Бихте ли гледали продължението? Аз, да, с любопитство при това.
Апропо, главната женска роля я изпълнява щерката на Михаил Боярский..
Лелеее, откога му се точа на тоя филм...4avdar4e написа:30 години по-късно... Премиерата в Русия е днес, по света (за у нас не знам) - на 28. Официалният сайт - www.ironiasudbi.ru - с трейлъри (вчера ги гледах), инфо и т.н. днес, естествено, не се отваря. Но ето тука примерно има информация: http://www.kinopoisk.ru/level/1/film/276261/. Всяка лента в киносалоните (около 1000 май бяха, едновременно във всички го пускат), ще се охранява от 2 охранители. Филмът е сниман в Прага, доскоро е имало пълно информационно затъмнение. Абе, мащабна история!Най-скъпият съвремен руски филм, от режисьора на Дозорите. Из руските сайтове се вихрят битки, още преди филма да е пуснат. Все пак е филм-мит, едва ли не, а сега приказката е ... развалена. Щото принцът и принцесата не се били оженили
![]()
Кой, 2 ли??:shocked: Нали писах, че днес го пускат.. Не че нема го хакнат братята.. А първия ще го пуснат тия дни около Нова Година, задължителносър Айвънхоу написа: Лелеее, откога му се точа на тоя филм...
С кеф ще си го намеря да го изгледам!!!
А, пък ако му напишеш и субтитрите... много ще те обичам :)
Таман щях да пиша, че с кеф ще изгледам 2-ката, но първо трябва да си опресня с 1-ницата4avdar4e написа:Кой, 2 ли??:shocked: Нали писах, че днес го пускат.. Не че нема го хакнат братята.. А първия ще го пуснат тия дни около Нова Година, задължителносър Айвънхоу написа: Лелеее, откога му се точа на тоя филм...

Аз 1-цата я имам на двд!!!4avdar4e написа:Кой, 2 ли??:shocked: Нали писах, че днес го пускат.. Не че нема го хакнат братята.. А първия ще го пуснат тия дни около Нова Година, задължителносър Айвънхоу написа: Лелеее, откога му се точа на тоя филм...
интересно хабенски и безруков не съм ги веждал заедно до ся4avdar4e написа:30 години по-късно... Премиерата в Русия е днес, по света (за у нас не знам) - на 28. Официалният сайт - www.ironiasudbi.ru - с трейлъри (вчера ги гледах), инфо и т.н. днес, естествено, не се отваря. Но ето тука примерно има информация: http://www.kinopoisk.ru/level/1/film/276261/. Всяка лента в киносалоните (около 1000 май бяха, едновременно във всички го пускат), ще се охранява от 2 охранители. Филмът е сниман в Прага, доскоро е имало пълно информационно затъмнение. Абе, мащабна история!Най-скъпият съвремен руски филм, от режисьора на Дозорите. Из руските сайтове се вихрят битки, още преди филма да е пуснат. Все пак е филм-мит, едва ли не, а сега приказката е ... развалена. Щото принцът и принцесата не се били оженили
![]()
Явно е имало проблем някакъв, сега и при мен се отваря.Кент написа: интересно хабенски и безруков не съм ги веждал заедно до ся
що ве трейлера си се отваря, току го гледах
мерси че напомни
Е не може преди, га още си бил в Бургасzmeu написа:тук за какво иде реч
изобщо не ми е ясно
но щом ви влече приятно гледане
Фриски, в замундата го има, гледам обаче, че е без субтитри. Ако решиш, търси го с българското име "Ирония на съдбата"frisky lioness написа: Таман щях да пиша, че с кеф ще изгледам 2-ката, но първо трябва да си опресня с 1-ницатаДано го засека по някой канал, иначе ще трябва специално да си го търся:-):winkw:
Няма проблеми с намирането:-)4avdar4e написа:Фриски, в замундата го има, гледам обаче, че е без субтитри. Ако решиш, търси го с българското име "Ирония на съдбата"frisky lioness написа: Таман щях да пиша, че с кеф ще изгледам 2-ката, но първо трябва да си опресня с 1-ницатаДано го засека по някой канал, иначе ще трябва специално да си го търся:-):winkw:

е не съм4avdar4e написа: Е не може преди, га още си бил в Бургас, да не си гледал всяка Нова година "Ирония судьбы или С легким паром"??? Просто не минаваше година, без да го пуснат. Там едни, дето се напиха в една руска баня и т.н., и т.д
Почвай да го превеждаш, ние ще го "наредим" после по време...4avdar4e написа:Фриски, в замундата го има, гледам обаче, че е без субтитри. Ако решиш, търси го с българското име "Ирония на съдбата"frisky lioness написа: Таман щях да пиша, че с кеф ще изгледам 2-ката, но първо трябва да си опресня с 1-ницатаДано го засека по някой канал, иначе ще трябва специално да си го търся:-):winkw:
един долен пияницаzmeu написа:е не съм4avdar4e написа: Е не може преди, га още си бил в Бургас, да не си гледал всяка Нова година "Ирония судьбы или С легким паром"??? Просто не минаваше година, без да го пуснат. Там едни, дето се напиха в една руска баня и т.н., и т.д
бил съм заблуден
не съм гледал тв
а тази сюжетна линия не може да ме насочи много в руското кино
все едно да ти кажа
един хамерикански филм и едни се стреляха там
Их, ма си дракаzmeu написа: е не съм
бил съм заблуден
не съм гледал тв
а тази сюжетна линия не може да ме насочи много в руското кино
все едно да ти кажа
един хамерикански филм и едни се стреляха там
ако ти се гледа рашън кино то гледайzmeu написа:тук за какво иде реч
изобщо не ми е ясно
А, не, благодаря, след Арабела не се фащам на таз въдичка... Превод - само в ефир:winkw:сър Айвънхоу написа: Почвай да го превеждаш, ние ще го "наредим" после по време...
То и банята е доста добър филм... Има си дори всичко...Quid написа:ако ти се гледа рашън кино то гледайzmeu написа:тук за какво иде реч
изобщо не ми е ясно
как русняците правят риболов ,лов и т.н
там е мазало особенно при риболова
тва е шедьовър:rotfl24:
Добре, тогава ще дойда у вас да го гледам, та да ми превеждаш...4avdar4e написа:А, не, благодаря, след Арабела не се фащам на таз въдичка... Превод - само в ефир:winkw:сър Айвънхоу написа: Почвай да го превеждаш, ние ще го "наредим" после по време...
Ама проблемът ти е никкъв, само дето трябва да почакаш за сладкишите, щото Дядото (тоя долен пияница и ицвратеняк:rotfl24:) още не ни е донесъл новата фурнасър Айвънхоу написа:
Добре, тогава ще дойда у вас да го гледам, та да ми превеждаш...
П.П. Тъкмо и да пробвам какви сладкиши прави новата ви фурна...
П.П.П. Аз обещаното си го търся, като наследство, ша знайш!
Абе, аз за хлебопекарната говоря, не се прави на неразбрала!4avdar4e написа:Ама проблемът ти е никкъв, само дето трябва да почакаш за сладкишите, щото Дядото (тоя долен пияница и ицвратеняк:rotfl24:) още не ни е донесъл новата фурнасър Айвънхоу написа:
Не, бе, не се правя, ама нали сме написали писмо за нова фурна...сър Айвънхоу написа: Абе, аз за хлебопекарната говоря, не се прави на неразбрала!
сър Айвънхоу написа:Абе, аз за хлебопекарната говоря, не се прави на неразбрала!4avdar4e написа:Ама проблемът ти е никкъв, само дето трябва да почакаш за сладкишите, щото Дядото (тоя долен пияница и ицвратеняк:rotfl24:) още не ни е донесъл новата фурнасър Айвънхоу написа:
Сигурно бих, но ще се постарая да не го мисля като продължение.4avdar4e написа:30 години по-късно... Премиерата в Русия е днес, по света (за у нас не знам) - на 28. Официалният сайт - www.ironiasudbi.ru - с трейлъри (вчера ги гледах), инфо и т.н. днес, естествено, не се отваря. Но ето тука примерно има информация: http://www.kinopoisk.ru/level/1/film/276261/. Всяка лента в киносалоните (около 1000 май бяха, едновременно във всички го пускат), ще се охранява от 2 охранители. Филмът е сниман в Прага, доскоро е имало пълно информационно затъмнение. Абе, мащабна история!Най-скъпият съвремен руски филм, от режисьора на Дозорите. Из руските сайтове се вихрят битки, още преди филма да е пуснат. Все пак е филм-мит, едва ли не, а сега приказката е ... развалена. Щото принцът и принцесата не се били оженили
![]()
Само като видиш двойната брадичка на Барбара Брилска и приказката отива на киноМнемозина написа: Сигурно бих, но ще се постарая да не го мисля като продължение.
За да не ми се развали приказката.
Виж сега, в наш интерес е в приказките да започне да има и двойни брадички.4avdar4e написа:Само като видиш двойната брадичка на Барбара Брилска и приказката отива на киноМнемозина написа: Сигурно бих, но ще се постарая да не го мисля като продължение.
За да не ми се развали приказката.Ама пък младоците са много сладки
Мнемозина написа: Виж сега, в наш интерес е в приказките да започне да има и двойни брадички.![]()
Щото те младоците винаги са много сладки...
Точно такова нещо си мислех в онази тема - помниш ли, дето всички бяха влюбени в някакви артисти.4avdar4e написа:Мнемозина написа: Виж сега, в наш интерес е в приказките да започне да има и двойни брадички.![]()
Щото те младоците винаги са много сладки...![]()
Бе, хубава си е, квото и да си говоря. Просто изведнъж ми стана мъчно, щото то времето си тече, филмът (старият) продължава да е свеж, пък артистите взели, че остаряли, кой повече, кой по-малко
Аз затуй предвидливо ще го гледам преди свинското, барем закача нещоmaggot написа:Мдааааа... откакто баба ми на една Нова Година започна да го гледа, сготви свинското, после продължи да го гледа, после подремна около час и успя все пак да види и финала след като обърса омацаното от преяждането със свинското, от тогава не го гледам.