Рем, надявам се липсата ти да се дължи на мързелуване на някой далечен екзотичен плаж, а не на някакви проблеми.
Рем...
Рем...
Нещо ми се губи от погледа, а когато не ми е пред очите и ми се разваля пейзажа.
Рем, надявам се липсата ти да се дължи на мързелуване на някой далечен екзотичен плаж, а не на някакви проблеми.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Рем...
И на мен ми липсва:(esti написа:Нещо ми се губи от погледа, а когато не ми е пред очите и ми се разваля пейзажа.
Дали "копитцето" му се е оправило:( Надявам се да е здрав и цялото му семейство също.

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Елементарно, драга ми Ести - просто застани пред погледа му 8) Аз ще ви гледам от страни и ще нарисувам гледката...esti написа:Нещо ми се губи от погледа, а когато не ми е пред очите и ми се разваля пейзажа.
8)
Не искам да му заставам пред погледа, за да не го стряскам човека:lol:ELBI написа:Елементарно, драга ми Ести - просто застани пред погледа му 8) Аз ще ви гледам от страни и ще нарисувам гледката...esti написа:Нещо ми се губи от погледа, а когато не ми е пред очите и ми се разваля пейзажа.
8)
Ти просто кажи, дали е ОК?
Ами ако го стреснеш - той ще поръча веднага по едно питие, за да избегне стреса!!!esti написа:Не искам да му заставам пред погледа, за да не го стряскам човека:lol:ELBI написа:Елементарно, драга ми Ести - просто застани пред погледа му 8) Аз ще ви гледам от страни и ще нарисувам гледката...esti написа:Нещо ми се губи от погледа, а когато не ми е пред очите и ми се разваля пейзажа.
8)
Аз си имам принцип - ако някой "се губи" от поглед, от телефони, от т.н.- значи е добре, защото знам,че най-бързо и сигурно идват лошите новини.
Ама мога да го питам, спешъл фор ю 8)
А аз, когато някой ми изчезне от погледа и започва да ме избива на лудост......ама женска му работа. Ние сме, като квачките, дето все си искат пиленцата покрай тях:DELBI написа:Ами ако го стреснеш - той ще поръча веднага по едно питие, за да избегне стреса!!!esti написа:Не искам да му заставам пред погледа, за да не го стряскам човека:lol:ELBI написа:Елементарно, драга ми Ести - просто застани пред погледа му 8) Аз ще ви гледам от страни и ще нарисувам гледката...esti написа:Нещо ми се губи от погледа, а когато не ми е пред очите и ми се разваля пейзажа.
8)
Аз си имам принцип - ако някой "се губи" от поглед, от телефони, от т.н.- значи е добре, защото знам,че най-бързо и сигурно идват лошите новини.
Много мило, че си готов спешъл за мен да го попиташ, но не ми се ще да го притесняваме ако е решил просто да се кефи сам на себе си т.е. ако е почувствал нужда да се усамоти за малко.
Абе де да знам...
Ако все пак разбереш нещо.....
Официален отговор от Рем - ДОБРЕ СЪМ!!! И завършва с усмивка !!!esti написа:А аз, когато някой ми изчезне от погледа и започва да ме избива на лудост......ама женска му работа. Ние сме, като квачките, дето все си искат пиленцата покрай тях:DELBI написа:Ами ако го стреснеш - той ще поръча веднага по едно питие, за да избегне стреса!!!esti написа:Не искам да му заставам пред погледа, за да не го стряскам човека:lol:ELBI написа:Елементарно, драга ми Ести - просто застани пред погледа му 8) Аз ще ви гледам от страни и ще нарисувам гледката...esti написа:Нещо ми се губи от погледа, а когато не ми е пред очите и ми се разваля пейзажа.
8)
Много мило, че си готов спешъл за мен да го попиташ, но не ми се ще да го притесняваме ако е решил просто да се кефи сам на себе си т.е. ако е почувствал нужда да се усамоти за малко.
Абе де да знам...
Сега нахрани пиленцата и почерпи по едно следобедно мартини !!!
Благодаря ти Елби!ELBI написа:Официален отговор от Рем - ДОБРЕ СЪМ!!! И завършва с усмивка !!!esti написа:А аз, когато някой ми изчезне от погледа и започва да ме избива на лудост......ама женска му работа. Ние сме, като квачките, дето все си искат пиленцата покрай тях:DELBI написа:Ами ако го стреснеш - той ще поръча веднага по едно питие, за да избегне стреса!!!esti написа:Не искам да му заставам пред погледа, за да не го стряскам човека:lol:ELBI написа:Елементарно, драга ми Ести - просто застани пред погледа му 8) Аз ще ви гледам от страни и ще нарисувам гледката...esti написа:Нещо ми се губи от погледа, а когато не ми е пред очите и ми се разваля пейзажа.
8)
Абе де да знам...
Сега нахрани пиленцата и почерпи по едно следобедно мартини !!!
Един дерт по-малко...8)
Имаш мартинито от мен!
А маслинката лично ще ти я подам набодена на клечица, да си я хапнеш (мартини нали с маслинки вървеше?)
Разбира се, че с маслинки/а!!! Както ракийка с туршийка или винце със сиренце... Мартинито - сухо - нали знаешesti написа:Благодаря ти Елби!
Един дерт по-малко...8)
Имаш мартинито от мен!
А маслинката лично ще ти я подам набодена на клечица, да си я хапнеш (мартини нали с маслинки вървеше?)
И да стискаш палци на Рем за неделя, а той ще почерпи за Коледа. Мда...не ме питай за подробности - кат се върне - той ще ти обяснява - аз само препредадох горещата ти загриженост 8)
Тук е едно мокро, ако вали още сняг ще стане и кишаво... мани - не обичам като е ни снежно и красиво, ни съхо и слънчево...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
ELBI написа:
И да стискаш палци на Рем за неделя, а той ще почерпи за Коледа. quote]
Ще стискаме. Де който, квото има:)
Късмет му желая:)

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Няма да питам.ELBI написа:Разбира се, че с маслинки/а!!! Както ракийка с туршийка или винце със сиренце... Мартинито - сухо - нали знаешesti написа:Благодаря ти Елби!
Един дерт по-малко...8)
Имаш мартинито от мен!
И да стискаш палци на Рем за неделя, а той ще почерпи за Коледа. Мда...не ме питай за подробности - кат се върне - той ще ти обяснява - аз само препредадох горещата ти загриженост 8)
Тук е едно мокро, ако вали още сняг ще стане и кишаво... мани - не обичам като е ни снежно и красиво, ни съхо и слънчево...
Само, дано това, че ще черпи по Коледа не означава, че чак тогава ще се върне.
Стискам му палци!
А ти сухото го имаш!8)