И вий ли тъй
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
Това е така - донякъде. Така или иначе всеки има различна способност да отсява.4avdar4e написа:Хименно, де, аз точно за нея си мислех.. И за хората, които имат какво да кажат, че и умеят да го кажат. Важно е и да поискат да го кажат! Пък другите .. имали пари, дали ги на издателитеМнемозина написа: Като ще си говорим за автобиографични книги, Поражението е точно такава.
Ама аз пък говорех за съвсем други неща - не за автобиографии, а за документи примерно. Това, дето му викат архив.
Да речем, да се запази ръкописът на "Поражението" и всичките му варианти. Как е узрявал, какво се е променяло... Кой и кога го е променял и т.н.
Panta rhei...
О, не, не, много бъркаш (без да се налага да се извинявашКапинчо написа: Долових нотка на женска ... как да го кажа ... абе, я по-добре да не го казвам, че да не трябва пак да се извинявам.
Абе, разбрах те аз, ама съм много лигава, извинявам сеМнемозина написа: Ама аз пък говорех за съвсем други неща - не за автобиографии, а за документи примерно. Това, дето му викат архив.
Помниш ли, като си говорихме за архиви и библиотеки?? Дет се казва в една реклама: "Оооо, знам, знам за какво говориш"
Не помня!4avdar4e написа:Абе, разбрах те аз, ама съм много лигава, извинявам сеМнемозина написа: Ама аз пък говорех за съвсем други неща - не за автобиографии, а за документи примерно. Това, дето му викат архив.
Помниш ли, като си говорихме за архиви и библиотеки?? Дет се казва в една реклама: "Оооо, знам, знам за какво говориш"Ама толкова ме мързи, че чак свят ми се вие
Наистина!
Но е възможно.
А мен ме мъчи главоболие цял следобед.
Panta rhei...
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
ХъмМнемозина написа: Не помня!![]()
Освен да съм си говорила с теб/вас/зочовечеството наум??? Не че не ми се случва..
Покрай Мутафчиевата си мислех (пък мисля, че и писах), колко обичам библиотеките, архивите, ровенето в тях, откриването стъпчица по стъпчица на нечие битие, история, мисли ... Ужас, сега много ме притесни
Не, не сме го говорили това.4avdar4e написа:ХъмМнемозина написа: Не помня!![]()
![]()
Освен да съм си говорила с теб/вас/зочовечеството наум??? Не че не ми се случва..
Покрай Мутафчиевата си мислех (пък мисля, че и писах), колко обичам библиотеките, архивите, ровенето в тях, откриването стъпчица по стъпчица на нечие битие, история, мисли ... Ужас, сега много ме притесни
Абсолютно съм сигурна.
Може би защото очаквах да стигнем до този разговор- точно по повод на Мутафчиевата - а не стигнахме.
Чавееее, Фнимавай!
Panta rhei...
Мдам, явно съм писала наумМнемозина написа: Не, не сме го говорили това.
Абсолютно съм сигурна.
Може би защото очаквах да стигнем до този разговор- точно по повод на Мутафчиевата - а не стигнахме.
Чавееее, Фнимавай!
Ама, от друга страна, по-добре да си говоря така с вас, отколкото с Господ, пък той и да ми отговаря
А ние отговаряхме ли ти?4avdar4e написа:Мдам, явно съм писала наумМнемозина написа: Не, не сме го говорили това.
Абсолютно съм сигурна.
Чавееее, Фнимавай!
Ама, от друга страна, по-добре да си говоря така с вас, отколкото с Господ, пък той и да ми отговаря
Това е, защото не отделяш мисленето от писането.
Спокойно.
Panta rhei...
Много е странно... И друг път ми се е случвало:shy: Мисля си нещо, което искам да споделя, но точно в момента нямам настроение, желание, или имам работа, или нещо друго се случва.. Но в главата ми е оформено като тема, питане, споделяне. Тук. Водя си диалози, монолози и други такива -лози (абе, има ли други???), но писането е в мисленетоМнемозина написа: Това е, защото не отделяш мисленето от писането.
Спокойно.
Ей, колко години се канех да почна да пиша разкази за хората, които живееха около мен в "Младост", ама си останах на ниво "мислено":-)
П.П. На чат го обърнахме клубчето, факт
Той и Грийн разправяше как спорел с нас в колата и се възмущавал какви сме нагли да му опонираме.4avdar4e написа: Много е странно... И друг път ми се е случвало:shy: Мисля си нещо, което искам да споделя, но точно в момента нямам настроение, желание, или имам работа, или нещо друго се случва.. Но в главата ми е оформено като тема, питане, споделяне. Тук. Водя си диалози, монолози и други такива -лози (абе, има ли други???), но писането е в мисленето
Ей, колко години се канех да почна да пиша разкази за хората, които живееха около мен в "Младост", ама си останах на ниво "мислено":-)
П.П. На чат го обърнахме клубчето, факт
Писане на ум - писане на глас... Много интересно се получава.
П.П. За всичко си има време. Щото мястото е ясно.
Panta rhei...
-
Дядо Капинчо
Явно аз повече наум си пиша напоследък, въпреки форумните класации...Мнемозина написа: Той и Грийн разправяше как спорел с нас в колата и се възмущавал какви сме нагли да му опонираме.![]()
Писане на ум - писане на глас... Много интересно се получава.
П.П. За всичко си има време. Щото мястото е ясно.
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
Мани, мани, аз преди време се плашех, че не рева на филми... Пък от бременността ли, кво ли, ама напоследък нещо ми се врътна, и такъв рев му удрям:shy: И беснях, че пуснаха реклами, баш на най-ревливото място:mad:Капинчо написа: Днес много рев ми се събра. Първо "Майкъл", после "Джо Блек". Още не съм обърнал резбата, ама на такива филми ставам като момиченце. Едно време по се държах.
Точно си мислех каква чудесна метафора - смъртта да изглежда като Брад Пит
-
Дядо Капинчо
ангелчета , смърт 
толкова сладникави и захаросано бяха че няма накъде
умирачката девствена
лелелеле мъка
ангелчето чукаше като змей:rotfl24: та чак хвърчеше перушина
алтава работа напълнооооооо:rotfl24:
умирачката девствена
лелелеле мъка
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Ей, никаква романтика не те лови, начи...Quid написа:ангелчета , смърт
умирачката девствена
лелелеле мъка
Не си ли доволен поне как здравият разум на Антъни Хопкинс победи любовта на смъртта?
Panta rhei...
:)
Още едно поздравче Ви изпращам за новогодишната нощ.
Подсети ме оня виц за двете приятелки дето обсъждали чия любовница на мъжът им е по-готина:)
Да се правим че обсъждаме:)!
п
Подсети ме оня виц за двете приятелки дето обсъждали чия любовница на мъжът им е по-готина:)
Да се правим че обсъждаме:)!
п- Dark Angel
:)
Баси дискриминацията.
Още търся джуджета до 23 годиншни 25 сантиметра.
Още нищо не излиза на търсачката
Сбъркана работа
Още търся джуджета до 23 годиншни 25 сантиметра.
Още нищо не излиза на търсачката
Сбъркана работа