А! И за ЗГ и кинтите на Калиостро никой дума не обелва.БоЕВ написа:А, срещу - аах, русалка - нямаш против и не ти е блюдкаво-розово.zmeu написа: просто малко много розово ми стана с - аах, катерички
Мнемозинки
- Глас в пустиня
Ами всеки да си говори за каквото го интересува. Някой ако го интересува да зарадва Мнемо, иска да го направи. Айде моля да си имаме реципрочното уважение, щото найш как не ставам по-добра по Коледа. Тогава си отпускам душата.БоЕВ написа:Абе тия неща са си битовизми - кой квот го интересува - не може да не се говори за тях.vyara написа: А! И за ЗГ и кинтите на Калиостро никой дума не обелва.
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Тъй де, мен и жената не ме разбра кога си сложих ЗГ.vyara написа:Ами всеки да си говори за каквото го интересува. Някой ако го интересува да зарадва Мнемо, иска да го направи. Айде моля да си имаме реципрочното уважение, щото найш как не ставам по-добра по Коледа. Тогава си отпускам душата.БоЕВ написа:Абе тия неща са си битовизми - кой квот го интересува - не може да не се говори за тях.vyara написа: А! И за ЗГ и кинтите на Калиостро никой дума не обелва.
То по принцип е така.vyara написа:Ами всеки да си говори за каквото го интересува. Някой ако го интересува да зарадва Мнемо, иска да го направи. Айде моля да си имаме реципрочното уважение, щото найш как не ставам по-добра по Коледа. Тогава си отпускам душата.БоЕВ написа:Абе тия неща са си битовизми - кой квот го интересува - не може да не се говори за тях.vyara написа: А! И за ЗГ и кинтите на Калиостро никой дума не обелва.
Ама вие всякак ме радвате.
Хайде да спрем с тоя спор, каквото - такова.
Panta rhei...