбите ли ще гледаме?Mila написа:Предполагам, че е изяден, ако съдя по аватара и липсата на букви в ника му.frisky lioness написа:
Ти зак'во мислиш, че го няма звеневия:lol::lol::lol:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.