Автор - Ulita
Лек, усмихнат и успешен ден!:-)

Хубаво е като има една усмивка да свети в нечии ангелски очи.БоЕВ написа:и ми се прииска да го споделя. Всичко е временно и второстепенно, най-важното е, да накарш детските очи да се усмихнат.
Автор - Ulita
Благодаря - в края на деня.БоЕВ написа:и ми се прииска да го споделя. Всичко е временно и второстепенно, най-важното е, да накарш детските очи да се усмихнат.
Това са тибетски деца, братче и сестриче...4avdar4e написа:Тези дечица гледат тъжно, с очакване на .... нещо:(vyara написа:Прилича на една от наградените снимки в последния NG.
А оня от снимката, дето я е пуснал, Боев, е присмехулник, залива се от кикот, направил е беля и чака да бъде открита
В случая един чичко с фотоапарат, навярно4avdar4e написа:И важният въпрос е: какво виждат през прозореца???vyara написа: Това са тибетски деца, братче и сестриче...
Аз я пуснах, защото прозорецът пак е като рамка един вид и пак деца.
Да, може би си права, те не са тъжни. Те са като нас - възрастните, някакъв чичко/леличка ги снима и те гледат... като възрастни. В очите им няма детство:crying:vyara написа: В случая един чичко с фотоапарат, навярно
Знам ли ги, като ги видях първия път в списанието, не ми се видяха тъжни.
Понеже на снимката е бяло дете, т.е. генетично по-близко до тебе. По същата причина бихме предпочели котенцето или кученцето пред гущерчето. (Колко ли грозни ще са ни извънземнитеvyara написа:Прилича на една от наградените снимки в последния NG.
...
Макар, че тази, която си пуснал по ми харесва.
Всъщност, като видях снимката в списанието, много ми хареса и ме впечатли. Не мога да преценя коя е по-хубава от гледна точка на изкуство и т.н. Просто някаква спонтанна симпатия.Piqndurnik написа:Понеже на снимката е бяло дете, т.е. генетично по-близко до тебе. По същата причина бихме предпочели котенцето или кученцето пред гущерчето. (Колко ли грозни ще са ни извънземнитеvyara написа:Прилича на една от наградените снимки в последния NG.
...
Макар, че тази, която си пуснал по ми харесва.)
А и детето от горната снимка се усмихва... По-приятно е някак си...
Да - хубаво е!Баба Яга написа:
Хубаво е като има една усмивка да свети в нечии ангелски очи.
Ахъм! Говорихме също, че и къщите разказват истории, носят частица от душата на стопанина си.Мнемозина написа:
Благодаря - в края на деня.![]()
Кога говорихме тук кой как поглежда към чуждите прозорци.
Не знам защо, но точно ей такива ми изглеждат особено уютни.
И другите снимки са хубави(в нг).vyara написа:
Всъщност, като видях снимката в списанието, много ми хареса и ме впечатли. Не мога да преценя коя е по-хубава от гледна точка на изкуство и т.н. Просто някаква спонтанна симпатия.: