Фалическите Лого Награди
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Фалическите Лого Награди

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- сър Айвънхоу
Re: Фалическите Лого Награди
альо, ти какви форуми разглеждаш? А?
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Тоя Киро ми харесаELBI написа:альо, ти какви форуми разглеждаш? А?
Ето още нещо интерсно от него.
Не се бях замисляла и наистина не бях гледала тази сцена в края на КП:-):blink:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Тоя Киро е мода на Дирникаfrisky lioness написа: Тоя Киро ми хареса
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ти па има ли някой, когото да не познаваш:blum::winkw:4avdar4e написа:Тоя Киро е мода на Дирникаfrisky lioness написа: Тоя Киро ми хареса
Аз съм извън модата:blum:

важно е да си във времето.frisky lioness написа:Ти па има ли някой, когото да не познаваш:blum::winkw:4avdar4e написа:Тоя Киро е мода на Дирникаfrisky lioness написа: Тоя Киро ми хареса
Аз съм извън модата:blum::winkw:
И то в тебе.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 29.12.08, 21:46, променено общо 1 път.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Не знамКапинчо написа:Това да не е оня Киро от изречението дето всички думи започват с К?frisky lioness написа:
Тоя Киро ми хареса
Какво е това изречение?

-
Дядо Капинчо
...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Малииии:blink::shocked:Капинчо написа:
Когато куцият Киро клецаше кака Кина, кварталната курва, кака Кина каза: "Клецай, Киро, клецай, какъф кеф, какъв корав кур!".
и седнал Елби да ме пита по кви форуми ходя:lol::lol:
А ти къде ги учиш тия работи,а,а,а?!:blink::shocked:

-
Дядо Капинчо
...
Капинеее, Капине..., какви кинични клупости ки кацат у клавата....Капинчо написа:Когато куцият Киро клецаше кака Кина, кварталната курва, кака Кина каза: "Клецай, Киро, клецай, какъф кеф, какъв корав кур!".
Личи бе, как? Да кажа ли целия виц?Капинчо написа:Това ми е спомен от детските години. Не личи ли?
Да, моляRemmivs написа:Личи бе, как? Да кажа ли целия виц?Капинчо написа:Това ми е спомен от детските години. Не личи ли?
ми няма да пиша прав на гадната клавиатураfrisky lioness написа:...и седнал Елби да ме пита по кви форуми ходя:lol::lol:
...:
пропуснал съм га си разправял за детството си ...Капинчо написа:....
Това ми е спомен от детските години. Не личи ли?
Ми... стандартна постановка. Училище. Даскалицата кара децата да казват изречения, в които всички думи започват с една буква.4avdar4e написа:Да, моляRemmivs написа:Личи бе, как? Да кажа ли целия виц?Капинчо написа:Това ми е спомен от детските години. Не личи ли?
Става първото дете:
Британските бомбандировачи бомбандираха Бомбай.
Става второто, третото, а Иванчо все дига ръка ама не го вдигат. Накрая не останало друго и го вдигнали.
Кака Кина.....
Даскалката в амок.
Иване, веднага при директора! И да му повториш изречението!
Отива той и след малко се връща гризейки огромен шоколад "София"
Учителката
Откъде е този шоколад, Иване!?!
Ами от директора, другарко. Каза, че ще ми даде още един ако му кажа къде живее кака Кина...