Ще пробвам под чадъраБоЕВ написа:
И там няма да се скриеш!:lol:
Ако не стане - ще се заровя под купчина женски тела. Може и да не се скрия, но поне ще ми е гот
За друсането, прав си...ъъъ...Gaspode написа:Кой бе? Ти ли си смотана? Я се събуди... ако трябва викни някой да те...ъъъ... подруса... поклати... абе там квото дойде, белким се събудиш :)vyara написа: Душици златни са. Чак не знам такава смотана майка как може да има такива свестни деца.
Дяцата викам да почнем да ги разменяме на ротационен принцип. Тва ми е май единствения шанс да имам такива спокойни дяца
Много ви е лесно на вас!БоЕВ написа:Цъ! Докато отстъпваш все ще те настъпват.Мнемозина написа:Бе то че трябва - трябва, ама все пак по-деликатно някак си е добре да се каже.Gaspode написа:Ми кво бе? Прав е! Да свиква!Мнемозина написа: Е ти голямо успокоение я успокои...
Ей, няма угодия на тебе значииии!vyara написа:Ан тъй. малко много са руси, ама ще го преглътна.БоЕВ написа:Опс! Вземам си забележка - за мен една от тези, моля!:lol:vyara написа:Боев, при толкова снежанки, кви са тия грозните мъже дето ги пускаш, не знам.
Извратеняк.
Де си видял руса снежанка, бре.
И аз съм преброена, надявам се, и отивам пак да шетам.vyara написа:И аз предпочитам различен, ама сте еднакви.БоЕВ написа:Предпочитам - "различен"!vyara написа: Извратен си, аз ти казах.
Добре, спирам.
Похилих се малко, ся ше се кротна да чета.
Важното е, че ме преброи.