Айде, не на мене тия!
Я, веднага почвайте да пишете!
Глей си работата, аз още вчера следобед я отпочнАхсър Айвънхоу написа:Още на първия работен ден ли се разработихте, та никой не пише тук?!
Айде, не на мене тия!
Неудобно ми е някакси са си я гледам в роботно време... Не е прилично да си свалям панталоните и да си вадя работата...4avdar4e написа:Глей си работата,
ебати и късмета - работа4avdar4e написа:Глей си работата, аз още вчера следобед я отпочнАхсър Айвънхоу написа:Още на първия работен ден ли се разработихте, та никой не пише тук?!
Айде, не на мене тия!
То тва ми се падна и като късмет, де, работа
За тази година се бях зарекла, че ще ми е мнооого добра. Толкова се настроих, та чак си повярвах.сър Айвънхоу написа:Я, веднага почвайте да пишете!
И какво като е високосна, на мен тогава най- ми върви. Отгоре на всичко съм и плъх. Та двойно ще ми върви сигурно.esti написа: За тази година се бях зарекла, че ще ми е мнооого добра. Толкова се настроих, та чак си повярвах.
Да, ама не!
Чета днес, че 2008 щяла да е нещастна година, защото била високосна.
Е бива ли да ми е толкова смотан късмета - да се настроя за щастие баш в нещастната година. Пфу!
И сребро трябвало да нося сега...
Ето на - писах.
Нали искаше?:blum:
не, не, някой ти е пробутал грешната публикация.esti написа: Чета днес, че 2008 щяла да е нещастна година, защото била високосна.
Е бива ли да ми е толкова смотан късмета - да се настроя за щастие баш в нещастната година. Пфу!
Ето на - писах.
Да пиша бре, ама нищо хубаво - тъкмо се връщам от сервиза, оставих колата да я оправят и кой знае кога ще стане.сър Айвънхоу написа:Още на първия работен ден ли се разработихте, та никой не пише тук?!
Айде, не на мене тия!
няма да се плашишimaranta написа:Да пиша бре, ама нищо хубаво - тъкмо се връщам от сервиза, оставих колата да я оправят и кой знае кога ще стане.сър Айвънхоу написа:Още на първия работен ден ли се разработихте, та никой не пише тук?!
Айде, не на мене тия!
И да не си помислите, че е развалила - не е, навръх Стефанов ден се въртях с нея, че и две коли одрънках, егати. Как се размина без пострадали и аз не знам.
Плюй си в пазвата и слагай обецата!imaranta написа:Да пиша бре, ама нищо хубаво - тъкмо се връщам от сервиза, оставих колата да я оправят и кой знае кога ще стане.
И да не си помислите, че е развалила - не е, навръх Стефанов ден се въртях с нея, че и две коли одрънках, егати. Как се размина без пострадали и аз не знам.
Абе година, като година - една от многото.pocti_bezobidna написа:
не, не, някой ти е пробутал грешната публикация.
Трудна, ама успешна, чувах аз! И късметлийска!
ще я оправят, важно е че ти си ОК и няма пострадалиimaranta написа: Да пиша бре, ама нищо хубаво - тъкмо се връщам от сервиза, оставих колата да я оправят и кой знае кога ще стане.
Мен малко ме плаши, ама се правя на ущипанаesti написа: Абе година, като година - една от многото.
И тя ще мине.
И ти ли?:shy:4avdar4e написа:Мен малко ме плаши, ама се правя на ущипанаesti написа: Абе година, като година - една от многото.
И тя ще мине.
Що бе?esti написа:За тази година се бях зарекла, че ще ми е мнооого добра. Толкова се настроих, та чак си повярвах.сър Айвънхоу написа:Я, веднага почвайте да пишете!
Да, ама не!
Чета днес, че 2008 щяла да е нещастна година, защото била високосна.
Ето на - писах.

Това няма да го казвам на жена миfrisky lioness написа:...А за среброто ако си родена във високосна година можеш да си носиш и злато...
Що? Да не сте закОпали вече златото? Аз моето съм го забравила преди години ( и среброто, де), ама ми харесва да знам, че имам свободата да се накича, га ми скимнеPiqndurnik написа:Това няма да го казвам на жена миfrisky lioness написа:...А за среброто ако си родена във високосна година можеш да си носиш и злато...

Е я па много обичам, е не чак като коледна елхичка да съм, ама обичам бижутаfrisky lioness написа:Аз моето съм го забравила преди години ( и среброто, де), ама ми харесва да знам, че имам свободата да се накича, га ми скимне
Радвай се, щот без работа.....лошооооо. Няма папо:-)4avdar4e написа:Е я па много обичам, е не чак като коледна елхичка да съм, ама обичам бижутаfrisky lioness написа:Аз моето съм го забравила преди години ( и среброто, де), ама ми харесва да знам, че имам свободата да се накича, га ми скимнеИ нося едновременно и злато, и сребро. Еклектика малко, ама хич не ми пука
Начи, викаш хубава година?? Мен затва ли от 3 възможни късмета ми се пада все работа:crying:

Аман от началници!МЪЖжжж написа:Е па аз нали съм си началник...и си дадох отпуска.Спах до 4 слетобед днес.
Затънал съм в преспите...
едни такива пухкави и топли..