Ми да, пожеланията са почти винаги за най-доброто и си приличат...
Това ме навежда на много мисли за "най-доброто", но пак трябва да ставам от компютъра...
Ми бъди краткаStranniche написа:Винаги гледам "умно"когато трябва да пиша новогодишни и пр. картички или поздравления за ЧРД в клуба. Защото от сърце желая на хората това, което им пожелавам, обаче в голям процент от случаите звучи като шаблон...
Ми да, пожеланията са почти винаги за най-доброто и си приличат...![]()
Това ме навежда на много мисли за "най-доброто", но пак трябва да ставам от компютъра...
Да, и аз така.Stranniche написа:Винаги гледам "умно"когато трябва да пиша новогодишни и пр. картички или поздравления за ЧРД в клуба. Защото от сърце желая на хората това, което им пожелавам, обаче в голям процент от случаите звучи като шаблон...
Кофти.4avdar4e написа:Аз затова почти спрях да пиша.. Щото ... шаблонНякак по принуда, едва ли не по голяма нужда
Затова пък обичам да си пиша и да се чувам с някои хора, мои си хора, ей така, без повод: Здрасти, бе, чий го крепиш
:shy: Кви ги дробиш?? Дъра-бъра, и чао, до скоро
Обичам и случайните срещи, когато имаш време да го откраднеш за едно... кафе, питие.. Тия дни се сетих за едно другарче, с което така се видях преди години преди Коледа, в голямата лудница, пихме по нещо... Набързо, с много смях и сладки приказки... След няколко седмици му видях некролога на БТВ:crying::crying: Самоубийство. След Нова година.
Не пиша вече картички..
пожелавам на хората повече материални неща който да разделят с мен:-):-)Stranniche написа:Винаги гледам "умно"когато трябва да пиша новогодишни и пр. картички или поздравления за ЧРД в клуба. Защото от сърце желая на хората това, което им пожелавам, обаче в голям процент от случаите звучи като шаблон...
Quid написа: пожелавам на хората повече материални неща който да разделят с мен:-):-)
тва ли ти донесе дядо коледа?:blum:МЪЖжжж написа:Quid написа: пожелавам на хората повече материални неща който да разделят с мен:-):-)
Мечтай си!
Имам пунктшвайс и вибратор. Кое да ти споделя..
Винаги си бил безкрайно загрижен за околните.Quid написа:
пожелавам на хората повече материални неща който да разделят с мен:-):-)
Ако беше случил на някоя сгодна женица един ред да не е написал:blum:Мнемозина написа:Но се е учил от правилните хора.Quid написа:братчеда пратчет нещо е назад с материала:blum:
Еееее, как го рече!Quid написа:Ако беше случил на някоя сгодна женица един ред да не е написал:blum:Мнемозина написа:Но се е учил от правилните хора.Quid написа:братчеда пратчет нещо е назад с материала:blum:
Аааа, мерси.МЪЖжжж написа:Да обясня?!Мнемозина написа: Да се чудя сега какво е "сгодна женица"...![]()
М?Тва е тая... дет кат се свърши "работата" се проваля в дън земя и на нейно място изниква маса отрупана с пиячка и около нея приятелите.
Благодаря.Quid написа:сгодната женица е нещо особенно
това е нещо което при което ни може да си задаваш умни въпроси нито пък има време да си отговаряш или пък да пишеш книжки и да ръси човек умности
сгодната женица направо те утепва:-)
http://www.vbox7.com/play:acaa174a
бързо стопляте:blum:snowprincess написа:сега остава да се научиш да косиш и да поправяш колатаМнемозина написа:
Благодаря.
Почти разбрах.
Ма тия бяха много!Quid написа:бързо стопляте:blum:snowprincess написа:сега остава да се научиш да косиш и да поправяш колатаМнемозина написа:
Благодаря.
Почти разбрах.
нагледно бе показано кво е сгодна женица:-)
запретвайте ръкави и не се моткайте:blum:
аз съм ,Мнемо...Мнемозина написа:Не беше ли ръкойка?БоЕВ написа:Цъ! Сърпът върви с паламарка, иначе в бързината може да си резнеш пръстетата, а паламарката помага и да грабиш повече стебла, по голям и хубав сноп.Мнемозина написа:
Що, сърп може да си подхожда и с чук.![]()
Боев, ти жънал ли си със сърп?